ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bat nezaman tam olarak listeye ekleyelim kuzum senide?

tatlım gün aşırı ilişki sperm kalitesi açısından en iyisi.spermler 72 saat yaşar.fakat yumurtlama olduktan sonrada 24 veya 36 saat içinde ilişkide bulunmalısın ki spermciklerle yımırtacıklar birbirini bulabilsin düzenli ilişkin oluyosa yaşar yaşamaz takma kafana güzelim tutacak olan ne yaparsan yap tutar

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

merhaba,

uzun zamandır yazamadım. ben de başladım testlerimi yapmaya çok zevkli ve heyecanlıymış :) benim bat tarihim 5 Ekim. umarım bu ay hamiş olurum :)

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
PRETTY1406.................................BAT 5 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Cnmm ama ben de bes gundur hep ilk idrarle yaptim yanlis sonuc almis olabilirmiyim sence benim testim dijital ( simdi gidip birdaha mi yapsam acaba

Cnmm ama ben de bes gundur hep ilk idrarle yaptim yanlis sonuc almis olabilirmiyim sence benim testim dijital ( simdi gidip birdaha mi yapsam acaba
canm dijitalse nasıl olur bilmiyorum valla burda bi arkadas dijitalse ilk idrarla olur dediydi istersen ovulasyon topiklerine sor canm

Insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldursu

canm dijitalse nasıl olur bilmiyorum valla burda bi arkadas dijitalse ilk idrarla olur dediydi istersen ovulasyon topiklerine sor canm
Evde dijital olmayanlarindan da var birazdan onlardan birini yapicam ayni sonu verir insallah ilgin icin tsk hepimizin bebegi olsunnn bir an once Insallah

Evde dijital olmayanlarindan da var birazdan onlardan birini yapicam ayni sonu verir insallah ilgin icin tsk hepimizin bebegi olsunnn bir an once Insallah
Yaptim testi negatif cikti ama dijital olani dun yapmistim positifti bu normal sanirsam dusunmiyim diyorum ama ne mumkun ://

Insallah cnm ama dun ki testim positifti bugun negarifse yumurtam gecmistir sanirim bir dahaki adeti bekliycem test yapmak icin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…