ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Herksin belirtisi farkli olur cnm bazisinda hic belirti bile cikmiyor.erken gebelik testim var ama adete 5 gun kala yapcam ben.senin kac gun var bata

benimde 6 günüm var normalde hiç aksilik yaşamam hep günümde olurum ya nedense bu ay sanırım farklı bir heyecan var içimde .ama işte belirti olmayınca umutsuzlanıyorum

Cnm belirtiler daha cok adet gecikmesi ile basliyor o yuzden umudunu kaybetme sen..ben daha once bir suru belirti yasadim ama hamile degilmisim bu yuzden psikolojiktir die belirtileri onemsemiyrm artik
benimde 6 günüm var normalde hiç aksilik yaşamam hep günümde olurum ya nedense bu ay sanırım farklı bir heyecan var içimde .ama işte belirti olmayınca umutsuzlanıyorum

benimde bugün 22,ci günüm akıntım berbat midem de bulanıyor ama gögüslerimde bişey yok

Benim de bugun 20 .gunum cnm 8,9 gunum var ama sende ki gibi bir belirti yok bugun goguslerim agridi ama psikolojiktir diye takmiyorum...hakkimizda hayirlisi olsun

Herkes de farkli olabiliyor belirtiler dedigin gibi benim annem hicbisey hissetmemis 2 hamileliginde de regli gecince anlamis hayirlisi olsun evet

Her zaman böyle olur mu sende:? Bende ilk defa oluyor ya da ben farketmiyordum bugüne kadar
Ben eskiden yumurtlama gunumu 14. Gun diye biliyordumm testte 17. Gun cikti.
13. Gunden itibaren agri olurdu 16. 17. Gunler gecerdi bida da olmazdi hatta ben buna derdim acaba bu sefer oldu mu diye. Ufak agri olurdu adetime yakin ama bu farkli geldi bana
bu gun agrim dahada artti insalah vardir bebis ne bileyimm fena bekler oldum

ayy hadi inşallah güzel haberler veririsn bize

Kızlaaar günydınnnn dun gece bas agrisi cektim cok fenaaa agri kesici icmek zorunda kaldimm dayanamadim. Ve bu yuzden cok huzursuzumm hala da hafif agrim var.

="lamb-h, post: 38155388, member: 635224"]Insallah canim hepimize nasip olsunn hicbirimizi mahrum birakmasin rabbim[/QUOTE]
Inşallah canin
Parol aldim cnm zaten gecirmedi ama hafifletti icmem aryikk
benim tüm hamile arkadaşlarım minoset plus kullandı benim doktorum da bebek olana kadar hep minosetten başka ilaç içme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…