ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ben 31 günde bir adet görüyorum ama her zaman 16. gün olurdu çift çizgi bu ay 12. gün oldu bilmem ki bat değişir mi
Benim de 26-28 arası değişiyor. Yaklaşık 4 ay önce düşük yaptım 9 haftalık. Bir hafta öncesi herşey normaldi kalp atışı falan vardı. Sonra 3 ay korunduk. Geçen ay denedik olmadı, halbuki ilk gebeliğim hemen karar verince kendiliğinden olmuştu. İşte geçen ay olmayınca ben de ovulasyon testi aldım bu ay bakalım kısmet...aslında bir çok arkadaşım yumurta takibiyle hamile kaldı. Bakalım olmazsa onu denerim.. Sizin ilk gebelik denemeniz mi?

canım allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah ....bizim de ilk bebe denememiz ama 10 aydır olmuyo malesef cünkü eşimde sperm hareketsizliği var bunu öğreneli 1 ay olmadı

Canım eşine keçiboynuzunu kaynat suyunu içir birde ilişkiden iki saat önce türk kahvesi yap içir oda spermleri hareketlendiriyomuş

canım allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah ....bizim de ilk bebe denememiz ama 10 aydır olmuyo malesef cünkü eşimde sperm hareketsizliği var bunu öğreneli 1 ay olmadı
Amin canım... İsteyen herkese Allah nasip etsin. Bizim de ilk bebek olucak.. Ben 2,5 yıllık evliyim. İlk 2 yıl ben istemedim. Şimdiki aklım olsaydı hiç beklemezdim. Ama böylesi kısmetmiş

Amin canım... İsteyen herkese Allah nasip etsin. Bizim de ilk bebek olucak.. Ben 2,5 yıllık evliyim. İlk 2 yıl ben istemedim. Şimdiki aklım olsaydı hiç beklemezdim. Ama böylesi kısmetmiş
Olur inşallah canım gençsin yeni evlisin Allah gönlündekini versin.

Arkadaşlar merhaba. 3.5 yıllık evliyim. 4 aydır çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı. Hep düzensiz ilişkiler oldu. Eşim çok yoğun calisiyor. 9 gün nöbetçi. Ertesi gün de kiyamiyorum. Bugün adet oldum. 2 gün önce ggdan satın aldım. 4 gün sonra testlere baslicam. Ilk ovulasyon testi maceram. Inşallah hayırlı olur. Artık çok heves ediyorum çünkü.
Beni de aranıza alın. Bu arada bu ay 33 günde adet oldum. Ben testlere adet bitince baslicam. Tam görmek amacıyla.
Benim gibi baslicak varsa beraber yapalım; )))

merhaba hoşgeldin :) bebek için artık kıyacaksın eşine h. siklusların kaç günde bir ? ona göre başlarsın teste erken başlamak hem psikolojik hem maddi zarar çok test harcarsın çifti görene kadar da strese girersin

selam canımm. ben varımmm bu ay bende başlayacağımm. bugün adetimin 3. günü ben 9-10. günü falan başlamayı düşünüyorum. siklüsüm 31-33 gün aradı değişiyor.

Merhaba canım. Cevap için çok teşekkür ederim. Açıkçası korkuyorum yumurtlama günümü kacirmaktan. Örneğin geçen ay yurtdışındaydim hissettim yumurtlama olduğunu. Tabi yanımda eşim yoktu) Telefon henüz yumurtlama günün değil diyordu. O yüzden guvenemiyorum ya erken olursa diye.

selam canımm. ben varımmm bu ay bende başlayacağımm. bugün adetimin 3. günü ben 9-10. günü falan başlamayı düşünüyorum. siklüsüm 31-33 gün aradı değişiyor.
Çok sevindim:)) Sen kaç senelik evlisin. Kaç aydır çocuk istiyorsun. Inşallah basaririz:)))
Kaç gün adet oluyorsun?

Normalde 31-33 değişiyor yani. Bu ay 32 oldu mesela. Geçen ay 5i olmuştum. Bu ay da 5i oldum.

Çok sevindim:)) Sen kaç senelik evlisin. Kaç aydır çocuk istiyorsun. Inşallah basaririz:)))
Kaç gün adet oluyorsun?

canım 4,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır istiyoruz. adetim 5-6 gün sürüyor. aslında 2-3 gün yoğun 2-3 günde lekelenme şeklinde oluyor. inşaallaahhh canımm. sen?

ben de bu ay başlıcam. okuya okuya baaya bısey ogrendım 12 subatta adet olmam lazım. 10. gunden ıtıbaren testlere baslıcam. sen basla bakalım. bıze ornek olur

canım 4,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır istiyoruz. adetim 5-6 gün sürüyor. aslında 2-3 gün yoğun 2-3 günde lekelenme şeklinde oluyor. inşaallaahhh canımm. sen?
Canım 4.yildayim 4 aydır düşünüyoruz ama henüz nasip olmadı. Sanırım bir zamanı var. Ilk defa mi kullanacaksin bu testleri?

slm kizlar ben ovi testi sayesinde hamiel kalanlardanim iki dusugum var maalesef bu sefer ins kalp atisi duyarim bu ucuncu gebeligm size tavsiyem stres yapmayin ve koyu cikan gun ve arkasindan iki gunu degerlendirin mesela bgn aksamsa yarin sabaha karsi degerlendirin 24 saati gecsin ins tez zmnda hamile kalirsiniz

ben koyudan bir gün önce ve koyudan bir gün sonra değerlendirebildim. Daha sonra devam etmek gerekir mi sizce adete kadar gün aşırı? Çünkü adete bir hafta kala ya da adetten bir gün önce gebe kalanlar da az değil? Kafam karıştı...

Son düzenleme:
Hayır cnm düzenli adet görüyorsa. Ve o günleri koyu verdiyse gerek yok ama kaçan rahat etsin istiyorsan devam et iki günde bir yada gün asiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…