Aynen arkadasim bugünü sayma şafak 2
Senin o güzel agzindan bal akiyor yaaaaaaabiliyorum tatlım liste başındasın önce seni takipteyimbu ay birini hamile kontejanına ayırcaz inşallah
Mesajın sonunda ben varım dikkatbiliyorum tatlım liste başındasın önce seni takipteyimbu ay birini hamile kontejanına ayırcaz inşallah
Valla benim içime doğdu hepsi de ama bu ay yok belirti desen vücudu dinleye dinleye gayipten sesler çok varBen de buradayım kizlaaaaarr yorgunum öyle uzanıyorum ..bişey sorcam hamilelik belirtileri madem geciktikten sonra belli olmaya başlıyor di mi
Aynen canım yaaaa kendimi dinlemekten hiç hoşlanmam ama resmen psikolojik olarak kendimi yıpratiyorum yok kasik ağrısı yok anlamsız yorgunluk halleri devamli pembe akıntı ama hepsini kafamdan uyduyorum diyerek kendimi ikna ettimValla benim içime doğdu hepsi de ama bu ay yok belirti desen vücudu dinleye dinleye gayipten sesler çok var
Aynen canım yaaaa kendimi dinlemekten hiç hoşlanmam ama resmen psikolojik olarak kendimi yıpratiyorum yok kasik ağrısı yok anlamsız yorgunluk halleri devamli pembe akıntı ama hepsini kafamdan uyduyorum diyerek kendimi ikna ettim
Kasık agrin varsa yakındır bence bis geçme bu günleri değerlendirkızlar benimde bugün sol kasığım çokkkkkk ağrıyo sabah akşam yımıtlarım diyom akıntı yok ama daha.hemen ikinci testi yaptım silik daha
Ayyyy çok iyi olur kuzuu yaaa ama sadece lif orebiliyorumkız kış geliyo sen bize bolbol kazak atkı falan örsene hem kendini dinlemekten uzaklaşırsın kafan dağılır
Kasık agrin varsa yakındır bence bis geçme bu günleri değerlendir
Ayyyy çok iyi olur kuzuu yaaa ama sadece lif orebiliyorum
nerde? kiminle?benim kociş şuan itibariyle yanımda kanepede fosur fosur uyuyo
oyyyyy benimki de olaydı da uyu yaydı surada
Insallah ikimize de gulerbat'lar aynıbakalım bu ay kime gülcek
Ben de dun tv izlerken bebek patigi yaptim, biraz uydurma basit bisi ama ole oyalaniyorum istekız kış geliyo sen bize bolbol kazak atkı falan örsene hem kendini dinlemekten uzaklaşırsın kafan dağılır
Ben de dun tv izlerken bebek patigi yaptim, biraz uydurma basit bisi ama ole oyalaniyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?