ben yımırtlayacam inşallah canm akşam testimi yüklerim :)Gunaydinnnn hepinizeeevar mi bugun yimirtlayanlar? Bi de ben sabah uyanir uyanmaz yapiyorum testleri, siz ne zaman yapiyosunuz?
Merhaba kızlar bende geçen ay ovilasyon testi kullandım ama bebişim gelmedi bu ay da klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım geçen cuma ve cumartesi eşimle birlikte olduk 25 eylül tahlil yapacam inşallah bebişim gelir 38 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim benide listeye eklermisinizaz önce bir baş ağrısı tutdu ve kustum sürekli gün içinde sıcak basması yaşıyorum.inşaallah bunlar gebelik belirtilerimdir
Tatlım benimde 13. Günde aynı yarın koyulaşıcak %99 ..
38 yaşındayım 12 yıllık evliyim bat 29 eylülbat nezaman tam olarak listeye ekleyelim kuzum senide?
Merhaba arkadaslar ya ben bu ay adet bitiminden ihtibaren ovulasyon testine basladim aslinda benimde doktorum ondorduncu gun basla demisti ama ben emin olmak icin doktoru dinlemedim iyikide oyle yapmisim çünkü besinci gun yani dün testim pozitifti doktoru dinleseydim bosu bosuna bir ayim gecicekti simdi sorum su aslinda biraz utaniyorum sormaya ama mecburum icim karman corman simdi doktorlar gun asiri iliskiyi oneriyorlar sperm kalitesi daha yuksek olsun diye kaliteli spermlerinde en fazla uc gun yasiyabildigini biliyorum simdi ben bu kadar erken yumurtliyacagimi bilmedigim icin gun asiri bi calisma yapmadik aderimin ikinci gunu birde dun calistik simdi bu gun tekrarmi calismaliyiz yoksa yarinimi beklemeliyiz yarin cok gec kalmis olurmuyuz cok uzun yazdigimin farkindatim bunun icinde cok ozurdiliyorum
merhaba,
uzun zamandır yazamadım. ben de başladım testlerimi yapmaya çok zevkli ve heyecanlıymış :) benim bat tarihim 5 Ekim. umarım bu ay hamiş olurum :)
bizi ihmal etme amaaaaaaaainşallah canım
Cnmm ama ben de bes gundur hep ilk idrarle yaptim yanlis sonuc almis olabilirmiyim sence benim testim dijitalcanm sabah ilk idrarla yapılan bi gün önceki testin sonucunu verir gecenki sayfalarda var bak ben bi gün yapamamıştım ertesi sabah yaptım ilk idrarla yok denecek kadar silik çıktı akşamına yaptım bi de o daha koyu cıktı canm doğğru sonuc vermez kaçırırsın yumuşunu
canm dijitalse nasıl olur bilmiyorum valla burda bi arkadas dijitalse ilk idrarla olur dediydi istersen ovulasyon topiklerine sor canmCnmm ama ben de bes gundur hep ilk idrarle yaptim yanlis sonuc almis olabilirmiyim sence benim testim dijital( simdi gidip birdaha mi yapsam acaba
Insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldursutatlım gün aşırı ilişki sperm kalitesi açısından en iyisi.spermler 72 saat yaşar.fakat yumurtlama olduktan sonrada 24 veya 36 saat içinde ilişkide bulunmalısın ki spermciklerle yımırtacıklar birbirini bulabilsindüzenli ilişkin oluyosa yaşar yaşamaz takma kafana güzelim tutacak olan ne yaparsan yap tutar
Evde dijital olmayanlarindan da var birazdan onlardan birini yapicam ayni sonu verir insallah ilgin icin tsk hepimizin bebegi olsunnn bir an once Insallahcanm dijitalse nasıl olur bilmiyorum valla burda bi arkadas dijitalse ilk idrarla olur dediydi istersen ovulasyon topiklerine sor canm
Yaptim testi negatif cikti ama dijital olani dun yapmistim positifti bu normal sanirsam dusunmiyim diyorum ama ne mumkun ://Evde dijital olmayanlarindan da var birazdan onlardan birini yapicam ayni sonu verir insallah ilgin icin tsk hepimizin bebegi olsunnn bir an once Insallah
Yaptim testi negatif cikti ama dijital olani dun yapmistim positifti bu normal sanirsam dusunmiyim diyorum ama ne mumkun ://
Bugun 6.gunum cnmkaçıncı günün?
Bugun 6.gunum cnm
Insallah cnm ama dun ki testim positifti bugun negarifse yumurtam gecmistir sanirim bir dahaki adeti bekliycem test yapmak icin :/kafanın karışması için çok erken yarından itibaren 2.idrarınla yapmaya başla eğer güven duymazsan akşam 4 le 6 arası bi daha yaparsın.yaptığın testleride koy resmini bizde görelim.telaş yokkkk relax olcaz tek tek doğurcaz emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?