ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ya ben seni çok seviyorum biliyormusun ya şu kızgın halimde bile beni güldürdün ya inşallah allah sana 3 tadet tek seferde bebek vereee. yok bilmem bence 2. kez yumutrlamam olabilirmi

ben de seni sevidim kız fıkırfıkırsın için kaynıyo benim gibi ikincikez yumurtlama tabiki olabilir çift yumurta ikizleri bu şekilde oluyo tatlım

Kizlar merhaba bende geldim araniza rabbim hepimize tez zamanda bebislerimizi hissettirmeyi nasip etsin inşallah uvilasyon testini bilmiyodum sizinle ögrendim.Bende hemen siparis verdim gelmesini bekliyorum.Gerci şuan regl ama bitince hemen baslamayi duşunuyorum.O bebişler bu göbişlere gelicek

hoşgeldin bakalım aynen tatlım girecek okadar reglin kaçgün sürüyo bilmiyom ama ben 5 gün yani bittiği gün başladım hergün düzenli aynı saate yapıyorum.yumurtlamam yaklaştı baya insana moral oluyo.günlük test resimlerini paylaşki bizde görelim

Ben de yeni Ovi testlerini aldım Kizlarrrrrrr inşallah kullanmak nasip olmaz da ... yanındaki 10 hediye gebelik testi daha çok ilgimi çekiyor aslına bakarsanız

H
Hoş buldum regl 6 gun suruyo ama bu ay bisey oldu 2gun her zaman ki gibi geldi 3 4 gunleri damla damla geliyo 2 gunum kaldi hemen basliycam bende kacirmamak icin testleri paylasirim tabi ki dogru soyluyosun ben sizin yazdıklarınızı okudukca moral buldum

bat nezaman ??? lşsteye alalım senide

Ben de yeni Ovi testlerini aldım Kizlarrrrrrr inşallah kullanmak nasip olmaz da ... yanındaki 10 hediye gebelik testi daha çok ilgimi çekiyor aslına bakarsanız
İnşallah nasip olmaz kullanmak...niye hemen umutsuzluğa kapılıp 2 ciyi
Īnşallah kullanmak nasip olmazda güzel haberler aliriz bende alirken gebelik testi hediye gorunce baska alicaktim onu aldim sende bendensin

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

selam kızlar, bugün çok işlerim yoğundu ancak fırsat bulabildim topike bakmaya..

dört gözle bu topikin ilk hamilesini bekliyorum, karpuzlar bitmeden, madalya takçam onaaaaa, karpuz kabugundan :):)

bizim dün 16. gundu, yumurtlamadan sonraki 3. gündü ama biz kocişle uyuyakaldık :) kısmet değilmiş bugün de olmaz sanırım, malum benimki çok düşkün değil bu işlere, yumoş gunu geçtiğini bildiğinden kenara çekti gene kendini... o kadar yediğinin enerjisini nered atıyorsa artık

24 yaşındayım
Resmen 4 yıllık düğün olarak 1 yıllık evliyim
Ilk bebis insallah...

canımcım bende 32 yaş / 9 yıllık evlilik + 3 yıl öncesi flört var / 4 yaşında bir kızımız var ikinci sıpamızı istiyoz :)

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
BERNA83......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bat 6 Ekim. Bendeki testin icinde 20 cubuk var, adetten bir hafta sonra baslayin diyor. Aslinda sadece hesapladigim aralik icin kullanacaktim ama boyle olunca basladim
bat'lar aynıymış kız bizim teste başlamakta geç kalmışın bir iki güne yımırtlıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…