ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ben pko luym aslnda ne zaman adet olacagm belli deil ama 23 eylülde 1 ayım doluyo benide eklersen sevinirim :)

Hiç bilmiyorum bu ay bizim ilk birlikteliğimiz benim ovulasyon testlerini de ilk yapisim şimdi geçen hafta boyuncaki çalışmalar boşa mi gitti diyorsunuz? Siz daha Tecrubeli siniz
Yok boşa gitmemiştir de sen testi yapmaya devam et taa ki slikleştiğini görene kadar. Böyle düzensizlikler olabilir normal canım, zaten daha ilk denemenizmiş hemen umudunu kırma:)

Yok boşa gitmemiştir de sen testi yapmaya devam et taa ki slikleştiğini görene kadar. Böyle düzensizlikler olabilir normal canım, zaten daha ilk denemenizmiş hemen umudunu kırma:)
Canım 99 kalmış bebişine .. Allah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına alıp büyütmeyi nasib etsin

tamamdir, cok sagol iyi ki sormusum hic bilmiyordum ilk defa deniyorum bu ay

benimkinde de yazmiyor sadece her gun benzer saatlerde yapmaya calisin yaziyor

TEŞEKKÜRLER gerçekten bakalım nasipse 1 yapışta olur değilse olmaz Senin de bebis çok az kalmış Allah analı babalı büyütsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamile duası makbuldur dua et olur mu :)

backspace55 tatlışım hemen umutsuzluğa kapılma ilk aydan ilk denemeden allah aratmasın bekletmesin ama 2,5 yılımı verdim bu işe umutlu ol biraz lütfen
Canim benim inanıyorum umutluyum sadece daha iyi bilirsin ama beklemek çok zormuş Allah hepimize nasip etsin bi de ne var biliyor musun kuzenim benden bi hafta sonra evlendi sadece eşiyle balayinda 3 gün görüşebildiler sonra ayrı kaldılar kaç ay hamile kalmış o sıra şimdi doğdu bile minik ... insan böyle görünce hep öyle olacak zannediyor ne biliym

aynen bendede öyle bi durum var eşimin kuzeniyle aramızda bir hafta var bebişi 1,5 yaşında

Kızlar 20 yaşında kız hamile kalmış hemde sürtünmeden bdv yardım istiyo içim çok kötü oldu hem kıza hem bebişe üzüldüm ama kız öğrenci aileme söyleyemem falan yazmış çok fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…