ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlar merhaba
Bu ay grip oldugumdan dolayi yumurtlama donemini yakalayamamistim. Son gunu haric. Hafif bir cizgi vardi o gunu degerlendirmistik.
Asil konu sole ki 2 3 gundur genital bolgeyle gobegimin arasinda kalan sanirim kasik oluyor oralarda sanci var. Dun gece uykudan uyanacak kadar oldu. Elimle bastirinca bir bolgede siddtli sanci oluyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi. Ya hamileysem diye lazere bile gidemiyorum. Bu belirsizlik oldurcek beni

öncelikle yıldızlı olanlar ilişki olduğu günleri gösteriyor .....resimde pek belli değil ama bugünkü tam tamına iki koyu çizgi şimdi bu gece ilişki olsunmu yoksa yarın mı olsun daha önceden ovu testi çok yaptım bundan sonra ki gün silikleşiyor hemen....bu gece olsunmu yoksa yarınmı sperm kalitesi için gün aşırı olayına uyalımmı uymayalımmı of yaaa hiç de bu kadar geç yumurtlamamıştım normalde 12. gün olurdu 18. güne hiç rastlamamıştım tavsiyem çift cizgiyi bulana kadar devam edin

Merhaba canlarim .ben topigin sahibesiyim . ilk mesajda benim tarihcemi görebilirsiniz sonrası bu dis gebelik geçirmiştim. Bütün testlerimi yaptim esimde bende ve hafif pıhtılaşma çıktı coraspin ve folibol a basladimm ve korunmayida biraktik buvtopigi ye niden canlandirma adina ben yine geldimm hepinizi bekliyorum canlariimm bir oglum var normal dogum la bi bos gebeligim var bi kimyasal gebeligim var vede bide diş gebeligim ama umudumu kaybetmedim cunku korsanm kardes istiyo bende rabbim herkesin yatdimcisi olsunn

Kızlar bugun cift cizgi cikti ovulasyonda adetimin 20. Gunu hep gec yumurtluyorum zaten bugünü degerlendirsemmi acaba yarını ve diğer günümü değerlendirsem 36 saat uyarısına gore

Eklentiler

• image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar bugun cift cizgi cikti ovulasyonda adetimin 20. Gunu hep gec yumurtluyorum zaten bugünü degerlendirsemmi acaba yarını ve diğer günümü değerlendirsem 36 saat uyarısına gore
Bence degerlendir men gerek diye düşünüyorum dün olmaduliysa bugunu degerlendir bence

kızlar iyi akşamlar. ben size bişey sormak istiyorum. benim ovu testlerim 18-19. günler pozitifti. 20. gün t çizgisi biraz silikleşmişti. bugün 22. gün t çizgisi silik ama hala belirgin. yani öyle hayalet çizgi falan değil. sizce neden böyle çıkıyordur?

Canim zamanla siliklesir o yumurtlama olacagi zaman sana 24 36 saat onceden cift cizgi belirginlesir sonra yumurtalama dan somra siliklesir

Canım ilk bebegimi 5 aylıkken kaybettim 6 ay sonra 2. Denemem ama hic oyle birşeyler yedirmedim esime hep ovulasyon testiyle takip ettim ama bitter ve çileği yediricem
Zor olmustur allah yardimcimiz olsun benimde pek ic acici durumlar yasamadim ama benim 4.5 yasinda oglum var tek teselli insallah burada hamis oldugumuz u goruurz bak bu topikte herkes bebk istiyordu cogunun hamilelik takvimi var bekleyelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Canim zamanla siliklesir o yumurtlama olacagi zaman sana 24 36 saat onceden cift cizgi belirginlesir sonra yumurtalama dan somra siliklesir
geçen ay ertesi gün silikleşmişti 2. gün yok gibi bişeydi. bu ay hala çok belirgin olunca aklıma takıldı. bikaç gün daha yapmaya devam edeyim bakalım ne olacak.

Canım ilk bebegimi 5 aylıkken kaybettim 6 ay sonra 2. Denemem ama hic oyle birşeyler yedirmedim esime hep ovulasyon testiyle takip ettim ama bitter ve çileği yediricem
Ha bide iliskiden yarim saat once turk kahvesi icir sperm hareketliligi icin

BI SEY SORACAGIMMM ben teste bu gun basladım ama sabah erken yaptım saat 9 gıbı fılan.bırı negatıf cikti pozitıf kısımda hafıf sılık cıktı.ben nasıl kullanacagına baktım ama kafam karıstı. o yuzden sıze sormak ıstedım ben gunde ıkı tane test yapmak ıstıyorum ınsallah sız hangı saatlerı onerıyorsunuz

Birini sabh 11.30 da yap digerini aksam uzeri 18 gibi yap ama cok fazla su tuketmemeye bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…