Bence degerlendir men gerek diye düşünüyorum dün olmaduliysa bugunu degerlendir benceKızlar bugun cift cizgi cikti ovulasyonda adetimin 20. Gunu hep gec yumurtluyorum zaten bugünü degerlendirsemmi acaba yarını ve diğer günümü değerlendirsem 36 saat uyarısına gore
Dogru diyosun yarına ne olur ne olmaz değerlendireyim 2 gun üst üste calışma olur olmadıBence degerlendir men gerek diye düşünüyorum dün olmaduliysa bugunu degerlendir bence
Aynen cevizi bolca yedir esine ve bitter cikolatayla cilek harika olur bi tüp bebek merkezinde arkadasim soykedi ben deniyorumDogru diyosun yarına ne olur ne olmaz değerlendireyim 2 gun üst üste calışma olur olmadı
Çok sagol canım bende deneyim ozaman yapıp vereyimAynen cevizi bolca yedir esine ve bitter cikolatayla cilek harika olur bi tüp bebek merkezinde arkadasim soykedi ben deniyorum
Senin ilk miÇok sagol canım bende deneyim ozaman yapıp vereyim
Canım ilk bebegimi 5 aylıkken kaybettim 6 ay sonra 2. Denemem ama hic oyle birşeyler yedirmedim esime hep ovulasyon testiyle takip ettim ama bitter ve çileği yediricemSenin ilk mi
Canim zamanla siliklesir o yumurtlama olacagi zaman sana 24 36 saat onceden cift cizgi belirginlesir sonra yumurtalama dan somra siliklesirkızlar iyi akşamlar. ben size bişey sormak istiyorum. benim ovu testlerim 18-19. günler pozitifti. 20. gün t çizgisi biraz silikleşmişti. bugün 22. gün t çizgisi silik ama hala belirgin. yani öyle hayalet çizgi falan değil. sizce neden böyle çıkıyordur?
Zor olmustur allah yardimcimiz olsun benimde pek ic acici durumlar yasamadim ama benim 4.5 yasinda oglum var tek teselli insallah burada hamis oldugumuz u goruurz bak bu topikte herkes bebk istiyordu cogunun hamilelik takvimi var bekleyelim mevlam neyler neylerse guzel eylerCanım ilk bebegimi 5 aylıkken kaybettim 6 ay sonra 2. Denemem ama hic oyle birşeyler yedirmedim esime hep ovulasyon testiyle takip ettim ama bitter ve çileği yediricem
geçen ay ertesi gün silikleşmişti 2. gün yok gibi bişeydi. bu ay hala çok belirgin olunca aklıma takıldı. bikaç gün daha yapmaya devam edeyim bakalım ne olacak.Canim zamanla siliklesir o yumurtlama olacagi zaman sana 24 36 saat onceden cift cizgi belirginlesir sonra yumurtalama dan somra siliklesir
Ha bide iliskiden yarim saat once turk kahvesi icir sperm hareketliligi icinCanım ilk bebegimi 5 aylıkken kaybettim 6 ay sonra 2. Denemem ama hic oyle birşeyler yedirmedim esime hep ovulasyon testiyle takip ettim ama bitter ve çileği yediricem
Evet ama benim ki cok belirgin degildi hic oyle kipkirmizi olmadi yanigeçen ay ertesi gün silikleşmişti 2. gün yok gibi bişeydi. bu ay hala çok belirgin olunca aklıma takıldı. bikaç gün daha yapmaya devam edeyim bakalım ne olacak.
O aklımda içirdim cok sagol canım ins guzel haberler veririz burdaHa bide iliskiden yarim saat once turk kahvesi icir sperm hareketliligi icin
Birini sabh 11.30 da yap digerini aksam uzeri 18 gibi yap ama cok fazla su tuketmemeye bak canimBI SEY SORACAGIMMM ben teste bu gun basladım ama sabah erken yaptım saat 9 gıbı fılan.bırı negatıf cikti pozitıf kısımda hafıf sılık cıktı.ben nasıl kullanacagına baktım ama kafam karıstı. o yuzden sıze sormak ıstedım ben gunde ıkı tane test yapmak ıstıyorum ınsallah sız hangı saatlerı onerıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?