Neyse gelsin de bebisler, ne patikler oreriz artik patik modelleri paylasiriz buralarda hahayap tabi boş durma ben geçen sene ne patikler yaptım tekleri yok amayaptım beğenmedim attım gitti ama oyalıyo insanı
Gunaydinnnn hepinizeeevar mi bugun yimirtlayanlar? Bi de ben sabah uyanir uyanmaz yapiyorum testleri, siz ne zaman yapiyosunuz?
Oyle mi? Bilmiyordum ben de sabah bir sey icmeden sivi alimi olmadan daha iyi olur diye dusunmustum hani hamilelik testleri de ilk idrarla yapilirsa daha iyi cikiyor yaSabah ilk idrarla genelde yapmayın testleri Saat 10 ile akşam 8 arası uygun diyolar yinede akşama kalmasan daha iyi :) ben her sabah 11de yapardım
lif örmeyi çok seviyorumm bennnAyyyy çok iyi olur kuzuu yaaa ama sadece lif orebiliyorum
evet ikinci doktorun soyledikleri daha mantikli geldi acikcasi. tesekkkur ederim cevabin icin
peki uc yumurta olusmasi iyi birsey mi sevinmelimiyim 16mm buyur mu daha ?13. gun ve adetim duzensiz 40-45 gunde bir oluyor
inşalllaahhben de seni sevidim kızfıkırfıkırsın için kaynıyo benim gibi ikincikez yumurtlama tabiki olabilir çift yumurta ikizleri bu şekilde oluyo tatlım
Oyle mi? Bilmiyordum ben de sabah bir sey icmeden sivi alimi olmadan daha iyi olur diye dusunmustum hani hamilelik testleri de ilk idrarla yapilirsa daha iyi cikiyor ya
Tatlım benimde 13. Günde aynı yarın koyulaşıcak %99 ..
Merhaba kızlar bende geçen ay ovilasyon testi kullandım ama bebişim gelmedi bu ay da klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım geçen cuma ve cumartesi eşimle birlikte olduk 25 eylül tahlil yapacam inşallah bebişim gelir 38 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim benide listeye eklermisinizaz önce bir baş ağrısı tutdu ve kustum sürekli gün içinde sıcak basması yaşıyorum.inşaallah bunlar gebelik belirtilerimdir
canm sabah ilk idrarla yapılan bi gün önceki testin sonucunu verir gecenki sayfalarda var bak ben bi gün yapamamıştım ertesi sabah yaptım ilk idrarla yok denecek kadar silik çıktı akşamına yaptım bi de o daha koyu cıktı canm doğğru sonuc vermez kaçırırsın yumuşunuOyle mi? Bilmiyordum ben de sabah bir sey icmeden sivi alimi olmadan daha iyi olur diye dusunmustum hani hamilelik testleri de ilk idrarla yapilirsa daha iyi cikiyor ya
Inşallah canım benimMerhaba kızlar bende geçen ay ovilasyon testi kullandım ama bebişim gelmedi bu ay da klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım geçen cuma ve cumartesi eşimle birlikte olduk 25 eylül tahlil yapacam inşallah bebişim gelir 38 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim benide listeye eklermisinizaz önce bir baş ağrısı tutdu ve kustum sürekli gün içinde sıcak basması yaşıyorum.inşaallah bunlar gebelik belirtilerimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?