Canım koyudan önceki ve sonraki günü değerlendirmiştim.çok sevindim canım senin adına inşallah canım sağol güzel duan için ...benim eşim ilaç kullanıyorya tedavisi bitince artık allah ne zaman nasip ederse ....bu arada hangi günleri değerlendirmiştin ovulasyonda
Çift çizgi 4 ündeydi. İlişki 3 ve 5 şubatta oldu.ayın 3 de çift çizgi vardı dimi yani 2 sinde ve 4 de mi ilşki oldu
ben ovulasyon testine 8. Gün başlamıştım. 12. Gün koyulaşmaya başladığımda ilişki oldu. 13. Gün en koyuydu o gün olmadı. 14. Gün tekrar ilişki oldu, sonrada belki adete yakın bir kez oldu. O da sevgililer günündeCanım koyudan önceki ve sonraki günü değerlendirmiştim.
hımm sevgililer günüünü boşgeciren yok galibaben ovulasyon testine 8. Gün başlamıştım. 12. Gün koyulaşmaya başladığımda ilişki oldu. 13. Gün en koyuydu o gün olmadı. 14. Gün tekrar ilişki oldu, sonrada belki adete yakın bir kez oldu. O da sevgililer gününde
Güzel temennilerin için çok teşekkürler. Kısmetse 30 ekim 2015 olarak hesapladım canımhımm sevgililer günüünü boşgeciren yok galibaayy cok seviniyorum böle güzel haberler alınca.....bigün bende sizi sevindircem kocamı tedavi edim sonra muhtemelen 5 şubatta tutunmuş spermler yumurtaya cocuğunun doğacağı tarihi tam olarak hesaplayabilirsin..allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
bilgisayarda otomatik mi hesapladın 40 hafta olarak eğer öyleyse son adet tarihinden ayın 5 ine kadar olan zamanı say o nu 30 ekimden çıkar :) tam günü öğrenebilirsinGüzel temennilerin için çok teşekkürler. Kısmetse 30 ekim 2015 olarak hesapladım canım
Evet otomatik hesaplamıştım netten. Senin önerine göre 16 ekim:))bilgisayarda otomatik mi hesapladın 40 hafta olarak eğer öyleyse son adet tarihinden ayın 5 ine kadar olan zamanı say o nu 30 ekimden çıkar :) tam günü öğrenebilirsin
heyt be gelsin bi terazi ...teraziler tatlı sevimli akıllı zeki sempatik ve güzel olur ...kendimden biliyorumEvet otomatik hesaplamıştım netten. Senin önerine göre 16 ekim:))
Normal cnm bu. Adete kadar t de cizgi cikar. Bebek olmasi icin testin pozitif olmasi gerekir. Bu test negatif. Tekrar yumurtada yok yani.Arkadaşlar ne olur bir akıl verin sizler tecrübelisiniz ovu testimi biraz önce yaptım, yeniden mi yumurtluyorum yoksa bebiş belirtisi olabilirmi, bugün reglimin 24. Günü
:)) inşallah canımheyt be gelsin bi terazi ...teraziler tatlı sevimli akıllı zeki sempatik ve güzel olur ...kendimden biliyorum
Yumurtan catlamis. Dun iliski vardi umarim. Yoksa bu aksami kacirmaBu da benim aksamki testim kizlar dun pozitif demistiniz bugun asiri silik bi t cizgisi var o zaman bugun yumurtluyorum insallah dimi?
Yumurtan catlamis. Dun iliski vardi umarim. Yoksa bu aksami kacirma
Amin insallah.Kaçırmadım :) inşallah tutmuştur..
Merhaba kizlar,
1buck senelil evliyim ve bizde artik bebek.istiyoruz fakat yaklasik 6 aydir korunmamamiza ragmen olmadi. Formu gorunce bende aldim testlerden bgnden itibaren baslicam ins ise yarar. Fakat bir sey sormak.istiyorum. ilk olarak doktora gitsem mi yoksa teste devam mi etsem. 6 ay uzun bir sure degil mi?
Normalde eger bir sorun yoksa 1 yil sure beklenir tedaviye baslanmak icin. Ama polikistik over hastaligi olanlarda o süre beklenmez ortalama 6 ay sonra tedaviye baslanir. Eger adetinin 3.gunundeysen muayeneye gidip ultrasona girip kan vermekte fayda var genel kontrol acisindan. Ama adetin gectiyse bu ay ovulasyon testiyle devam et bir sonraki adetinde gidersin. Insallah bir sonraki adetin olmadan gebe kalirsin da gerek kalmaz tabii :)
Polikistik over ne canm Hic bir bilgim.yok bu konudaamalesef adet bitimi 1 hafta oldu. Ins gerek kalmaz ama gerwkirse bir dahaki ay giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?