ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Hepsi koyu cizgi gozukuyor ben yeniyim bu test isinde, anlayamadim. Tecrubeli kizlar daha iyi anlarlar

ayyyy ne güzel olur ama pek heyecanlanıyom kızlar sizinle konuşunca bana garip bi enerji veriyosunuz

tatlım bence sen yumurtlamışsın ama yumurtan anca çatlıyo dua ediyorum ki tutsun

tatlım bence sen yumurtlamışsın ama yumurtan anca çatlıyo dua ediyorum ki tutsun
Ayyyyy inşallah nolur tutsun çok istiyorum geçen haftadan beri 4 gündür Bebeğimi görüyorum rüyamda dün gece de gördüm yüzü koyun uyuyordu sonra kollarıma alıp emziriyordum hatta ilk bi süt geldi içimden diyorum iyi ilk gelen süt verilmez ilk süt çıktı şimdi verebilirim fln diyorum böyle ilginç ilginç bi durumlardayim

Ben de aynen canım yaaa yeniyim hem de adetime 10 gün kala gebelik testi yapıp canımı sikacak kadar cahilim
Cok erken yapmissin canim, cok iyi anliyorum seni insan sabirsizlaniyor ama hep de dusunmemek lazim, kendini oyalayacak birseylere ver yoksa zaman gecmiyor. Bebek dusuncesine hapsoluyor insan

ahhh ahhhh ben ne rüyalar gördüm anlatamam 2,5 yılda ama feraha çıktım yani eskisi gibi değilim rahatım artık istiyorum ama kendimi yıpratmıyom çok umutluyum bu aydan inşallah aramızdan anneler çıkacak önce sen tabi senin koca askerde

Allahım herkese En hayırlı zamanlarda versin bana da ama su an olursa öyle güzel olacak ki ... babamızın yanına gidebilecegiz oyyyyy Allahım mm yardım etsin bize ama çok hissediyorum onu sonuç ne çıkarsa çıksın içimde hissediyorum olacağını allah utandirmasin :)

evet ikinci doktorun soyledikleri daha mantikli geldi acikcasi. tesekkkur ederim cevabin icin

peki uc yumurta olusmasi iyi birsey mi sevinmelimiyim 16mm buyur mu daha ?13. gun ve adetim duzensiz 40-45 gunde bir oluyor

ya kizlar bu testlerde T ile C tamamen ayni olmali degil mi .Yazdiklarinizi okuyorum da benim bugunku testte T zaten hep koyu ama C birazcik daha koyu gibi ama silik hala. bugunu degerlendirmelimiyim

ya kizlar bu testlerde T ile C tamamen ayni olmali degil mi .Yazdiklarinizi okuyorum da benim bugunku testte T zaten hep koyu ama C birazcik daha koyu gibi ama silik hala. bugunu degerlendirmelimiyim
Canim, benim testlerde C her zaman koyu. Benim bildigim C Control demek. Eger T de koyu olursa hormon seviyen yukselmistir

Canim, benim testlerde C her zaman koyu. Benim bildigim C Control demek. Eger T de koyu olursa hormon seviyen yukselmistir

kızlar C zaten koyu olmalı eğer değilse test hatalı demektir.T ise yumurtlama yaklaştıkça koylaşacak.T nin kırmızılığı C ye eşit olduğunda yumurtlama oluyo demektir.24 ile 36 saat içinde ilişkide bulunulmalıdır.ilişkileride gün aşırı şekilde devam ettirin ki sperm kalitesi düşmesin ama biz yinede değerlendirelim derseniz hergün yapın sıkıntı yok

allah kolaylık versin tatlım biraz şımarmış senin paşa.bebiş gelirse halin duman olur kıyamam yaaaa

Sabırsızlıgınızı cok iyi anlıyorum kızlar. Bende sizin gibi ruyalarımda ovulasyon ve gebelik testleri görüyodum en son kafayı yıcem yeter artık dedim kendı kendıme :) beklemek cok zor allah kolaylık versın inşallah hayırlısı olur sizin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…