Canım her ay belirti hissetmekten ben yoruldum benimde yumurtlamadan sonraki üçüncü gün öyle bi akıntım oldu şaşırdım sanki ikinci kez yumurtlamışım gibi her belirtiyi gebeliğe yorar oldum artık inşallah bebişlerimiz gelmiştirde onların belirtisidirKızlar ya sol kasığımda bi ağrı oluyor bacagima vuruyor resmen. Yumurtlamadan onceki akintim gibi bi akinti geldi sabah. Tekrar ovulasyon testi yaptm da negatif tabii. Adetime de daha 10 gun filan var ne ki bu :/
Canım her ay belirti hissetmekten ben yoruldum benimde yumurtlamadan sonraki üçüncü gün öyle bi akıntım oldu şaşırdım sanki ikinci kez yumurtlamışım gibi her belirtiyi gebeliğe yorar oldum artık inşallah bebişlerimiz gelmiştirde onların belirtisidir
Evet ama bizde nerdeee ben sadece kendimi böyle sanardım ama yalnız değiliz çoğumuzda böyleyizÜşüttüm mü acaba diye dusundm de onun icin de ozellikle dikkat etmistimen iyisi vucudumuzu pek dinlemedem uslu uslu adet gunumuzu beklemek sanirim :/
Evet ama bizde nerdeee ben sadece kendimi böyle sanardım ama yalnız değiliz çoğumuzda böyleyiz
Onlarında psilolıjılerı bozuldu artık benimkide öyle diyoBenim eşim de diyo kendimi damizlik gibi hissediyorm diye
canım kaç günde 1 oluyosun adet + uygun zamanlarda kurallara uyarak yapıyosun dimi testleri ? imkanın varsa da yuklesene bakalım ?Kızlar bugün 18. Günüm ama hala testlerde pozitifi yakalamadım. Acaba normal mi bu. Lütfen bana yardımcı olun.
30 yada 32 günde bir oluyorum kurallara uyarak yapıorm testleri ama aslında bi iki gün ikinci çizgi belirdi ama aynı koyulukta olmadı şimdiki testlerde o koyuluk yok. İki çizgi eşit olması şart mı acaba. Testleri attım malesef..canım kaç günde 1 oluyosun adet + uygun zamanlarda kurallara uyarak yapıyosun dimi testleri ? imkanın varsa da yuklesene bakalım ?
Benim en fazla senin 13. Gün yakaladığın koyulukta oldu acaba çatlama olmadı mı ondan mı böyle oldu. Yada bi tek bnm mi böle oluyo acabaşart mı bilmiyorum. ama ben 3 aydır yapıyorum. t c'den de koyu oluyorama hadı dıyelım tam koyuyu yakalayamadın. en azından c ye yakın olmalı canım. benım bugun 14. günüm. eklım bak ıstersen. bu ay korunmayı bıraktıgım ıcın gecen ayları degerlendırmedım tabı. merakımdan yaptım. on hazırlık
yok canım. senin olmuyor bir tek . gördüklerim var baayaaBenim en fazla senin 13. Gün yakaladığın koyulukta oldu acaba çatlama olmadı mı ondan mı böyle oldu. Yada bi tek bnm mi böle oluyo acaba
Umarım bi sıkıntı olmaz korkudan dr a bile gitmek istemiyorm bu ay da olmazsa mecbur gidecm Artık ;((yok canım. senin olmuyor bir tek . gördüklerim var baayaasüresi denk gelmiyor. ya da baska ne sebeple olur bılemıyorum valla
kacıncı ayın ? korkma da kontrol amaclı gıt yınede. ben de gıtmedım. genel testlerımı yaptırdım. yazın alttan muayene olmustum. tabı ayrıntılı bı arastırma yaptırmadımUmarım bi sıkıntı olmaz korkudan dr a bile gitmek istemiyorm bu ay da olmazsa mecbur gidecm Artık ;((
9 aydır deniyorz cnm olmuyo bi türlü bnde polip de var dr hamileliği kesin engelliyo demedi bakalım bu ay olmazsa ameliyat olurum artıkkacıncı ayın ? korkma da kontrol amaclı gıt yınede. ben de gıtmedım. genel testlerımı yaptırdım. yazın alttan muayene olmustum. tabı ayrıntılı bı arastırma yaptırmadım
anladım canım. umarım gerek kalmaz. ama olmazsa da bır an evvel cozumune bak . pek bılgım yok oyle duymustum ınsallah tez vakıtte kalırsın9 aydır deniyorz cnm olmuyo bi türlü bnde polip de var dr hamileliği kesin engelliyo demedi bakalım bu ay olmazsa ameliyat olurum artık
Çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahanladım canım. umarım gerek kalmaz. ama olmazsa da bır an evvel cozumune bak . pek bılgım yok oyle duymustum ınsallah tez vakıtte kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?