Ben de aynen canım yaaa yeniyim hem de adetime 10 gün kala gebelik testi yapıp canımı sikacak kadar cahilimHepsi koyu cizgi gozukuyor ben yeniyim bu test isinde, anlayamadim. Tecrubeli kizlar daha iyi anlarlar
süpriz bi gebeliğim olsun çok istedim aslında, ama nasip olmadı, bir anda hamile oldugumu öğrenip endişelensem istedim hep..
anam bi de ikinciden hemen sonra bu dileğim 3. de olurmus işte o zaman şok şok şok olur :)
Test yaptım bakın kizlaaarrrşimdi düşüp bayılcam yaaaa benim niye böyle çıkıyor bu sonuçlar ?
Yaaaa inşallah gelmemiştir koçum yok yanımda kuzu yaaaa ama tuhaf olan benim testlere bi bakar misin kimisi daha koyu kimisi biraz silik ama hep çift izgi ne oluyor anlamıyorum 3 gündür kasiklarim ağrıyor bugün 25. Gün daha adet olmama 10 gün var
Ayyyyy inşallah nolur tutsun çok istiyorum geçen haftadan beri 4 gündür Bebeğimi görüyorum rüyamda dün gece de gördüm yüzü koyun uyuyordu sonra kollarıma alıp emziriyordum hatta ilk bi süt geldi içimden diyorum iyi ilk gelen süt verilmez ilk süt çıktı şimdi verebilirim fln diyorum böyle ilginç ilginç bi durumlardayimtatlım bence sen yumurtlamışsın ama yumurtan anca çatlıyo dua ediyorum ki tutsun
Cok erken yapmissin canim, cok iyi anliyorum seni insan sabirsizlaniyor ama hep de dusunmemek lazim, kendini oyalayacak birseylere ver yoksa zaman gecmiyor. Bebek dusuncesine hapsoluyor insanBen de aynen canım yaaa yeniyim hem de adetime 10 gün kala gebelik testi yapıp canımı sikacak kadar cahilim
Ayyyyy inşallah nolur tutsun çok istiyorum geçen haftadan beri 4 gündür Bebeğimi görüyorum rüyamda dün gece de gördüm yüzü koyun uyuyordu sonra kollarıma alıp emziriyordum hatta ilk bi süt geldi içimden diyorum iyi ilk gelen süt verilmez ilk süt çıktı şimdi verebilirim fln diyorum böyle ilginç ilginç bi durumlardayim
Allahım herkese En hayırlı zamanlarda versin bana da ama su an olursa öyle güzel olacak ki ... babamızın yanına gidebilecegiz oyyyyy Allahım mm yardım etsin bize ama çok hissediyorum onu sonuç ne çıkarsa çıksın içimde hissediyorum olacağını allah utandirmasin :)ahhh ahhhh ben ne rüyalar gördüm anlatamam 2,5 yıldaama feraha çıktım yani eskisi gibi değilim rahatım artık istiyorum ama kendimi yıpratmıyom çok umutluyum bu aydan inşallah aramızdan anneler çıkacak önce sen tabi senin koca askerde
bence hazır ilaç kullanmışken incir mincir karıştırma. sonuçta hepsinin etkilediği bir hormon mormon var. ben senin yerinde olsam ikinci doktorla devam ederdim zira ilkine çok güvenseniz başka doktora gitmezdiniz : ))
Canim, benim testlerde C her zaman koyu. Benim bildigim C Control demek. Eger T de koyu olursa hormon seviyen yukselmistirya kizlar bu testlerde T ile C tamamen ayni olmali degil mi .Yazdiklarinizi okuyorum da benim bugunku testte T zaten hep koyu ama C birazcik daha koyu gibi ama silik hala. bugunu degerlendirmelimiyim
ya kizlar bu testlerde T ile C tamamen ayni olmali degil mi .Yazdiklarinizi okuyorum da benim bugunku testte T zaten hep koyu ama C birazcik daha koyu gibi ama silik hala. bugunu degerlendirmelimiyim
Canim, benim testlerde C her zaman koyu. Benim bildigim C Control demek. Eger T de koyu olursa hormon seviyen yukselmistir
tum gerekli bilgiler geldi, hayirlisi bakalim artik
Burdayim ben biraz sıkıtılıyım ya oğlum anaokuluna gidiyor onunla ugrasiyorum iyice bebeklesti ya ben yediriyorum ben iciriyorum ve sallanmak istiyor çok yorgunumbu kızlar nerde yahuuuuuu???lale-naren @kediliasli A afrodit26 @smyyali svly4414 backspace55 masal2010
Burdayim ben biraz sıkıtılıyım ya oğlum anaokuluna gidiyor onunla ugrasiyorum iyice bebeklesti ya ben yediriyorum ben iciriyorum ve sallanmak istiyor çok yorgunumALLAH canini sağ etsin de öldürdü beni simdi de bir bakayim hatunlar ne alemde dedim
Aynen arkadasim bugünü sayma şafak 2allah kolaylık versin tatlımbiraz şımarmış senin paşa.bebiş gelirse halin duman olur kıyamam yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?