Bakalım canım. Bugün adet olmam lazım. Bilemedim.Yerleşme kanaması dedikleri şey olmasın o canım
Senin durumlar nasıl canım?Yerleşme kanaması dedikleri şey olmasın o canım
yani çok deneyimli değilim bu konuda ama. geçen ertesi gün, dediğimiz akıntıyı gördüm. çok koyu olduğu günün ertesi canım ? cok cok emin degılım ama hep ole mı oluyor.Arkadaslar ovulasyon testı hıc yapmadm bı sorum olacak yaotıgınz testlerde ovulasyonu gısterrn cızgıler oldugunda akıntınız o gun mu oluyor yanı akıntının oldugu gun yumurtlama oluyor mu.
Benim goğus ağrım geçti....kırmızı gelir bi kaç güne....normal de 31 günde bir adet oluyorum oda 23 şubat a denk geliyor...ama ovulasyonda 3 şubat çift çizgiydi bu ay erken de gelebilir kırmızıSenin durumlar nasıl canım?
Persembe ılıskı oldu cuma akıntım oldu ılıskı olmadı ctesı de akıntı vardı ılıskı olmadı pazar gunu ılıskı olduyani çok deneyimli değilim bu konuda ama. geçen ertesi gün, dediğimiz akıntıyı gördüm. çok koyu olduğu günün ertesi canım ? cok cok emin degılım ama hep ole mı oluyor.
Anladım canım. Ben de beklemedeyim.Benim goğus ağrım geçti....kırmızı gelir bi kaç güne....normal de 31 günde bir adet oluyorum oda 23 şubat a denk geliyor...ama ovulasyonda 3 şubat çift çizgiydi bu ay erken de gelebilir kırmızı
bi gebelik testi veya ovulasyon testi yapsana merak ettim....ben ovulasyonda baktım ikinci cizgi hayaliydiAnladım canım. Ben de beklemedeyim.
hayırlısı canım. umarım yakalamışsınızdırPersembe ılıskı oldu cuma akıntım oldu ılıskı olmadı ctesı de akıntı vardı ılıskı olmadı pazar gunu ılıskı oldu
Bugunku pozitifFotografa gore en soldaki dunku sagdakiler bugunku.
sen bu geceyi değerlendir yarında bi test yaparsın eğer silikleşmeye başlamışsa ard arda 2 gün daha ilişki olur...gerisi allah a kalmış :)Kipkirmizi olcak diye soyleniyor ya o yuzden sordum bu kadar olmasi pozitiflik icin yeterli yani? Ben ilk defa kullaniyorum da bu testi o yuzden sormak istedim cok sagolun
sen bu geceyi değerlendir yarında bi test yaparsın eğer silikleşmeye başlamışsa ard arda 2 gün daha ilişki olur...gerisi allah a kalmış :)
Tam da esimle kavgali oldugumuz gün bakalim bu aksam yapabilecek miyim :/ hormonlardan midir nedir neredeyde istisnasiz her yumurtlama zamani kapisiyoruz :/
olur olur biraz alttan al alacağını al sonra küsmeye devam edersin
Yani 20 sine kadar gelmezse belki yaparım. 4 ay önce düşük yaptım. İlk2 adetim düzensiz geldi. Bir tek geçen ay düzgün geldi. Bu dördüncü olacak . Kendimi çok heveslendirmek istemiyorum.bi gebelik testi veya ovulasyon testi yapsana merak ettim....ben ovulasyonda baktım ikinci cizgi hayaliydi
T ve c birbirine esit ya da t daha koyu olacak cnm. Kipkirmizi diye bir sart yok yani. Hatta bazen t morumsu oluyr pozitifken. Rica ederim.Kipkirmizi olcak diye soyleniyor ya o yuzden sordum bu kadar olmasi pozitiflik icin yeterli yani? Ben ilk defa kullaniyorum da bu testi o yuzden sormak istedim cok sagolun
Bebek icin her yol mübah her kavga gecersizdirTam da esimle kavgali oldugumuz gün bakalim bu aksam yapabilecek miyim :/ hormonlardan midir nedir neredeyde istisnasiz her yumurtlama zamani kapisiyoruz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?