Eneeebat'lar aynıymış kız bizimteste başlamakta geç kalmışın bir iki güne yımırtlıcaz inşallah
EneeeOyle mi dersin canim? Internetten ovulasyon hesapmala yapmistin 17-22 arasi bir gun diyordu. Hadi insallah ikimiz de yimurtalari catlatir bebisleri koyariz gobise
selam kızlar, bugün çok işlerim yoğundu ancak fırsat bulabildim topike bakmaya..
dört gözle bu topikin ilk hamilesini bekliyorum, karpuzlar bitmeden, madalya takçam onaaaaa, karpuz kabugundan :):)
bizim dün 16. gundu, yumurtlamadan sonraki 3. gündü ama biz kocişle uyuyakaldık :) kısmet değilmiş bugün de olmaz sanırım, malum benimki çok düşkün değil bu işlere, yumoş gunu geçtiğini bildiğinden kenara çekti gene kendini... o kadar yediğinin enerjisini nered atıyorsa artık
Benim de ilk ovulasyon testi yapisim, belki benimkiler de duzenli degildir gorcez artikFilmlerde, dizilerde bi kere birlikte olup hamile kalanlari o kadar cok izlemisiz ki insan hemen olacak saniyor
aynen güzelim parkta bahçede samanlıkta okulda falannegüzel hayal kurdurdular bizlere çok izledik ama uygulayamadık [/
Haklisin canim ama ne demisler gec olsun guc olmasin2015 anneleri oluruz insallahhhh
süpriz bi gebeliğim olsun çok istedim aslında, ama nasip olmadı, bir anda hamile oldugumu öğrenip endişelensem istedim hep..aynen güzelim parkta bahçede samanlıkta okulda falannegüzel hayal kurdurdular bizlere çok izledik ama uygulayamadık
süpriz bi gebeliğim olsun çok istedim aslında, ama nasip olmadı, bir anda hamile oldugumu öğrenip endişelensem istedim hep..
anam bi de ikinciden hemen sonra bu dileğim 3. de olurmus işte o zaman şok şok şok olur :)
bende 5 aydir bebek isteyenlerdenim .Vajinusmustum 6 ay once ve normalde 30 gunde bir muhakkak olan adetim hep gecikti. horman testi sonucu eski ve annemin guvendigi bir doktordan (annem hemsire) klomen kullandim bu ay dun baska bir doktorda kontrole gittim bir tane sagda 2 tane solda 3 tane 16mm yumurta olusmus yarin yine gidecegim. Fakat doktorun bana dedigi sen henuz 28 yasindasin neden hemen klomen e basladin bir sene denersiniz olmaz sonra klomen sperm testi vs olur dedi ama yumurtalik takibini yapalim madem kullanmissin dedi. simdi hangi doktor iyi ve
ben bu yumurtaliklar biraz daha buyusun ve catlasin diye simdi birseyler kullansam bitkisel incir kuru falan olur mu ? lutfen yardimci olun kizlar kafam cok karisik
incir kuru mu bal tarcin corek otu mu kullanmaliyim . ve hangi doktor dogruyu soyluyor
Test yaptım bakın kizlaaarrrşimdi düşüp bayılcam yaaaa benim niye böyle çıkıyor bu sonuçlar ?
Canim atılıyor cevap yazarken altta 3 tane kuzucuk var cevapla dosya yükle ayrıntılı düzenle yazıyor ya dosya yükleye tıkla sonra gözat de ve galerinden resmi seçKizlar, telden foto yukleniyor mu? Testin fotosunu atayim dedim, Denedim beceremedim
Canim atılıyor cevap yazarken altta 3 tane kuzucuk var cevapla dosya yükle ayrıntılı düzenle yazıyor ya dosya yükleye tıkla sonra gözat de ve galerinden resmi seç
Bunlar öncekiler az önce attığım bugün bugün 25.gün anlayamadım bi türlü bi bakın lutfeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?