ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Arkadaslar ovulasyon testı hıc yapmadm bı sorum olacak yaotıgınz testlerde ovulasyonu gısterrn cızgıler oldugunda akıntınız o gun mu oluyor yanı akıntının oldugu gun yumurtlama oluyor mu.
yani çok deneyimli değilim bu konuda ama. geçen ertesi gün, dediğimiz akıntıyı gördüm. çok koyu olduğu günün ertesi canım ? cok cok emin degılım ama hep ole mı oluyor.

yani çok deneyimli değilim bu konuda ama. geçen ertesi gün, dediğimiz akıntıyı gördüm. çok koyu olduğu günün ertesi canım ? cok cok emin degılım ama hep ole mı oluyor.
Persembe ılıskı oldu cuma akıntım oldu ılıskı olmadı ctesı de akıntı vardı ılıskı olmadı pazar gunu ılıskı oldu

Arkadaslar ben de ovulasyon testine basladm. Cuma gunu 14 mm tek yumurtam vardi. Resimdeki en ustteki dunku testim alttaki ikisi bugun yaptiklarim. Daha cok koyulasir mi yoksa bunu kabul etmeli miyim? Hocam pazartesi sali gibi catlar demisti. Ama ben memlekette oldugum icin pazar sabahtan beri iliski olmadi maalesef.

Eklentiler

• 1424173068299-264584325.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 117
eğer sağdaki bugünse yumurtlama olayı bitmiş bundan sonraki 2-3 günü değerlendirmelisin ya catlmak üzeredir yada catlayacak demekki

Kipkirmizi olcak diye soyleniyor ya o yuzden sordum bu kadar olmasi pozitiflik icin yeterli yani? Ben ilk defa kullaniyorum da bu testi o yuzden sormak istedim cok sagolun

Kipkirmizi olcak diye soyleniyor ya o yuzden sordum bu kadar olmasi pozitiflik icin yeterli yani? Ben ilk defa kullaniyorum da bu testi o yuzden sormak istedim cok sagolun
sen bu geceyi değerlendir yarında bi test yaparsın eğer silikleşmeye başlamışsa ard arda 2 gün daha ilişki olur...gerisi allah a kalmış :)

sen bu geceyi değerlendir yarında bi test yaparsın eğer silikleşmeye başlamışsa ard arda 2 gün daha ilişki olur...gerisi allah a kalmış :)

Tam da esimle kavgali oldugumuz gün bakalim bu aksam yapabilecek miyim :/ hormonlardan midir nedir neredeyde istisnasiz her yumurtlama zamani kapisiyoruz :/

bi gebelik testi veya ovulasyon testi yapsana merak ettim....ben ovulasyonda baktım ikinci cizgi hayaliydi
Yani 20 sine kadar gelmezse belki yaparım. 4 ay önce düşük yaptım. İlk2 adetim düzensiz geldi. Bir tek geçen ay düzgün geldi. Bu dördüncü olacak . Kendimi çok heveslendirmek istemiyorum.

T ve c birbirine esit ya da t daha koyu olacak cnm. Kipkirmizi diye bir sart yok yani. Hatta bazen t morumsu oluyr pozitifken. Rica ederim.

Tam da esimle kavgali oldugumuz gün bakalim bu aksam yapabilecek miyim :/ hormonlardan midir nedir neredeyde istisnasiz her yumurtlama zamani kapisiyoruz :/
Bebek icin her yol mübah her kavga gecersizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…