Ha
yHayirli olsun canim tahlil yapinca haber ver mutlaka
Canim ya son bi soru cif cizgiyi gorunce sadec o gun mu calisma olduTabi canım koyuydu zaten takip ediyordum. silik olmaya başladımı faaliyette başlıyordu. en son iyi beliydi yani
Tabi canım koyuydu zaten takip ediyordum. silik olmaya başladımı faaliyette başlıyordu. en son iyi beliydi yani
Canim ya son bi soru cif cizgiyi gorunce sadec o gun mu calisma oldu
Canim tahlil yaptirdin miHayır 2 günde bir yap sende hele çizgiyi gördüğünde daha dikkat et atlama yani.
Basla bence calismaya canimsonunda yuklendı:) kızlar sızce koyulasmaya baslamısmı
gecer ins cnm j
kacinci hafta basladi bunlar bendd hic yok sevinmelimiyim uzulmimiyim
öyle demem canım inş geçer annelik kolaymıBendede hiç yoktu hatta bi ara şüphelendim acaba gerçekten hamile miyim diye sadece bi halsizlik vardı taaki 7.haftaya kadar 7 de bütün yemeklerden tiksindim mutfakğımdan evinden tiksindik bir günde sigarayı bıraktım nefret ettim 8.haftaya girerken herşey daha da fazlalaştı şuan sabaha kadar yatamıyorum uykuya hasret kaldım ağlıyorum sürekli hep böyle kalacak gibiyim inşallah sende bunların hiç biri olmaz güzel geçer inan çok kötü hamileliğimi bile yaşayamıyorum
Merhaba,
Bana fikir verebilir misiniz yumurtlama hangi gun olmustur? Koyu ciktigi gun mu siliklesmeye basladigi gun mu? Gerci resimde yildizla isaretledigim gunleri degerlendirdik..islh hersey yolunda giderEki Görüntüle 1320160 :)
Hamile kalanlardan okudugum kadariyla koyu ciktigi gunden itibaren 3 gun degerlendirmisler seninde oyleMerhaba,
Bana fikir verebilir misiniz yumurtlama hangi gun olmustur? Koyu ciktigi gun mu siliklesmeye basladigi gun mu? Gerci resimde yildizla isaretledigim gunleri degerlendirdik..islh hersey yolunda giderEki Görüntüle 1320160 :)
Hamile kalanlardan okudugum kadariyla koyu ciktigi gunden itibaren 3 gun degerlendirmisler seninde oyle
Ha
yHayirli olsun canim tahlil yapinca haber ver mutlaka
13.gun yumurtlama olmus cnm.sende Zaten o gunleri degerlendirmissin hadi hayirlisi☺Merhaba,
Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ☺selamm tahlil yaptırdım bugün hamileyim. artık kesin
amiiinnn canım benim benim işallah..Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ☺
13.gun yumurtlama olmus cnm.sende Zaten o gunleri degerlendirmissin hadi hayirlisi☺
Cift cizgi tam cikmamis ama sen calismalara basla test yapmaya da devam et.cift cizgi ciktiginda o gun vebertesi iki gun bos gecmeyinsonunda yuklendı:) kızlar sızce koyulasmaya baslamısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?