Olur canım dene mutlaka zaten en koyu çıktıktan sonra yumurtlama oluyo vakit kaybetme çünkü yumurta 12 -24 saat en fazlası canlı kalıyoMerhaba arkadaşlar, ben de birkaç ay önce düşük yaptım( ovulasyon testi aldım. Dün koyuydu ama eşim rahatsız olduğu için deneme olamadı. Bu akşam denersek bebek şansımız olur mu sizce?
Teşekkürler canım cevabın için:)Olur canım dene mutlaka zaten en koyu çıktıktan sonra yumurtlama oluyo vakit kaybetme çünkü yumurta 12 -24 saat en fazlası canlı kalıyo
Insallah ben de onu aliim. Bu arada hergun meryem suresi okuyomusunuz? Onu okumaya basladim. Insallah en kisa zamanda olur bebislerimizben laboquick kullanıyorum canım bi şikayetim yok ama tavsiye edeceğim bişi de yokgüzel duana da amiiiinn
12. Gün lh pik olmuş 13. Gün yumurtlama olmuş 14 gün lh normale înmiş zaten 13-14 şanşlı günlermiş inşallsh tutmuşturEki Görüntüle 1402684 bdaha test yapmama gerek yok diğil mi bu akşamda ilişki olsun mu ne dersiniz
seri halde bi yasin suresini okuyabiliyorum arapcadan diğerlerini heceleyerek olduğu için okumadım hiç meryem suresini pek bilmiyorum kuran okumayıInsallah ben de onu aliim. Bu arada hergun meryem suresi okuyomusunuz? Onu okumaya basladim. Insallah en kisa zamanda olur bebislerimiz
hımm bugünde deneyelim diyosun öylemi 12 de denedik 13 de denedik bu gecede deneyelim eşeği sağlam kazığa bağlayalım12. Gün lh pik olmuş 13. Gün yumurtlama olmuş 14 gün lh normale înmiş zaten 13-14 şanşlı günlermiş inşallsh tutmuştur
Evet canım dene nasip olur inşallahhımm bugünde deneyelim diyosun öylemi 12 de denedik 13 de denedik bu gecede deneyelim eşeği sağlam kazığa bağlayalım
denemek bişi değilde bizim herifin spermleri uyuşuk hareket edemiyolar gidip yumoşumu bulamıyolar yukarılardaEvet canım dene nasip olur inşallah
Sat tarihiniz nedir?Eki Görüntüle 1402684 bdaha test yapmama gerek yok diğil mi bu akşamda ilişki olsun mu ne dersiniz
23 ocak canımSat tarihiniz nedir?
seri halde bi yasin suresini okuyabiliyorum arapcadan diğerlerini heceleyerek olduğu için okumadım hiç meryem suresini pek bilmiyorum kuran okumayı
tamam canım ...okumaya calışırım ...sağolben de yasin okumaya çalışıyorum hergün ama meryem suresini özellikle soyluyolar canım. bence onu da bikaç kez okursan serileştirirsin okumayı.
Benim de 23 ocak. Ovulasyon testlerinin resimlerini görünce sormak istedim.:)23 ocak canım
çizgiler aynımı sende de canım 3-4 ü değerlendirdik bu gecede 5 i değerlendirecez inşallah nasip olur bebişBenim de 23 ocak. Ovulasyon testlerinin resimlerini görünce sormak istedim.:)
Biz 3 ü ve bugünü değerlendirdik. Eşim dün rahatsızdı malesefçizgiler aynımı sende de canım 3-4 ü değerlendirdik bu gecede 5 i değerlendirecez inşallah nasip olur bebiş
ben 31 günde bir adet görüyorum ama her zaman 16. gün olurdu çift çizgi bu ay 12. gün oldu bilmem ki bat değişir miBiz 3 ü ve bugünü değerlendirdik. Eşim dün rahatsızdı malesef...kaç gün siklus süreniz? Birlikte bekleriz belki... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?