ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

amin canım işallah seninde olur. inşallah gönlüne göre olur
öncelikle hayırlı olsun bir avazda kavuş insallah cnm.. diger yazdıkların varsa okuyamadım ben oyüzden soruyorum.. hamileliginin 3. haftası icinde gözüküyorsun.. yani 13-14 kasımda falan regl oldun sanırım en son.. nezaman birliktelik oldu, nezaman yumurtladın ve hemen nasıl öğrendin (kan ya da idrar damı) daha 10 günün falan var sanırım regline cok erken belli olmamış mı ona göre bilelim bizde: ))

tekrar tebrik ederim cnm duam seninle: )

selam,
kasımın başıydı yumurtlama.hemen tutmuş demekki üçüncü haftaya yeni giriyoruz. kan tahlili yaptırdık. değerlerime göre 3-4 haftalık oluyor.bana göre daha az sanki. netleştırmek için 2 hafta kadar sonra doktora gideceğim iyice belli olur. kalp atışlarını duyarım diyorum.

Hadi insallah:) son adet tarihin nezamandı cnm

Arkadaşlar bugün doktora gittim. kese belli değilmiş daha ama hamilelik kesin var dedi doktor ve 3 haftalık dedi.
kasılma vs şikayetlerden gitmiştim. bende miyom varmış.
sağ tarafımda 10.15 cm sol tarafta 5.26 cm büyüklüğündeler. sol taraftakini şüpheli buldu doktor. ve bana eğitim araştırmaya git dedi.
bildiğiniz güvenle önereceğiniz bir hastane doktor varmı?
istanbul avrupa yakasındayım ben

arkadaşlar kimsecikler yokmuuu :'(

canım öncelikle bebeişin hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin.Cerrahpaşa iyidir her branşta. hatta cerrahpaşa da Rıza Madazlı var birçok iyi doktorunda hocası Rıza bey.
Bende ona çok gitmek istedim ama randevu almak neredeyse imkansız

Cnm ben nisan ayında miyom ameliyatı oldum.. 1 tane 10 cm, 3 tane 5 cm lik miyomum vardı.. acıbadem kozyatagnda fuat beyde ameliyat oldm aynı zamanda cerrahpasada profesor cok memnunm kendisinden.. florance nightingale hastesinde herman bey de iyidir.. miyom hamilelkte onemli br konu özellikle boyle buyuk olunca.. gebelikte ostrojenle buyuyor onlarda cünkü.. ihmal etme cnm.. gecmiş olsn

Kizlar bugün 21. Gun sol yumurtaligim ve karnım yumurtlama donemindeki gibi çok ağrıyor bir de akıntı geldi o zamanki gibi..Bat a 8 gun var işlh olmuştur bu sefer yaa çok meraktayim

Bende ayni durumdayim canim 22. Gun sag kasikta yururken siddetlenen bi agrim var

Kizlar bugün 21. Gun sol yumurtaligim ve karnım yumurtlama donemindeki gibi çok ağrıyor bir de akıntı geldi o zamanki gibi..Bat a 8 gun var işlh olmuştur bu sefer yaa çok meraktayim
Benim de bugun 20 .gunum cnm 8,9 gunum var ama sende ki gibi bir belirti yok bugun goguslerim agridi ama psikolojiktir diye takmiyorum...hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…