ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

CAnım az önce doktordan çıktım gebelîk kesesini gördüm inanılmaz ama bata daha üç hün varken 4.6 mm kese înanamadım
Lutfen bana kizmayin. Lutfen. Uzmek degil amacim. Ama testiniz cokkkkkkk silik. Yani betaniz 100kusurlerde gibi olabilir. Kese gordugune emin mi dr. Cok sasirdim. Beta bakti mi? Baktiysa kac cikti? Merak ettim.

Lutfen bana kizmayin. Lutfen. Uzmek degil amacim. Ama testiniz cokkkkkkk silik. Yani betaniz 100kusurlerde gibi olabilir. Kese gordugune emin mi dr. Cok sasirdim. Beta bakti mi? Baktiysa kac cikti? Merak ettim.
Canım resmi atayım bak yorumunu bekliyorum canım

Kese mi degil mi anlayamam cnm. Ama beta bakmadi mi? Onu yazar misin?
Beta 2 hün sonra netice olur pazartesi bakslım dedi üni hastanesinde hafta sonu poliklimik kapalı pazartesi yspyırcam canım telden yazmak zor kusura bakma hatalı harfler için

Beta 2 hün sonra netice olur pazartesi bakslım dedi üni hastanesinde hafta sonu poliklimik kapalı pazartesi yspyırcam canım telden yazmak zor kusura bakma hatalı harfler için
Estagfurullah ne kusuru.
Teste gore gebesin cnm. O konuda dertlendirmek istemedim seni. Lutfen yanlis anlama. Ama bana kese gormesi erken gibi geldi sadece. Tabiki dr degilim ben ama baska bir dr.a daha danisip fikir almani tavsiye ederim cnm.

CAnım az önce doktordan çıktım gebelîk kesesini gördüm inanılmaz ama bata daha üç hün varken 4.6 mm kese înanamadım
Tatlım kimseyi dinleyip kafana takma benimki 4mm pazartesi ulturasyona idarar sıkışıp mi girdin ben gönderim birde ulturasyonu . Kadar ama doktor gördü

Gerci ozelden de yazmistim ama gormedin sanirim. Merak ettim sonucunu cnm.

Bat dündü bügünde adet oldum kafam çok karıştı neyse hayırlısı böyleymiş belkide
Anladim cnm. Kese degildi bence. Beta degerin kac cikmis? Muhtemelen kimyasal gebelik yasadin. Insallah gelir minisin.

çok garip ya kese gördüm diyo o kadar erken haftaya sonra sen regl oluyosun hiç duymadım böyle bişey. acaba regl mi oldun yoksa gebeliğin mi ilerlemedi
Betasi sanirim cok dusuk arkadasim. O betada kese goremezdi zaten dr. Bi arkadasa daha olmustu. Dr kese dedi sonra kist cikti onda da...

çok garip ya kese gördüm diyo o kadar erken haftaya sonra sen regl oluyosun hiç duymadım böyle bişey. acaba regl mi oldun yoksa gebeliğin mi ilerlemedi
Bende bilmiyorumki ne olduğunu ama adetteki gibi kanama var ağrı falanda yok bflkide kist falandıda omu kese sandı neyse bu ay nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…