- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
benimde bugün 22,ci günüm akıntım berbat midem de bulanıyor ama gögüslerimde bişey yokBenim de bugun 20 .gunum cnm 8,9 gunum var ama sende ki gibi bir belirti yok bugun goguslerim agridi ama psikolojiktir diye takmiyorum...hakkimizda hayirlisi olsun
Herksin belirtisi farkli olur cnm bazisinda hic belirti bile cikmiyor.erken gebelik testim var ama adete 5 gun kala yapcam ben.senin kac gun var batabenimde bugün 22,ci günüm akıntım berbat midem de bulanıyor ama gögüslerimde bişey yok
Herksin belirtisi farkli olur cnm bazisinda hic belirti bile cikmiyor.erken gebelik testim var ama adete 5 gun kala yapcam ben.senin kac gun var bata
benimde 6 günüm varnormalde hiç aksilik yaşamam hep günümde olurum ya nedense bu ay sanırım farklı bir heyecan var içimde .ama işte belirti olmayınca umutsuzlanıyorum
benimde bugün 22,ci günüm akıntım berbat midem de bulanıyor ama gögüslerimde bişey yok
Benim de bugun 20 .gunum cnm 8,9 gunum var ama sende ki gibi bir belirti yok bugun goguslerim agridi ama psikolojiktir diye takmiyorum...hakkimizda hayirlisi olsun
Ben eskiden yumurtlama gunumu 14. Gun diye biliyordumm testte 17. Gun cikti.Her zaman böyle olur mu sende:? Bende ilk defa oluyor ya da ben farketmiyordum bugüne kadar
ayy hadi inşallah güzel haberler veririsn bizeBen eskiden yumurtlama gunumu 14. Gun diye biliyordumm testte 17. Gun cikti.
13. Gunden itibaren agri olurdu 16. 17. Gunler gecerdi bida da olmazdi hatta ben buna derdim acaba bu sefer oldu mu diye. Ufak agri olurdu adetime yakin ama bu farkli geldi bana
bu gun agrim dahada artti insalah vardir bebis ne bileyimm fena bekler oldum
Insallah canim hepimize nasip olsunn hicbirimizi mahrum birakmasin rabbimayy hadi inşallah güzel haberler veririsn bize
Insallah canim hepimize nasip olsunn hicbirimizi mahrum birakmasin rabbim
Kızlaaar günydınnnn dun gece bas agrisi cektim cok fenaaa agri kesici icmek zorunda kaldimm dayanamadim. Ve bu yuzden cok huzursuzumm hala da hafif agrim var.
Parol aldim cnm zaten gecirmedi ama hafifletti icmem aryikkGunaydinnn
Canim merak etme olsa bile daha yerlesmedigiiçin sorun olmaz ama sen yine de başka icmemeye çalış ya da parol al
benim tüm hamile arkadaşlarım minoset plus kullandı benim doktorum da bebek olana kadar hep minosetten başka ilaç içme dediParol aldim cnm zaten gecirmedi ama hafifletti icmem aryikk
regline ne kadar var cnmSimdi de kahverengi leke geldi cnm
7 gun var cnmregline ne kadar var cnm
7 gun var cnm
bende migren hastasıyım geçen hafta migrenim tutunca minoset içtim benden de 2 gün öyle kahverengi leke geldi.
Normal birsey mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?