- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
24 yaşındayımKizlarrrrrrr
Kaç yasindasiniz ???
Kaç yillik evlisiniz ???
Kacinci çocuk ??
Ohhhhh bitti sorular
ya ben seni çok seviyorum biliyormusun ya şu kızgın halimde bile beni güldürdün ya inşallah allah sana 3 tadet tek seferde bebek vereee. yok bilmem bence 2. kez yumutrlamam olabilirmi
Kizlar merhaba bende geldim araniza rabbim hepimize tez zamanda bebislerimizi hissettirmeyi nasip etsin inşallahuvilasyon testini bilmiyodum sizinle ögrendim.Bende hemen siparis verdim gelmesini bekliyorum.Gerci şuan regl ama bitince hemen baslamayi duşunuyorum.O bebişler bu göbişlere gelicek
Kizlar merhaba bende geldim araniza rabbim hepimize tez zamanda bebislerimizi hissettirmeyi nasip etsin inşallahuvilasyon testini bilmiyodum sizinle ögrendim.Bende hemen siparis verdim gelmesini bekliyorum.Gerci şuan regl ama bitince hemen baslamayi duşunuyorum.O bebişler bu göbişlere gelicek [/QUOTE
Hoş buldumhoşgeldin bakalımaynen tatlım girecek okadar reglin kaçgün sürüyo bilmiyom ama ben 5 gün yani bittiği gün başladım hergün düzenli aynı saate yapıyorum.yumurtlamam yaklaştı baya insana moral oluyo.günlük test resimlerini paylaşki bizde görelim
H
Hoş buldumregl 6 gun suruyo ama bu ay bisey oldu 2gun her zaman ki gibi geldi 3 4 gunleri damla damla geliyo 2 gunum kaldi hemen basliycam bende kacirmamak icin testleri paylasirim tabi ki dogru soyluyosun ben sizin yazdıklarınızı okudukca moral buldum
İnşallah nasip olmaz kullanmak...Ben de yeni Ovi testlerini aldım Kizlarrrrrrr inşallah kullanmak nasip olmaz da ... yanındaki 10 hediye gebelik testi daha çok ilgimi çekiyor aslına bakarsanız
Īnşallah kullanmak nasip olmazda güzel haberler alirizBen de yeni Ovi testlerini aldım Kizlarrrrrrr inşallah kullanmak nasip olmaz da ... yanındaki 10 hediye gebelik testi daha çok ilgimi çekiyor aslına bakarsanız
Ekim 14 batbat nezaman ??? lşsteye alalım senide
24 yaşındayım
Resmen 4 yıllık düğün olarak 1 yıllık evliyim
Ilk bebis insallah...
Bat 6 Ekim. Bendeki testin icinde 20 cubuk var, adetten bir hafta sonra baslayin diyor. Aslinda sadece hesapladigim aralik icin kullanacaktim ama boyle olunca basladimbat nezaman?
Tamam o zaman yarindan itibaren yuklemelere basliyorumHergun yukle canim ona gore yardimci olalim
canımcım bende 32 yaş / 9 yıllık evlilik + 3 yıl öncesi flört var / 4 yaşında bir kızımız var ikinci sıpamızı istiyoz :)
olsun yarım yarım tamamlarık biz akıllı karılarızKizlar kusura bakmayin tabletten girdigim icin yazilari yarim gönderiyor.
bat'lar aynıymış kız bizimBat 6 Ekim. Bendeki testin icinde 20 cubuk var, adetten bir hafta sonra baslayin diyor. Aslinda sadece hesapladigim aralik icin kullanacaktim ama boyle olunca basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?