Bencede yerleşme kanaması olabilir test yapmadan da fayda var. İnşallah müjdeli haberi verirsin bizeMrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir
Ayın 3 ü yumurtlamaysa 17 si adet herhalde daha 4 gün var canım ovulasyonda çıkıyo diyolar bata üç dört kala çıkıyomuş ama bata üç kala hcg idrardada çıkıyomuş çoğunun geçen biri resmini atmıştı ordada gördüm ama batı geçipte anca çıkanıda var üzülmeyeceksen eğer merakta kalacağına yap resminide paylaş bakalım nasip canımayın 3 de çift çizgi görmüştüm ovulasyonda acaba bugün gebelik testi yapsam varsa cıkarmı
buydu canın testlerim göğüslerim dokununca acıyor kasıklarımda batmada var ama bunlar aynı zamanda adet belirtiside ovu. testi yapsammı bi tane acaba yoksa gebelik testi mi yapim...yoksa hiç birini miAyın 3 ü yumurtlamaysa 17 si adet herhalde daha 4 gün var canım ovulasyonda çıkıyo diyolar bata üç dört kala çıkıyomuş ama bata üç kala hcg idrardada çıkıyomuş çoğunun geçen biri resmini atmıştı ordada gördüm ama batı geçipte anca çıkanıda var üzülmeyeceksen eğer merakta kalacağına yap resminide paylaş bakalım nasip canım
Ovulasyon varsa yap at ni bakayımbuydu canın testlerim göğüslerim dokununca acıyor kasıklarımda batmada var ama bunlar aynı zamanda adet belirtiside ovu. testi yapsammı bi tane acaba yoksa gebelik testi mi yapim...yoksa hiç birini mi
Ovulasyon testi yaptım hayali ikinci çizgi çıktı fotoğraf çektim ama belli olmuyor diye atmadım ....hamile değilim yaniOvulasyon varsa yap at ni bakayım
Ovulasyon testi yaptım hayali ikinci çizgi çıktı fotoğraf çektim ama belli olmuyor diye atmadım ....hamile değilim yani
Benimde ovülasyon testi adete dört gün ve üç gün kala silikse Gerçi olay hamile de değilmişim silikse genelde hamile olmadığını gösteriyor diyorlar ama genede belli olmaz canım âdetineOvulasyon testi yaptım hayali ikinci çizgi çıktı fotoğraf çektim ama belli olmuyor diye atmadım ....hamile değilim yani
canım ne durumdasın bat ne zaman 23 şubat a gecer mi...bu ay benimki erken geleceğe benziyor göğüslerim şişti hafiften indi şişi sıra kırmızılara geldiBenim de 23 ocak. Ovulasyon testlerinin resimlerini görünce sormak istedim.:)
aaa canım kusura bakma yazdıktan sonra gördüm ....aynen ya benimde erken gelecek gibi şubat küçükya ondan dır belki....daha adet olmadım ama yazdığım gibi göğüslerimin acısı gecti sırası geldi .....hayırlısı olsunAdetim 2 gün erken geldi(..ovulasyon testine devam bu ayda...
Ayyy aynı ben. benim de BAT 17 şubattı ama 15 şubat sabahı adet oldum. erken yumurtlamışım yani. Bu ay ben de ovulasyon testi deneyeceğim. İnşallah bu defa tutar hepimiz hamile kalırız da kurtuluruz şu testlerden ya...Adetim 2 gün erken geldi(..ovulasyon testine devam bu ayda...
Dün kanama başladı. Ben de adet oldum sandım 1-2 damla bişey geldi sadece ama arkası gelmedi. Yani adet günüm 17 si. Herhalde yarın tam gelecek...aaa canım kusura bakma yazdıktan sonra gördüm ....aynen ya benimde erken gelecek gibi şubat küçükya ondan dır belki....daha adet olmadım ama yazdığım gibi göğüslerimin acısı gecti sırası geldi .....hayırlısı olsun
Ayyy aynı ben. benim de BAT 17 şubattı ama 15 şubat sabahı adet oldum. erken yumurtlamışım yani. Bu ay ben de ovulasyon testi deneyeceğim. İnşallah bu defa tutar hepimiz hamile kalırız da kurtuluruz şu testlerden ya...[/
Amin canımAyyy aynı ben. benim de BAT 17 şubattı ama 15 şubat sabahı adet oldum. erken yumurtlamışım yani. Bu ay ben de ovulasyon testi deneyeceğim. İnşallah bu defa tutar hepimiz hamile kalırız da kurtuluruz şu testlerden ya...
Yumurtlama nın habercisi 2 koyu çizgidir canım silik olmazKızlar dün adetim bitti bugn sabah ve akşam iki tane ovulasyon testi yaptım her ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı ne anlama geliyor bu adetim biter bitmez yumurtlama mı olmş
Yerleşme kanaması dedikleri şey olmasın o canımDün kanama başladı. Ben de adet oldum sandım 1-2 damla bişey geldi sadece ama arkası gelmedi. Yani adet günüm 17 si. Herhalde yarın tam gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?