ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Teşekkürler Hazal. Ne güzel hamilesin. Darısı başımıza. Tavsiyeler için çok sağol. Allah razı olsun.

Teşekkürler Hazal. Ne güzel hamilesin. Darısı başımıza. Tavsiyeler için çok sağol. Allah razı olsun.
Cok tsk cnm ins kalp atisini duyarim ama bu defa sized ins en yakin zmnda hamile kalirsiniz Allah emeklerinizi bosa çıkarmasın

Merhaba bende aranızda yeni katıldım bu sabah testler kargoyla geldi bugünden başlayacam. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Merhaba bende aranızda yeni katıldım bu sabah testler kargoyla geldi bugünden başlayacam. Hakkımızda hayırlısı olsun...
Papatya benim de adetin 3. Günü. 4 gün oluyor. Pazartesi baslicam inşallah. Beraber yapalım ne dersin. Ilk defa defa mı kullanacaksin? Kaç yıllık evlisin? Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz?

Papatya benim de adetin 3. Günü. 4 gün oluyor. Pazartesi baslicam inşallah. Beraber yapalım ne dersin. Ilk defa defa mı kullanacaksin? Kaç yıllık evlisin? Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz?
Yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ama 7 8 aydır deniyorz ama her ay hüsran bnde polip var en Son 1 ocakta adet gördüm adetlerim düzensiz inş bu ovulasyon testleri işe yarar...

Kızlar ben de dün gg den laboquick aldım bakalım elime geçer geçmez baslicam. Ben de bu konuda tecrubesizim desteginize ihtiyacım var yine aynı şekilde ben de elimden geldiğince sizlere destek olurum

Kızlar ben de dün gg den laboquick aldım bakalım elime geçer geçmez baslicam. Ben de bu konuda tecrubesizim desteginize ihtiyacım var yine aynı şekilde ben de elimden geldiğince sizlere destek olurum
Pamuk selamm.. Benim de adetim bugün bitti. Aynı marka almıştım. 2,3 gün sonra baslicam. Inşallah hayırlı olur.

kızlar ggden ovulasyon testi alanlara bi sorum var gönderilen kolinin üstünde içeriği yazıyomu işyerine isticem kargoyu kimse anlasın istemiyorum da

kızlar ggden ovulasyon testi alanlara bi sorum var gönderilen kolinin üstünde içeriği yazıyomu işyerine isticem kargoyu kimse anlasın istemiyorum da
ayrıntılı yazmıyor. faturası var ama acıklaması ne yazıyodu hatırlamıyorum. sana getırıp teslım edıyorlar canım.

Pamuk selamm.. Benim de adetim bugün bitti. Aynı marka almıştım. 2,3 gün sonra baslicam. Inşallah hayırlı olur.
selam canım benimde adetim dün bitti. bende cumartesi başlamayı düşünüyorum 12. gün oluyor. ben 31-33 gün arası adet oluyorum. 12. gün erken mi olur bilemedim ama her ihtimale karşı erken başlamak daha iyidir sanırım.

Canım ben ne zaman başlasam adetim dün bitti bugün böyle yok gibi. Erken yumurtlar kaciririm diye korkuyorum.

canım senin periyodun kaç gün? ben ayın 4'ünde adet oldum. periyodum 31-33 gün arası değişiyor. bende her ihtimale karşı 12. gün başlamayı düşünüyorum.

canım senin periyodun kaç gün? ben ayın 4'ünde adet oldum. periyodum 31-33 gün arası değişiyor. bende her ihtimale karşı 12. gün başlamayı düşünüyorum.
Canım aynen ben de senin gibi 31-33. Ayın 5i adet oldum. Aynı gün başlayalım mi. Arkadaş oluruz. Motive oluruz.

Canım ben ne zaman başlasam adetim dün bitti bugün böyle yok gibi. Erken yumurtlar kaciririm diye korkuyorum.
içinden recete tarzı bişi çıkıyo onda döngüne göre başlaman gereken gün yazıyo her ihtimale karşı orda yazan günden 2 gün önce başlarsın test yapmaya

Canım ben gelir gelmez başlıcam çünkü yarın 10. Günüm inşallah geç kalmam birbirimize destek olalım bu süreçte canım senin için de benim için de hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…