Inslah canım yarın regli günüm yarın yada pazartesi gidecem hastaneye dua edincanım pozitif inşallah kandada öyle çıkar
Allah gönlündekini versin inşallah canım sonucu paylaşmayı unutma sağlıcakla kal.Inslah canım yarın regli günüm yarın yada pazartesi gidecem hastaneye dua edin
Tmm canım bilgi veririm vallaha bide ara ara lekem olmasa daha çok mutlu olacamAllah gönlündekini versin inşallah canım sonucu paylaşmayı unutma sağlıcakla kal.
canım yumurtlamadan sonra ikinci çizgi hala silik çıkıyo adete 10 gün var bu arada sence şimdi silik çıkması gebeliğe işaret olabilir mi hormonal sorunumda yok bu arada canım inşallah bana dua et lütfen Allahım seni ve bebişini korusun
Hayır cnm herkeste çıkıyor o silik çizgi bizlerdede çıkıyor catlamadan snra yunurtan kaçıncı günde çatladı eğer bebis varsa adete iki gün kala o çizgi koyuya dönüyor ınş vardık bebek sabret birazcanım yumurtlamadan sonra ikinci çizgi hala silik çıkıyo adete 10 gün var bu arada sence şimdi silik çıkması gebeliğe işaret olabilir mi hormonal sorunumda yok bu arada canım inşallah bana dua et lütfen Allahım seni ve bebişini korusun
Yerleşme kanamasıdır o canımTmm canım bilgi veririm vallaha bide ara ara lekem olmasa daha çok mutlu olacam
yumurtamın geliştiği gün çizgiler belirgin çıktı sadece canım sonrasında hep silik çıktı. yani yumurtlamadan önce resimdekiler gibi çıktı o günleri değerlendirdik ve oldu çok şükür. :) amin canım Rabbim sana da nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla inşallah :)canım testlerinin resmi varsa atar mısın bende yapıyorumda bir karşılaştırayım birde yumurtlamadan sonraki günler test silik miydi sonramı koyulaştı yada ne zaman koyulaşmaya başladı yazarsan çok sevinirim canım bebişin hayırlı olsun Rabbim hayırlı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah ..
Bende öğle düşünüyorum bakalım yarın hastaneye gidecem kanda cikacakmiYerleşme kanamasıdır o canım
Canım siliklerin resmi Varsa atar mısınyumurtamın geliştiği gün çizgiler belirgin çıktı sadece canım sonrasında hep silik çıktı. yani yumurtlamadan önce resimdekiler gibi çıktı o günleri değerlendirdik ve oldu çok şükür. :) amin canım Rabbim sana da nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla inşallah :)Eki Görüntüle 1385851 Eki Görüntüle 1385852
Çok net anlayamadım ama 11 yazan daha koyu gözüküyo canım ama hergün Çek fotolarını çünkü biraz durunca sonuç yanlış Çıkabilir.Eki Görüntüle 1386043 canım bata 11 12 13 kala yaptım seninkide böylemiydi bakanilirmisin
Sorun varmı ki canım yok gibi gördüm ben ama??Eki Görüntüle 1386243 eşimin sonuçları doktora henüz göstermedim ama durum çok iç açıcı değil galiba boşuna ovulasyon testleriyle uğraşmışım...varsa test yaptırmayan eşiniz ilk önce test yaptırsın benim kocam gibi inat ediyorsa biran önce gitsin 9 ay boşa kürek çekmişiz
ben kendim anladığım kadarıyla ileri hareketli ve hareketi sayısı cok az ama doktora henüz göstermedim senin fikrin ne off inşallah kötü değildirSorun varmı ki canım yok gibi gördüm ben ama??
Sen Canını sıkma canım dur bakalım doktora göster önce bence normal gözüküyor sonucunuzben kendim anladığım kadarıyla ileri hareketli ve hareketi sayısı cok az ama doktora henüz göstermedim senin fikrin ne off inşallah kötü değildir
hadi inşallah öyledir yaSen Canını sıkma canım dur bakalım doktora göster önce bence normal gözüküyor sonucunuz
canım gözün aydın çok sevindimKizlarrr hamisim beta hcg 643.3 çıktı kaç haftalik ögrenemedim
Sağol canım allahım ınslah sizlerde nasip etsin erken zamandaC
canım gözün aydın çok sevindim
Canım önünde beklenen adet tarihi 2 Şubatt'a şimdi gebelik testi yaptıMSağol canım allahım ınslah sizlerde nasip etsin erken zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?