Insallah cnm ama dun ki testim positifti bugun negarifse yumurtam gecmistir sanirim bir dahaki adeti bekliycem test yapmak icin :/
Testin açıklamasında hangi saatte idrar yapmanız gerektiği yazar bir bakın isterseniz testin açıklama yazan kısımlarını bir inceleyin :)Cnmm ama ben de bes gundur hep ilk idrarle yaptim yanlis sonuc almis olabilirmiyim sence benim testim dijital( simdi gidip birdaha mi yapsam acaba
Valla dün kocamın doooom gününü yaptım evi görseniz tımarhane gibi toplamaya çalışıyorum yavaştan :) hiç bir belirti yok buarada bende kızlar yani 6 gün kaldı bata ama baş dönmem uyku hali vs yok yaniaslı naaptın cnm sen..
6 günün varsa bi ov testi yapsana, nette okuduğum kişilerde ov testi ile gebeliğini erken öğrenenler var baya..Valla dün kocamın doooom gününü yaptım evi görseniz tımarhane gibi toplamaya çalışıyorum yavaştan :) hiç bir belirti yok buarada bende kızlar yani 6 gün kaldı bata ama baş dönmem uyku hali vs yok yanibakalım görücez :)
Aşkım bitti benim testlerim6 günün varsa bi ov testi yapsana, nette okuduğum kişilerde ov testi ile gebeliğini erken öğrenenler var baya..
Aşkım bitti benim testlerimsonuncusu 21 gün de kullandım 2 çizgi hala vardı sonra almadım 24.eylülde Hastalanırsam alıcam birde aklıma çok takmiyim diye yeni siparişi beklettim offf valla 3 kitap 8 film bitirdim bu son 10 günde o derebeyim yani
bi ov testi yapsanaıza kızlar, varsa kesin çıkıyormuş.. yumurtlama günündeki gibi ya da daha koyu çıkıyormuş.. testiniz kalmadı mı
daha 11 gün var kız yaptık test bşii çıkmadı yoktur diiimiibi ov testi yapsanaıza kızlar, varsa kesin çıkıyormuş.. yumurtlama günündeki gibi ya da daha koyu çıkıyormuş.. testiniz kalmadı mı
gbelik testi diil ovulastyon testi yapın, eğer bebiş varsa çıkıyor... ama tabi herkesin hormon dengesi farklı bende ilk bebeğimde kopkoyu çıkmıştıAdetime 1 gun var insallah olmam yaa idrarda cikmadi
yok bacım daha erken, bende beklemedeyim 9 günüm var benimde...daha 11 gün var kız yaptık test bşii çıkmadı yoktur diiimii
Elimde hic kalmadi yarin olmaSa kan tahlili yaptirsam mi ki offf beklemek cok zor gel artik bebissgbelik testi diil ovulastyon testi yapın, eğer bebiş varsa çıkıyor... ama tabi herkesin hormon dengesi farklı bende ilk bebeğimde kopkoyu çıkmıştı
Evet tatlışım hatta Bursa paylaştım tüm resimlerimi geçmiş sayfalarda vardı .. Ama koyu değildi 2.çizgim açıktı ton olarak .. Bakalım 24 Eylül'de hamiş değilsem gidip bir hormon testi yaptırıcamaaaa nasıl yani 21. günde hALA çift çizgin varmıydı kız anormal durum
Inşallah canım geç döllenme falan olduysa daha çıkmaya bilir inşallah yatın adet olmazsınAdetime 1 gun var insallah olmam yaa idrarda cikmadi
dimi ya son günlerde belli olur varsa bence haksızmıymyok bacım daha erken, bende beklemedeyim 9 günüm var benimde...
hamişsinsin sennEvet tatlışım hatta Bursa paylaştım tüm resimlerimi geçmiş sayfalarda vardı .. Ama koyu değildi 2.çizgim açıktı ton olarak .. Bakalım 24 Eylül'de hamiş değilsem gidip bir hormon testi yaptırıcam
walla çıkıyor arkadaşım.. gebelik testinden de önce bilgi veriyor...di
dimi ya son günlerde belli olur varsa bence haksızmıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?