ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cnmm ama ben de bes gundur hep ilk idrarle yaptim yanlis sonuc almis olabilirmiyim sence benim testim dijital ( simdi gidip birdaha mi yapsam acaba
Testin açıklamasında hangi saatte idrar yapmanız gerektiği yazar bir bakın isterseniz testin açıklama yazan kısımlarını bir inceleyin :)

aslı naaptın cnm sen..
Valla dün kocamın doooom gününü yaptım evi görseniz tımarhane gibi toplamaya çalışıyorum yavaştan :) hiç bir belirti yok buarada bende kızlar yani 6 gün kaldı bata ama baş dönmem uyku hali vs yok yani bakalım görücez :)

6 günün varsa bi ov testi yapsana, nette okuduğum kişilerde ov testi ile gebeliğini erken öğrenenler var baya..

6 günün varsa bi ov testi yapsana, nette okuduğum kişilerde ov testi ile gebeliğini erken öğrenenler var baya..
Aşkım bitti benim testlerim sonuncusu 21 gün de kullandım 2 çizgi hala vardı sonra almadım 24.eylülde Hastalanırsam alıcam birde aklıma çok takmiyim diye yeni siparişi beklettim offf valla 3 kitap 8 film bitirdim bu son 10 günde o derebeyim yani

aaaa nasıl yani 21. günde hALA çift çizgin varmıydı kız anormal durum

gbelik testi diil ovulastyon testi yapın, eğer bebiş varsa çıkıyor... ama tabi herkesin hormon dengesi farklı bende ilk bebeğimde kopkoyu çıkmıştı
Elimde hic kalmadi yarin olmaSa kan tahlili yaptirsam mi ki offf beklemek cok zor gel artik bebiss

aaaa nasıl yani 21. günde hALA çift çizgin varmıydı kız anormal durum
Evet tatlışım hatta Bursa paylaştım tüm resimlerimi geçmiş sayfalarda vardı .. Ama koyu değildi 2.çizgim açıktı ton olarak .. Bakalım 24 Eylül'de hamiş değilsem gidip bir hormon testi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…