kaç saatlik çişinle yaptın kız, en az 3 saat tutmalısın..Ovulasyon testi yaptım canım ama ikinci çizgi çok siliktibu ayda tutmadı
1 saatlik çiş canım. Okadar nasıl tutayımkaç saatlik çişinle yaptın kız, en az 3 saat tutmalısın..
ben pko luym aslnda ne zaman adet olacagm belli deil ama 23 eylülde 1 ayım doluyo benide eklersen sevinirim :)SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM
bat listemizin son hali kızlarismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Yok boşa gitmemiştir de sen testi yapmaya devam et taa ki slikleştiğini görene kadar. Böyle düzensizlikler olabilir normal canım, zaten daha ilk denemenizmiş hemen umudunu kırma:)Hiç bilmiyorum bu ay bizim ilk birlikteliğimiz benim ovulasyon testlerini de ilk yapisimşimdi geçen hafta boyuncaki çalışmalar boşa mi gitti diyorsunuz? Siz daha Tecrubeli siniz
Canım 99 kalmış bebişine .. Allah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alıp büyütmeyi nasib etsinYok boşa gitmemiştir de sen testi yapmaya devam et taa ki slikleştiğini görene kadar. Böyle düzensizlikler olabilir normal canım, zaten daha ilk denemenizmiş hemen umudunu kırma:)
cok sagol canim, icerigini hemen tekrar okuycam gozumden kacmis olabilirMalesef ovulasyon testlerinde sadece dijital olanda sabah ilk idrar öneriliyor. Geri kalan testlerin hepsinin içeriginde ilk idrarla yapılmaması öneriliyor.
tamamdir, cok sagol iyi ki sormusum hic bilmiyordum ilk defa deniyorum bu aycanm sabah ilk idrarla yapılan bi gün önceki testin sonucunu verir gecenki sayfalarda var bak ben bi gün yapamamıştım ertesi sabah yaptım ilk idrarla yok denecek kadar silik çıktı akşamına yaptım bi de o daha koyu cıktı canm doğğru sonuc vermez kaçırırsın yumuşunu
benimkinde de yazmiyor sadece her gun benzer saatlerde yapmaya calisin yaziyorbir şey soracağım arkadaşlar; benim testimde saat kaçta yapmam gerektiği falan yazmıyor. (ilk idrarla sabah kalkınca yapın ya da yapmayın diye bir yazı da yok) benim testim için saat farketmez anlamına mı gelir bu?
TEŞEKKÜRLER gerçekten bakalım nasipse 1 yapışta olur değilse olmazYok boşa gitmemiştir de sen testi yapmaya devam et taa ki slikleştiğini görene kadar. Böyle düzensizlikler olabilir normal canım, zaten daha ilk denemenizmiş hemen umudunu kırma:)
benim 13. günüm zamanla kı9zarcak inşCanim ya benim de bugun hala tek cizgi, ki seninki benimkine gore baya pembe
inan olcakİnşallah ama hiç bir hissim yok İnan ... Yani ne bilim öyle bir his gelmedi içime
inan olcakİnşallah ama hiç bir hissim yok İnan ... Yani ne bilim öyle bir his gelmedi içime
Canim benim inanıyorum umutluyum sadece daha iyi bilirsin ama beklemek çok zormuş Allah hepimize nasip etsin bi de ne var biliyor musun kuzenim benden bi hafta sonra evlendi sadece eşiyle balayinda 3 gün görüşebildiler sonra ayrı kaldılar kaç ay hamile kalmış o sıra şimdi doğdu bile minik ... insan böyle görünce hep öyle olacak zannediyor ne biliymbackspace55 tatlışım hemen umutsuzluğa kapılma ilk aydan ilk denemeden allah aratmasın bekletmesin ama 2,5 yılımı verdim bu işe umutlu ol biraz lütfen
Canim benim inanıyorum umutluyum sadece daha iyi bilirsin ama beklemek çok zormuş Allah hepimize nasip etsin bi de ne var biliyor musun kuzenim benden bi hafta sonra evlendi sadece eşiyle balayinda 3 gün görüşebildiler sonra ayrı kaldılar kaç ay hamile kalmış o sıra şimdi doğdu bile minik ... insan böyle görünce hep öyle olacak zannediyor ne biliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?