Bu negatif tatlim .. zaten dedigin gibi daga da zamanin var..Şyi akşamlar kızlar bugün benîm adetimin 13 günü ovulasypn testîne bugün başladım daha önce pozîtifi 15,16 günler görmüştüm pkoluyım adetlerim düzensiz
günaydın canım teşekkürler :)Bu negatif tatlim .. zaten dedigin gibi daga da zamanin var..
Cikar die okumustum bi yerde hatta gevelik testi bile yaniltici pozitif verebilirmisÇatlatma ignesi sonrası ovi tsti uzun süre pozitif cıkarmı.bilgisi olan varmı.
Çatlatma ignesi sonrası ovi tsti uzun süre pozitif cıkarmı.bilgisi olan varmı.
Canim naptin hala varmı çift cizgiCanım valla ben takmıyom desem yalan olur elimde değil canım
Canım dünkü ovulasyon testinde ikinci çizgi belirgindi çok koyu olmasada az önce tekrar ysptım dünkü gibi çıkmadı silikti gebelik testi negatif hiçbişey yok off ovu testinin bata 4 gün kala varsa gebelik koyu çıkıyo diye okudum hep o yuzden çok umutsuzum yok herhalde canımCanim naptin hala varmı çift cizgi
ben gittigidiyordan almıştım. fiyatlarıda eczanelere göre cook daha uygunKızlar ya bugün 2-3 eczaneye ovulasyon testi sordum resmen mal mal bakyılar resmen ilk kez duyuyorlardı.nerden alacağız ya bide hangi marka almalıyız
Canım bata 6 gün 5 gün 4 gün kala ysptığım ovuladyon testleri soldan sağa yokken 6. Gün 5 gün kala ve 4 gün kala neden silik belirdi varmı bişey acaba En alttaki 6 varken bataCanim naptin hala varmı çift cizgi
Evet canım silik çıkmış ınslah vardır canım dua ediyorum hepinize ben iyim allaha şükür sabah bi doktor buldum randevum var ınslah doktorumuzu severiz ve hep onda kalirizCanım dünkü ovulasyon testinde ikinci çizgi belirgindi çok koyu olmasada az önce tekrar ysptım dünkü gibi çıkmadı silikti gebelik testi negatif hiçbişey yok off ovu testinin bata 4 gün kala varsa gebelik koyu çıkıyo diye okudum hep o yuzden çok umutsuzum yok herhalde canım
Bu arada sen nasılsın
Tatlım ben ovulasyon testini anlamadım vallaha zaten testi ilkkez kullandım kullandığım büyük ihtimal hamileydım hesapliyoruz adetime 2 gününe geliyor bebek çünkü 4 hafta 5 günlüğüzEki Görüntüle 1393293 Eki Görüntüle 1393293
Canım bata 6 gün 5 gün 4 gün kala ysptığım ovuladyon testleri soldan sağa yokken 6. Gün 5 gün kala ve 4 gün kala neden silik belirdi varmı bişey acaba En alttaki 6 varken bata
Canım Hamileyim herhalde sabah ucuz gebelîk testinden yaptım ikincisî silik çıktuı sevîncimden çok ağladım înşallah pozitiftirTatlım ben ovulasyon testini anlamadım vallaha zaten testi ilkkez kullandım kullandığım büyük ihtimal hamileydım hesapliyoruz adetime 2 gününe geliyor bebek çünkü 4 hafta 5 günlüğüz
dr kontrolünde yumurta büyütülüyor.ilaç takviyesi ile tabi genelde klomen yada femara kullanılıyor.sonrasında 16mm yada 18 mm üstünde oluşan yumurta varsa çatlatma ignesi vuruluyor.bende çatlama problemi yok aslında.dr günü ve saati kaçırmamak adına daha kontrollu olacagını düşündügü için igneyi uygun gördü.bu çatlama iğnesi kimlere yapılıyo sorabilir miyim canım ?
dr kontrolünde yumurta büyütülüyor.ilaç takviyesi ile tabi genelde klomen yada femara kullanılıyor.sonrasında 16mm yada 18 mm üstünde oluşan yumurta varsa çatlatma ignesi vuruluyor.bende çatlama problemi yok aslında.dr günü ve saati kaçırmamak adına daha kontrollu olacagını düşündügü için igneyi uygun gördü.
ovi testini bırakıp hcg yaptım.ilk 5 dakikada tek cizgi yanlız ertesi gün ikinci silik cizgi vardı.sizce anlamlımı bu. pazartesi kanda baktırmayı düşünüyorum.igneden sonraki 14. gün olacak.
Ayy hadi ınslahh ağla ağla bende çok ağladım test elimde durmadan ağladım kan verseydin bi çok heyencandimmEki Görüntüle 1393922
Canım Hamileyim herhalde sabah ucuz gebelîk testinden yaptım ikincisî silik çıktuı sevîncimden çok ağladım înşallah pozitiftir
Sağol canım saat 16:30 a dokyordan randevu aldım bakalım varsa çıkar herhalde sonucu psylsşırım canımAyy hadi ınslahh ağla ağla bende çok ağladım test elimde durmadan ağladım kan verseydin bi çok heyencandimm
CAnım az önce doktordan çıktım gebelîk kesesini gördüm inanılmaz ama bata daha üç hün varken 4.6 mm kese înanamadımAyy hadi ınslahh ağla ağla bende çok ağladım test elimde durmadan ağladım kan verseydin bi çok heyencandimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?