Teşekkürler Hazal. Ne güzel hamilesin. Darısı başımıza. Tavsiyeler için çok sağol. Allah razı olsun.slm kizlar ben ovi testi sayesinde hamiel kalanlardanim iki dusugum var maalesef bu sefer ins kalp atisi duyarim bu ucuncu gebeligm size tavsiyem stres yapmayin ve koyu cikan gun ve arkasindan iki gunu degerlendirin mesela bgn aksamsa yarin sabaha karsi degerlendirin 24 saati gecsin ins tez zmnda hamile kalirsiniz
Cok tsk cnm ins kalp atisini duyarim ama bu defa sized ins en yakin zmnda hamile kalirsiniz Allah emeklerinizi bosa çıkarmasınTeşekkürler Hazal. Ne güzel hamilesin. Darısı başımıza. Tavsiyeler için çok sağol. Allah razı olsun.
Allahin izniyle duyarsin canım. Allah büyük.... Olumlu düşün olumlu olsun. Ben hep buna inanırım.Cok tsk cnm ins kalp atisini duyarim ama bu defa sized ins en yakin zmnda hamile kalirsiniz Allah emeklerinizi bosa çıkarmasın
Papatya benim de adetin 3. Günü. 4 gün oluyor. Pazartesi baslicam inşallah. Beraber yapalım ne dersin. Ilk defa defa mı kullanacaksin? Kaç yıllık evlisin? Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz?Merhaba bende aranızda yeni katıldım bu sabah testler kargoyla geldi bugünden başlayacam. Hakkımızda hayırlısı olsun...
Yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ama 7 8 aydır deniyorz ama her ay hüsranPapatya benim de adetin 3. Günü. 4 gün oluyor. Pazartesi baslicam inşallah. Beraber yapalım ne dersin. Ilk defa defa mı kullanacaksin? Kaç yıllık evlisin? Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz?
Haklısın cnm bnm aynen oyle sizde aynen olumlu düşünün in gobusunuz dolar en yakın zmndaAllahin izniyle duyarsin canım. Allah büyük.... Olumlu düşün olumlu olsun. Ben hep buna inanırım.
Pamuk selamm.. Benim de adetim bugün bitti. Aynı marka almıştım. 2,3 gün sonra baslicam. Inşallah hayırlı olur.Kızlar ben de dün gg den laboquick aldım bakalım elime geçer geçmez baslicam. Ben de bu konuda tecrubesizimdesteginize ihtiyacım var yine aynı şekilde ben de elimden geldiğince sizlere destek olurum
ayrıntılı yazmıyor. faturası var ama acıklaması ne yazıyodu hatırlamıyorum. sana getırıp teslım edıyorlar canım.kızlar ggden ovulasyon testi alanlara bi sorum var gönderilen kolinin üstünde içeriği yazıyomu işyerine isticem kargoyu kimse anlasın istemiyorum da
selam canım benimde adetim dün bitti. bende cumartesi başlamayı düşünüyorum 12. gün oluyor. ben 31-33 gün arası adet oluyorum. 12. gün erken mi olur bilemedim ama her ihtimale karşı erken başlamak daha iyidir sanırım.Pamuk selamm.. Benim de adetim bugün bitti. Aynı marka almıştım. 2,3 gün sonra baslicam. Inşallah hayırlı olur.
Canım ben ne zaman başlasam adetim dün bitti bugün böyle yok gibi. Erken yumurtlar kaciririm diye korkuyorum.selam canım benimde adetim dün bitti. bende cumartesi başlamayı düşünüyorum 12. gün oluyor. ben 31-33 gün arası adet oluyorum. 12. gün erken mi olur bilemedim ama her ihtimale karşı erken başlamak daha iyidir sanırım.
Canım aynen ben de senin gibi 31-33. Ayın 5i adet oldum. Aynı gün başlayalım mi. Arkadaş oluruz. Motive oluruz.canım senin periyodun kaç gün? ben ayın 4'ünde adet oldum. periyodum 31-33 gün arası değişiyor. bende her ihtimale karşı 12. gün başlamayı düşünüyorum.
bende 4'ünde oldum canım dün akşam bitti. olur başlayalımmm süper oluurrrCanım aynen ben de senin gibi 31-33. Ayın 5i adet oldum. Aynı gün başlayalım mi. Arkadaş oluruz. Motive oluruz.
belki ikimizde aynı anda hamiş oluruzCanım aynen ben de senin gibi 31-33. Ayın 5i adet oldum. Aynı gün başlayalım mi. Arkadaş oluruz. Motive oluruz.
içinden recete tarzı bişi çıkıyo onda döngüne göre başlaman gereken gün yazıyo her ihtimale karşı orda yazan günden 2 gün önce başlarsın test yapmayaCanım ben ne zaman başlasam adetim dün bitti bugün böyle yok gibi. Erken yumurtlar kaciririm diye korkuyorum.
Pamuk selamm.. Benim de adetim bugün bitti. Aynı marka almıştım. 2,3 gün sonra baslicam. Inşallah hayırlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?