ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlarrr ovulasyon testımı yuklıcem ama yukleyemıyorum resmı nedenkı baglantısını soruyor onceden kolayca yukluyordum

sonunda yuklendı:) kızlar sızce koyulasmaya baslamısmı

Eklentiler

• IMG_6514.webp
    299,1 KB · Görüntüleme: 119
gecer ins cnm j
kacinci hafta basladi bunlar bendd hic yok sevinmelimiyim uzulmimiyim

Bendede hiç yoktu hatta bi ara şüphelendim acaba gerçekten hamile miyim diye sadece bi halsizlik vardı taaki 7.haftaya kadar 7 de bütün yemeklerden tiksindim mutfakğımdan evinden tiksindik bir günde sigarayı bıraktım nefret ettim 8.haftaya girerken herşey daha da fazlalaştı şuan sabaha kadar yatamıyorum uykuya hasret kaldım ağlıyorum sürekli hep böyle kalacak gibiyim inşallah sende bunların hiç biri olmaz güzel geçer inan çok kötü hamileliğimi bile yaşayamıyorum

öyle demem canım inş geçer annelik kolaymı

Merhaba,
Bana fikir verebilir misiniz yumurtlama hangi gun olmustur? Koyu ciktigi gun mu siliklesmeye basladigi gun mu? Gerci resimde yildizla isaretledigim gunleri degerlendirdik..islh hersey yolunda gider :)

Merhaba,
Bana fikir verebilir misiniz yumurtlama hangi gun olmustur? Koyu ciktigi gun mu siliklesmeye basladigi gun mu? Gerci resimde yildizla isaretledigim gunleri degerlendirdik..islh hersey yolunda giderEki Görüntüle 1320160 :)
Hamile kalanlardan okudugum kadariyla koyu ciktigi gunden itibaren 3 gun degerlendirmisler seninde oyle

Merhaba,
Bana fikir verebilir misiniz yumurtlama hangi gun olmustur? Koyu ciktigi gun mu siliklesmeye basladigi gun mu? Gerci resimde yildizla isaretledigim gunleri degerlendirdik..islh hersey yolunda giderEki Görüntüle 1320160 :)
13.gun yumurtlama olmus cnm.sende Zaten o gunleri degerlendirmissin hadi hayirlisi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…