- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Ay ay ay ben heyecanlandım kızlar yoksa bebiş mi geliyor :)Evet yapıyorum bebeğim bat a kadar yapayım dedim bugün 26.gun ne diyyyyssssiiiiinnnn?? :)
Canim inş hamilesindir. Eğer ovulasyon testi varsa elinde hergün yapmaya devam et inş kıpkırmızı olur ve bebişin göbeğinde olur.Kuzucuk lar yaaa dedikleriniz beni acayip sevindirdi ve heyecanlandırdı elim ayağım buz gibi oldu .! Diger topikte de aynisini soyledi kizlar Inşallah dediğiniz gibi çıkar inşallah hepimiz bu Topiklerden hamileyizzz diye bağırırz ama daha 9 gün var bat a şimdiden heveslenmekten istemiyorum hayal kırıklığına uğraşmaym diye ama yine de kendimi alikoyamiyorum kahretsin
Canim early gebelik testleri varadetten 2 3 gün önce yapılan onları bi al istersenKızlar bat a 2 gün kaldı çok heyecan yaptım bu sefer.acaaba test yapsam çıkar mı ?
koyulaşması gerekiyor günden güne ama.. kaç günde adet oluyorsun ?Evet yapıyorum bebeğim bat a kadar yapayım dedim bugün 26.gun ne diyyyyssssiiiiinnnn?? :)
ovulasyon testi yapoarsan cıkar bence...Kızlar bat a 2 gün kaldı çok heyecan yaptım bu sefer.acaaba test yapsam çıkar mı ?
Canim eczaneye çok uzagim malesef alamayacagimCanim early gebelik testleri varadetten 2 3 gün önce yapılan onları bi al istersen
Birazdan yapayım ozaman zaten 1 saattir çişimi tutuyorum. Yapsam mı yapmasam mı diyeovulasyon testi yapoarsan cıkar bence...
34 günde daha doğrusu 30 35 arasıkoyulaşması gerekiyor günden güne ama.. kaç günde adet oluyorsun ?
Ovulasyon testi yaptım canım ama ikinci çizgi çok siliktiovulasyon testi yapoarsan cıkar bence...
Canim belli olmaz sen bat i bekle derim ben yine deOvulasyon testi yaptım canım ama ikinci çizgi çok siliktibu ayda tutmadı
Tatlım sanırım yumurtan çatlamamış henüz, hepsinde 2. çizgi koyu çünkü.. Böyle bi problemin var mı?34 günde daha doğrusu 30 35 arasıbenimki bi tuhaf valla anlayamadım ki bi baksana canım yaaa bak 17. Günümden itibaren şu sekilde
canım sen sanki, 20. gün yumurtlamıssın, 21. gün çatlaşmı, ama 18. günde de koyuluk eşit belki 19 gün yumurtlayıp çatlaması 21. günü bulmuş olabilir ..34 günde daha doğrusu 30 35 arasıbenimki bi tuhaf valla anlayamadım ki bi baksana canım yaaa bak 17. Günümden itibaren şu sekilde
Hiç bilmiyorum bu ay bizim ilk birlikteliğimiz benim ovulasyon testlerini de ilk yapisimTatlım sanırım yumurtan çatlamamış henüz, hepsinde 2. çizgi koyu çünkü.. Böyle bi problemin var mı?
Canim 17. Günden 22. Güne kadar çalıştık ama inşallah tutmuşturcanım sen sanki, 20. gün yumurtlamıssın, 21. gün çatlaşmı, ama 18. günde de koyuluk eşit belki 19 gün yumurtlayıp çatlaması 21. günü bulmuş olabilir ..
Canım haber bekliyorum test yaparsan hemen bize sonucu bildir çok meraklandımÇok sağol canimmm inşallah hepimizin Hayirlisiyla !
Bence sabredbiliyorsan sabret tatlımKızlar bat a 2 gün kaldı çok heyecan yaptım bu sefer.acaaba test yapsam çıkar mı ?
benmde bu ay en az çalıştığım ay oldu :) tutarsa asıl ben şaşırıcam... şuan 18. günümdeyim 4 çalışma oldu sadece.. ama çift çizgiyi bi de silikleştiğini yakalayıp o iki gün çalıştık, Allahtan umut kesilmez..Canim 17. Günden 22. Güne kadar çalıştık ama inşallah tutmuşturbiraz imkansız geliyor nedense ama olumsuz da düşünmek istemiyorum aslına bakarsan içimde sanki var gibi bi his var umut etmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?