ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kuzucuk lar yaaa dedikleriniz beni acayip sevindirdi ve heyecanlandırdı elim ayağım buz gibi oldu .! Diger topikte de aynisini soyledi kizlar Inşallah dediğiniz gibi çıkar inşallah hepimiz bu Topiklerden hamileyizzz diye bağırırz ama daha 9 gün var bat a şimdiden heveslenmekten istemiyorum hayal kırıklığına uğraşmaym diye ama yine de kendimi alikoyamiyorum kahretsin

Canim inş hamilesindir. Eğer ovulasyon testi varsa elinde hergün yapmaya devam et inş kıpkırmızı olur ve bebişin göbeğinde olur.

Kızlar bat a 2 gün kaldı çok heyecan yaptım bu sefer.acaaba test yapsam çıkar mı ?

koyulaşması gerekiyor günden güne ama.. kaç günde adet oluyorsun ?
34 günde daha doğrusu 30 35 arası benimki bi tuhaf valla anlayamadım ki bi baksana canım yaaa bak 17. Günümden itibaren şu sekilde

Eklentiler

• PicsArt_1410444953691.webp
    67 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20140916_181208.webp
    333,6 KB · Görüntüleme: 37
34 günde daha doğrusu 30 35 arası benimki bi tuhaf valla anlayamadım ki bi baksana canım yaaa bak 17. Günümden itibaren şu sekilde
canım sen sanki, 20. gün yumurtlamıssın, 21. gün çatlaşmı, ama 18. günde de koyuluk eşit belki 19 gün yumurtlayıp çatlaması 21. günü bulmuş olabilir ..

Tatlım sanırım yumurtan çatlamamış henüz, hepsinde 2. çizgi koyu çünkü.. Böyle bi problemin var mı?
Hiç bilmiyorum bu ay bizim ilk birlikteliğimiz benim ovulasyon testlerini de ilk yapisim şimdi geçen hafta boyuncaki çalışmalar boşa mi gitti diyorsunuz? Siz daha Tecrubeli siniz

canım sen sanki, 20. gün yumurtlamıssın, 21. gün çatlaşmı, ama 18. günde de koyuluk eşit belki 19 gün yumurtlayıp çatlaması 21. günü bulmuş olabilir ..
Canim 17. Günden 22. Güne kadar çalıştık ama inşallah tutmuştur biraz imkansız geliyor nedense ama olumsuz da düşünmek istemiyorum aslına bakarsan içimde sanki var gibi bi his var umut etmek de istemiyorum

Canim 17. Günden 22. Güne kadar çalıştık ama inşallah tutmuştur biraz imkansız geliyor nedense ama olumsuz da düşünmek istemiyorum aslına bakarsan içimde sanki var gibi bi his var umut etmek de istemiyorum
benmde bu ay en az çalıştığım ay oldu :) tutarsa asıl ben şaşırıcam... şuan 18. günümdeyim 4 çalışma oldu sadece.. ama çift çizgiyi bi de silikleştiğini yakalayıp o iki gün çalıştık, Allahtan umut kesilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…