T ve c birbirine esit ya da t daha koyu olacak cnm. Kipkirmizi diye bir sart yok yani. Hatta bazen t morumsu oluyr pozitifken. Rica ederim.
Bebek icin her yol mübah her kavga gecersizdir
Yalniz bir nokta var. Ben uzunnn sure ates olctum. 1ay hem ates olctum hem ovulasyon testi kullandim. Testi yaptigim gun catladi benim yumurta. Hani 36-48saat sonra deniyr ya. Benimki erken catladi. Aklinizda bulunsun. Bu aksam bos gecmesin o nedenle.O zaman bugun lh piki yasiyorsam yarin yumurtam catlayacak demektir tmm canim sagolasin:)
Aynen zaten isin sonunda o olmasa cekilmez bi cok sey..
Yalniz bir nokta var. Ben uzunnn sure ates olctum. 1ay hem ates olctum hem ovulasyon testi kullandim. Testi yaptigim gun catladi benim yumurta. Hani 36-48saat sonra deniyr ya. Benimki erken catladi. Aklinizda bulunsun. Bu aksam bos gecmesin o nedenle.
Dr.larinda tavsiyesi gun asiri cnm. Spermlerin dinlenmesi icin.bu aksam barisma calismalarina da basla diyorsun yani:)) telefona takvimim programi yuklemistim ben de o da adet dongusune gore ortalama yumurtlama zamanini gosteriyordu bu ay yarin olarak gosteriyor testte de gördüğüme gore bugun yarin yumurtladim demek sanırım. Ben 3 gun ust uste iliskiye gireyim yine de gerisi Allah'Allah'a kalmis. Sen gebe kaldin mi kac aydir bu yontemi deniyorsun?
Maasallah :) ben polikistik overliyim bu yuzden gebe kalmam o kadar kolay degil. 5.ayim bu ay 4 ay olmadi 2sinde klomen kullandim rahim duvarim inceldi. Bu ay ilac almiyorum. Hayit tohumu denedim cok sukur yumurtam oldu insallah catlarsa bundan sonra boyle devam etmeyi dusunuyorum. Bu ay rahim duvarimin kalinligi da cok ii yumurtam da insallah bakalim Allah nasip ederse ben de bebegimi kucagima almak isterim senin gibi :)Dr.larinda tavsiyesi gun asiri cnm. Spermlerin dinlenmesi icin.
Ben korunmayi biraktigim ay gebe kaliyrm.
Ilk bebegime direk gebe kaldim. Hicbirsey yapmadan. Ama kaybettim.
Ikinci bebegime ates ölcme yontemini denedim. Direk o ay gebe kaldim. Ama yine kaybettim.
Ucuncude zaten ates ölcuyrdum. 1sefer ovulasyon testi kullandim. O ay olmadi ama diger ay oldu. Yani ikinci ay gebe kaldim korunmayi birakinca. Sukur aldim kucagima. Neredeyse yasina girecek. 9 ayi bitti bile
Amin insallah.Maasallah :) ben polikistik overliyim bu yuzden gebe kalmam o kadar kolay degil. 5.ayim bu ay 4 ay olmadi 2sinde klomen kullandim rahim duvarim inceldi. Bu ay ilac almiyorum. Hayit tohumu denedim cok sukur yumurtam oldu insallah catlarsa bundan sonra boyle devam etmeyi dusunuyorum. Bu ay rahim duvarimin kalinligi da cok ii yumurtam da insallah bakalim Allah nasip ederse ben de bebegimi kucagima almak isterim senin gibi :)
Yani 20 sine kadar gelmezse belki yaparım. 4 ay önce düşük yaptım. İlk2 adetim düzensiz geldi. Bir tek geçen ay düzgün geldi. Bu dördüncü olacak . Kendimi çok heveslendirmek istemiyorum.
