- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
Yaaa işte .. insan bi kere bile olsa umutlarını geçen hafta boyunca oldu bi umut bekliyorz işte :)aynen bendede öyle bi durum var eşimin kuzeniyle aramızda bir hafta var bebişi 1,5 yaşında
Ayyyyy çok fena yaaaa :/ Allah yardımcısı olsun ama böyle şeyler bu kadar erken olmasa ve bu kadar çabuk harcanmasa çok daha iyi olacak ama gençlik işte.Kızlar 20 yaşında kız hamile kalmış hemde sürtünmeden bdv yardım istiyo içim çok kötü oldu hem kıza hem bebişe üzüldüm ama kız öğrenci aileme söyleyemem falan yazmış çok fena ya
Bu antideprasanlik halsiz haller hamilelikten olmasınhalm yok bebeimmm ama hamile olmadığımı biliyorm bana öle gelio
Kızlar 20 yaşında kız hamile kalmış hemde sürtünmeden bdv yardım istiyo içim çok kötü oldu hem kıza hem bebişe üzüldüm ama kız öğrenci aileme söyleyemem falan yazmış çok fena ya
Valla içim acıdı yaaa kız bebiş düşsün diye aspirin içmiş falan offf offfAyyyyy çok fena yaaaa :/ Allah yardımcısı olsun ama böyle şeyler bu kadar erken olmasa ve bu kadar çabuk harcanmasa çok daha iyi olacak ama gençlik işte.
Evet ailem öldürür beni söyleyemem falan yazmış offf offhadi yaaaaa
Evet ailem öldürür beni söyleyemem falan yazmış offf off
İnşallah konu fakediraileden korkan o haltı etmicek sahip çıkcak şeyinesinir oldum ya nasıl düşük yaparım diye sormuş sersem şey.suçuna ortak arıyo sanki yaparken bana sordu.her gördüğüne bacak açmıcaktı.irade denen bişey var böyle insanları görünce deliriyom yahuuuuuuuuuu
İnşallah konu fakedir
halm yok bebeimmm
beni takip etKonu Nerede ben göremedim kızlar. ?
Takipteyim ustaaabeni takip etseni götüreyim
Takipteyim ustaaa
Hep aklımdasın inşallah olmazsın hastaSlm bebekler misafir vardi gonderdim pasayi uyuttum geldim masilsinnniz benim bugun saymazssak 1ama olmak istemiyorum ama belirti de yokk offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?