Canım 14 ünde başlamış lh yukselmeye 15 i yüksek 16 sındaki çalışma isabet olmuş ama bu ay olmazsa öbür ayda o zamanları değerlendir
Canım 14 ünde başlamış lh yukselmeye 15 i yüksek 16 sındaki çalışma isabet olmuş ama bu ay olmazsa öbür ayda o zamanları değerlendir
İnşallah canımInşaAllah tam isabet olmuştur da gelecek aya gerek kalmaz
Bugünküde silik ucuz hcg lerden aldım resmi yükleye bilirsem bakarsın canımSebnemcim naptin test hala silinik mi merak ettim seni
Hadi inslah güzel haberlerini aliriz bende ucuzundan yapıyorum 3 lira filan evet hafif bi çizgi var kaç yıldır istiyorsunuzBat 2 subat canım daha 7 gün var adete canım
2 yıldır canımHadi inslah güzel haberlerini aliriz bende ucuzundan yapıyorum 3 lira filan evet hafif bi çizgi var kaç yıldır istiyorsunuz
Bugünküde silik ucuz hcg lerden aldım resmi yükleye bilirsem bakarsın canımEki Görüntüle 1389139
Canım ben her ay pdikolojık etkilenfiğimden brlirti hissediyorum yani her ayki gibi kasık bel bacak agrısıSilik bi çizgi var canım hayırlı olsun. belirtin var mı?
Inslah olur canım kafana takmamaya calis bende çok takiyordum kafama bu ayda hiç ümidim yokdu grip oldum yattım iki hafta sonra süpriz oldu2 yıldır canım
Canım valla ben takmıyom desem yalan olur elimde değil canımInslah olur canım kafana takmamaya calis bende çok takiyordum kafama bu ayda hiç ümidim yokdu grip oldum yattım iki hafta sonra süpriz oldu
Inaniyorum ttlim sana bende öğle yim takmiyorum diyordum bi bakmisim kaptırmış kendimiCanım valla ben takmıyom desem yalan olur elimde değil canım
canım mrb benim bu ay yumurtanm olgunlaşmadı incir kürünü dene dediler sen nasıl kullandın anlatırmısınPozitif olan günü degerlendiremedik yani tam koyu değildi biraz daha koyulaşır diye beklerken ertesi gün siliklesti biz o gunu degerlendirdik sonraki gün bi test yaptım koyu cıktı o günu de degerlendirdik bugünse silikleşti 2 defamı yumurtladım acaba incir havuc kürü yapmıştım bu ay.. İlk ovulasyon kullanışımdı biraz acemilige geldi hayırlısı artık Rabbim nasip eder bu ay inşaAllah.. Testlerimide eklerim birazdan bakarsın canım
canım mrb benim bu ay yumurtanm olgunlaşmadı incir kürünü dene dediler sen nasıl kullandın anlatırmısın
Teşekkürler canım...faydası oldumu sende...birde toplam da16gun kur yapmış olıuyosun demi...yani 2.gunden 10.gune sade incir kuru 10.gunden sonra6gumde hem havuc hem incir kuru doğrumudur canım...Canim 3 su bardağı kaynayan içme suyuna 6-7 tane inciri 3 e 4 e bölerek attım ağzı kapalı olarak tam 15 dakika kaynattım ılıyinca sabah aç karnına 1 bardak içtim kalanıda akşam yemekten önce içtim buna adetin 2. günü başlayıp 10 gün yaptım.10 günden sonra havuçla beraber yaptım havucuda aynen 3 bardak kaynayan içme suyuna 3 -4 havucu 3 e 4 e bölerek attım onuda tam 20 dk.kaynattım ılıyınca incir suyuyla karıştırıp sabah aksam ictim .havucla beraber 6 gün yaptim.
Teşekkürler canım...faydası oldumu sende...birde toplam da16gun kur yapmış olıuyosun demi...yani 2.gunden 10.gune sade incir kuru 10.gunden sonra6gumde hem havuc hem incir kuru doğrumudur canım...
İnşallah gelmiştirAynen öyle canım doğru anlamışşın.Faydası oldumu bilmiyorum canım yumurtlama zamanında kasık ağrılarım oldu faydasının olacağına inanarak yaptım inşallah bebis gelmiştir incir kurunun vesilesiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?