Canım sabaha karşı boğazım çok ağrıdığı için ilaç alacaktım. O sırada gebelik testi yapıp alayım ilacı dedim. Ve test silik ama belli olarak pozitif çıktı. İnşallah Allah tamımına erdirir bu sefer. Bence bu ovulasyon testi gerçekten süper bir buluş. Ama tabi ben ilkinde de ikinci ayda hamile kalmıştım. Bu sefer de ikinci atda kalmış oldum. Ama ovulasyon testiyle ilk ayımdı. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda.Benim goğus ağrım geçti....kırmızı gelir bi kaç güne....normal de 31 günde bir adet oluyorum oda 23 şubat a denk geliyor...ama ovulasyonda 3 şubat çift çizgiydi bu ay erken de gelebilir kırmızı
Canım sabaha karşı boğazım çok ağrıdığı için ilaç alacaktım. O sırada gebelik testi yapıp alayım ilacı dedim. Ve test silik ama belli olarak pozitif çıktı. İnşallah Allah tamımına erdirir bu sefer. Bence bu ovulasyon testi gerçekten süper bir buluş. Ama tabi ben ilkinde de ikinci ayda hamile kalmıştım. Bu sefer de ikinci atda kalmış oldum. Ama ovulasyon testiyle ilk ayımdı. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda.
Teşekkürler canım. İnşallah sizlerin de tez zamanda güzel haberlerinizi alırızCok sevindim senin adina darisi basimiza :)) bogazin icin de hafif sicak suya bal koy ve limon sık iyi geliyor.
Bata kaç gün var canımBu da bugünkü ovulasyon testim
Allah tamamına erdirsin canım gözün aydın bizlerede dua edermisinCanım sabaha karşı boğazım çok ağrıdığı için ilaç alacaktım. O sırada gebelik testi yapıp alayım ilacı dedim. Ve test silik ama belli olarak pozitif çıktı. İnşallah Allah tamımına erdirir bu sefer. Bence bu ovulasyon testi gerçekten süper bir buluş. Ama tabi ben ilkinde de ikinci ayda hamile kalmıştım. Bu sefer de ikinci atda kalmış oldum. Ama ovulasyon testiyle ilk ayımdı. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda.
Teşekkürler canım. Tabiki dua ederim. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. darısı başınıza tez zamanda inşallah Allah'ın izniyle.Allah tamamına erdirsin canım gözün aydın bizlerede dua edermisin
Ovulasyon testi sabah ilk idrarla; sabah saat 11 den once ve aksam 20 den sonra yapilmaz. En ideal test zamani ogleden sonra saat 2 den sonradir. Cunku Lh hormonun vucuttaki artisi ogleden sonra daha fazladir. Aklinda olsun cnm.Bu da bugünkü ovulasyon testim
Bata kaç gün var canım
Ovulasyon testi sabah ilk idrarla; sabah saat 11 den once ve aksam 20 den sonra yapilmaz. En ideal test zamani ogleden sonra saat 2 den sonradir. Cunku Lh hormonun vucuttaki artisi ogleden sonra daha fazladir. Aklinda olsun cnm.
çok sevindim canım senin adına inşallah canım sağol güzel duan için ...benim eşim ilaç kullanıyorya tedavisi bitince artık allah ne zaman nasip ederse ....bu arada hangi günleri değerlendirmiştin ovulasyondaCanım sabaha karşı boğazım çok ağrıdığı için ilaç alacaktım. O sırada gebelik testi yapıp alayım ilacı dedim. Ve test silik ama belli olarak pozitif çıktı. İnşallah Allah tamımına erdirir bu sefer. Bence bu ovulasyon testi gerçekten süper bir buluş. Ama tabi ben ilkinde de ikinci ayda hamile kalmıştım. Bu sefer de ikinci atda kalmış oldum. Ama ovulasyon testiyle ilk ayımdı. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda.
ayın 3 de çift çizgi vardı dimi yani 2 sinde ve 4 de mi ilşki olduArkadaşlar ben hep testi akşamüstü 6 gibi yaptım. Öncesinde 2-3 saat sıvı almadım. Koyudan önceki ve sonraki gün ilişki oldu. Belki yardımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?