ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar merhaba. Galenik ovulasyon testi kullandim adet tarihime daha 4 gun var eger bu ay hamile kalamazsam baska bir ovulasyon testi kullanicam. Ovulasyon testi ile hamis kalan gelecegin guzel anneleri hangi ovulasyon testini onerirsiniz?

çok şükür cnm iyim sen nasılsın 6.hafta kalp atışları vardı ama bana dinletmedi doktor başka bi doktora gittim kalp atışlarını duydum 7+4 te
bende iyiyim cnm inan dr gitmeye korkuyorum kötü bişey derse diye bir kaybım olunca çok hassas olunuyor.sürekli kasık ağrım vardı geçti buda korkutuyor sende varmı

bende iyiyim cnm inan dr gitmeye korkuyorum kötü bişey derse diye bir kaybım olunca çok hassas olunuyor.sürekli kasık ağrım vardı geçti buda korkutuyor sende varmı

evet var aniden sancı giriyo ama kısa süreli geçiyo hemen off ben acayip zorlanıyorum bulantı mide ağrısı baş dönmesi sürekli yatıyorum halsizlik sanki hiç geçmicek gibi

evet var aniden sancı giriyo ama kısa süreli geçiyo hemen off ben acayip zorlanıyorum bulantı mide ağrısı baş dönmesi sürekli yatıyorum halsizlik sanki hiç geçmicek gibi
gecer ins cnm j
kacinci hafta basladi bunlar bendd hic yok sevinmelimiyim uzulmimiyim

kızlar merhaba
resmi telefondan bir türlü yükleyemedim ama akşam evde yaparım artık.
ben ovülasyon testi kulanıyordum merak ettim geçen gün tekrar denedim. yumurtlama dönemi geçmesine rağmen belirgin şekilde çizgi olunca bir ayda malum iki kere yumurtlama olmaz diye bu sabahta gebelik testi yaptım. silikte olsa gebelik testinde çizgi vardı. silikya emin olamadım. arkadaşım hamilesin diyor. onunkide öyle olmuş. test yaptıracağım tabi ama o zamana kadar çatlarım heralde.
hamile olmasam hiç bir şekilde çıkmazdı değilmiii ???

Canim hayirli olsun bencede hamilesinPeki bu testleri yumdan sonra kacinci gun yaptin

Canim hayirli olsun bencede hamilesinPeki bu testleri yumdan sonra kacinci gun yaptin

ayın 12 sinde yumurtlama testi yaptım. tamamdı. sonradan denediğimde çizgi hiç yoktu. yumurtlama testini tekrar 23 ünde yaptım. bu sabahta gebelik testi. ama silik yani

ayın 12 sinde yumurtlama testi yaptım. tamamdı. sonradan denediğimde çizgi hiç yoktu. yumurtlama testini tekrar 23 ünde yaptım. bu sabahta gebelik testi. ama silik yani
Canim silikse kesiiiin hamilesin hayirli olsun .git hemen kan ver al sonucunu bence rahatlarsin.Bu arada ovu testinde gorunce ne zaman calistin hangi gunler

baska olmaddi mi 1 gun mu sadece?
Canim ovu iki cizgiyi de gormen onaylamis olur bence hic bekleme ya gite kan ver hemen cok merak ettim simdi ozelden hemen sonuc cikar

akşam eve gidince eşimi müjdeleyeyim bi. ay canım ya dünde arkadaşım doğum yaptı. eşimde heveslendi çok sevdi. ona kocaman bir sürpriz olacak şimdi huhhuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…