- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
eeweeett kan tahilinde eğer bebek 2 gün içinde bile dölendiyse kanda kesin 3. gün çıkıyor ama sabah erkenden aç karnına ver bak aç olman lazım bize haber et hadi git kan verElimde hic kalmadi yarin olmaSa kan tahlili yaptirsam mi ki offf beklemek cok zor gel artik bebiss
gebelikle birlikte LH değeride yükseliyomuş bende duydum onugbelik testi diil ovulastyon testi yapın, eğer bebiş varsa çıkıyor... ama tabi herkesin hormon dengesi farklı bende ilk bebeğimde kopkoyu çıkmıştı
bende yok gülüm ozaman ya çizgler silik aha üzüldümwalla çıkıyor arkadaşım.. gebelik testinden de önce bilgi veriyor...
ya ama yaaa neden olmuyorgebelikle birlikte LH değeride yükseliyomuş bende duydum onu
lale-naren yavrum nasılsın???
İnşaallah canimm.insallahhInşallah canım geç döllenme falan olduysa daha çıkmaya bilir inşallah yatın adet olmazsın
Canim suanda antalyadan geliyorum yoldayim ankaraya gidince sabah hemen gidicem.insallah vardir hayirlisi bakalimeeweeett kan tahilinde eğer bebek 2 gün içinde bile dölendiyse kanda kesin 3. gün çıkıyor ama sabah erkenden aç karnına ver bak aç olman lazım bize haber et hadi git kan verkooşşşşş bebek olcaakk
canısı bak tanıyı koyanlatıyorum iiyim bu arada teşekkür tatlıcım eweett bak bugün kasık ağrılarım var sıcak basıyor arada uykum çok geliyor daima yoğurt yiyesim var az öncede kek yaptım tarçınlı buyrun yiyelim keki yaptım ama yemedim iştahım kesildi biranda ıımmm sonrada duygusallık var düşünceliyim bebiş olcakmı acaba olmıcakmı diye bak kasık ağrım arada yokluyor şişkinlikte var ne oluyo kız bana doktorrr
Sen yine de ilk idrar ile yapma genellikle Ovi testlerinde bu yazıyor sende yazmasa bile .. genelde sabah 10 ve akşam 8 arası yapılması gerekiyorbir şey soracağım arkadaşlar; benim testimde saat kaçta yapmam gerektiği falan yazmıyor. (ilk idrarla sabah kalkınca yapın ya da yapmayın diye bir yazı da yok) benim testim için saat farketmez anlamına mı gelir bu?
Cani
Sen yine de ilk idrar ile yapma genellikle Ovi testlerinde bu yazıyor sende yazmasa bile .. genelde sabah 10 ve akşam 8 arası yapılması gerekiyor
bir şey soracağım arkadaşlar; benim testimde saat kaçta yapmam gerektiği falan yazmıyor. (ilk idrarla sabah kalkınca yapın ya da yapmayın diye bir yazı da yok) benim testim için saat farketmez anlamına mı gelir bu?
sen yinede sabah ikinci idararınla yap yada akşam üstü yap testlerini
Bugünkü ovu sonucum en sonraki kızlar evet yorumları alalım
Evet yapıyorum bebeğim bat a kadar yapayım dedim bugün 26.gun ne diyyyyssssiiiiinnnn?? :)kızzzz hamile olmayasın sennn??? test yapıyomusun hala???
çok teşekkürler :) bugün silik çizgi var. yarın öğlen yazarım gelişmeyi :))
İnşallah ama hiç bir hissim yok İnan ... Yani ne bilim öyle bir his gelmedi içimehamişsinsin senn
Evet yapıyorum bebeğim bat a kadar yapayım dedim bugün 26.gun ne diyyyyssssiiiiinnnn?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?