ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım ovulasyon testi ne durumdayken deneme yapmıştın
Sağol canım ben 7 gün yaptim ovulasyon testi hep pozitif çıktı büyük ihtimal reglime bitince hemen kaldım son adetim 4 gün sürdü ve şiddetli karın ağrıları çekmişti 4 gün belkide üstüne gördüm pazartesi belli olcak doktora gidecez

evet bence de çünkü değerin yüksek bayağı....allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Adet gününe kadar test yapmaya devam en azından pozitif sonuçlanırsa arkadaşlara bilgi olur negatif olursada bu ay üzülmemeye söz verdim kendime hakkımızda hayırlısı

Canım sen ovulasyon testini pozitif gördüğün gün mu yoksa silikleştiği gün mü çalışma yaptın?

inşallah canım ya ama doktor dediki doğal yoollarla zor ....aşılama yapıcaz bende şuan o strese giirmek istemiyorum....
Benimde tedaviye başlamama 3 ay kalmıştı bende istemiyordum o sürece girip yıpranmayı hep dua et allaha ınslah hemen hamis olursun ve tedaviye gerek kalmaz

Pozitif olduğundada yap bu günleri değerlendir boş geçirme yani

Pozitif olan günü degerlendiremedik yani tam koyu değildi biraz daha koyulaşır diye beklerken ertesi gün siliklesti biz o gunu degerlendirdik sonraki gün bi test yaptım koyu cıktı o günu de degerlendirdik bugünse silikleşti 2 defamı yumurtladım acaba incir havuc kürü yapmıştım bu ay.. İlk ovulasyon kullanışımdı biraz acemilige geldi hayırlısı artık Rabbim nasip eder bu ay inşaAllah.. Testlerimide eklerim birazdan bakarsın canım

Tamam canım incir kürü zaten bazen birçok yumurta yapıyomuş belkide iki yumurta oldu ve birer gün arayla çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…