aaa öyle bişey mi var ?Bebis yerleşmesi olabilir
aaa öyle bişey mi var ?
duymamıştım cnm ayy inşallah bizimkide öyle bişeydirYerleşme kanaması diyorlar canım bazılarında çok açık pembemsi kanama şeklinde bazılarında kahverengi akıntı şeklinde oluyor mus hiç yasamayanlarda oluyor tabii..kişiye göre degisiyor
ayy desenize hepimizin bat arka arkaya bakalım bu ay neler söylicezBenimde 7 gün var bata
Bebis yerleşmesi olabilir
Yerleşme genelde yumurtlamadan 1 hafta sonra bat dan da 1 hafta önce olurmuş öyle okumuştum. Şuan daha testte çıkmaz zaten çok erken yerleştikten bir süre sonra bhcg düzeyi artmaya başlıyor. İdrar testleri negatif çıkar normal..Adetine 2- 3 gün kala erken gebelik testlerinden yap ya da kan tahlili yaptırOyle bi ihtimal olabilir mi acaba 17. Gun yumurtlama yani ben oyle dusunuyorum testte o gun koyu cikti. Bu gun yumurtlamadan sonra 7. Gun test yaptim bisey yok ama kasik agrim devam ediyo
ayy desenize hepimizin bat arka arkaya bakalım bu ay neler söylicez
Anladim cnm o zmn beklemeye devam zaman gecmek bilmez artik pffYerleşme genelde yumurtlamadan 1 hafta sonra bat dan da 1 hafta önce olurmuş öyle okumuştum. Şuan daha testte çıkmaz zaten çok erken yerleştikten bir süre sonra bhcg düzeyi artmaya başlıyor. İdrar testleri negatif çıkar normal..Adetine 2- 3 gün kala erken gebelik testlerinden yap ya da kan tahlili yaptır
Insallah cikmaz cnmmmmBenim yine negatif çıkacak diye korkuyorum
bencede negatifliği düşünme iyi düşün iyi olsunBenim yine negatif çıkacak diye korkuyorum
ben çarşamba doktora gidiyorum perşembe ve cmt si arası da adet günümYerleşme genelde yumurtlamadan 1 hafta sonra bat dan da 1 hafta önce olurmuş öyle okumuştum. Şuan daha testte çıkmaz zaten çok erken yerleştikten bir süre sonra bhcg düzeyi artmaya başlıyor. İdrar testleri negatif çıkar normal..Adetine 2- 3 gün kala erken gebelik testlerinden yap ya da kan tahlili yaptır
benimde sabah midem bulanıyordu bişeyler yiyince geçti şimdi sadece yumurtalıklarım agrıyoBenim bugün kasık ağrım yok akıntı da tam kesilmedi ama azaldı..Siz de durumlar nasıl??
Benim bulanti degil de yanma var midemdeBenim bugün kasık ağrım yok akıntı da tam kesilmedi ama azaldı..Siz de durumlar nasıl??
ayy o yanma benimde idrar yaparken oluyorBenim bulanti degil de yanma var midemde
ayy o yanma benimde idrar yaparken oluyor
Benim bulanti degil de yanma var midemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?