ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Gunaydinnnn hepinizeee var mi bugun yimirtlayanlar? Bi de ben sabah uyanir uyanmaz yapiyorum testleri, siz ne zaman yapiyosunuz?

Gunaydinnnn hepinizeee var mi bugun yimirtlayanlar? Bi de ben sabah uyanir uyanmaz yapiyorum testleri, siz ne zaman yapiyosunuz?

Sabah ilk idrarla genelde yapmayın testleri Saat 10 ile akşam 8 arası uygun diyolar yinede akşama kalmasan daha iyi :) ben her sabah 11de yapardım

Sabah ilk idrarla genelde yapmayın testleri Saat 10 ile akşam 8 arası uygun diyolar yinede akşama kalmasan daha iyi :) ben her sabah 11de yapardım
Oyle mi? Bilmiyordum ben de sabah bir sey icmeden sivi alimi olmadan daha iyi olur diye dusunmustum hani hamilelik testleri de ilk idrarla yapilirsa daha iyi cikiyor ya

evet ikinci doktorun soyledikleri daha mantikli geldi acikcasi. tesekkkur ederim cevabin icin

peki uc yumurta olusmasi iyi birsey mi sevinmelimiyim 16mm buyur mu daha ?13. gun ve adetim duzensiz 40-45 gunde bir oluyor

canımcığım o yumurta işlerini hiç bilmiyorum ne yazık ki. ben hiç yumurta takibi yaptırmadım, ilk defa bu ay ovülasyon testi yapıyorum ama senin yerinde olsam sürekli doktorumla iletişim halinde olurdum :) lütfen beni habersiz bırakma : ))

Oyle mi? Bilmiyordum ben de sabah bir sey icmeden sivi alimi olmadan daha iyi olur diye dusunmustum hani hamilelik testleri de ilk idrarla yapilirsa daha iyi cikiyor ya

Malesef ovulasyon testlerinde sadece dijital olanda sabah ilk idrar öneriliyor. Geri kalan testlerin hepsinin içeriginde ilk idrarla yapılmaması öneriliyor.

Günaydın fıstıklar dün kocişimin doğum günüydü bayaaa misafir falan vardı giremedim .. Umarım herkes iyidir .. Svly44 hep aklımdasın 2 gün kaldı ...

Merhaba kızlar bende geçen ay ovilasyon testi kullandım ama bebişim gelmedi bu ay da klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım geçen cuma ve cumartesi eşimle birlikte olduk 25 eylül tahlil yapacam inşallah bebişim gelir 38 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim benide listeye eklermisinizaz önce bir baş ağrısı tutdu ve kustum sürekli gün içinde sıcak basması yaşıyorum.inşaallah bunlar gebelik belirtilerimdir

Merhaba arkadaslar ya ben bu ay adet bitiminden ihtibaren ovulasyon testine basladim aslinda benimde doktorum ondorduncu gun basla demisti ama ben emin olmak icin doktoru dinlemedim iyikide oyle yapmisim çünkü besinci gun yani dün testim pozitifti doktoru dinleseydim bosu bosuna bir ayim gecicekti simdi sorum su aslinda biraz utaniyorum sormaya ama mecburum icim karman corman simdi doktorlar gun asiri iliskiyi oneriyorlar sperm kalitesi daha yuksek olsun diye kaliteli spermlerinde en fazla uc gun yasiyabildigini biliyorum simdi ben bu kadar erken yumurtliyacagimi bilmedigim icin gun asiri bi calisma yapmadik aderimin ikinci gunu birde dun calistik simdi bu gun tekrarmi calismaliyiz yoksa yarinimi beklemeliyiz yarin cok gec kalmis olurmuyuz cok uzun yazdigimin farkindatim bunun icinde cok ozurdiliyorum

canm sabah ilk idrarla yapılan bi gün önceki testin sonucunu verir gecenki sayfalarda var bak ben bi gün yapamamıştım ertesi sabah yaptım ilk idrarla yok denecek kadar silik çıktı akşamına yaptım bi de o daha koyu cıktı canm doğğru sonuc vermez kaçırırsın yumuşunu

Inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…