ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bugün yumurta takibi ıcın doktora gıttım doktor ıkı yumurta gördü bu sefer soldakı 16mmde kalmış sagdakı 21 cm olmuş bu çatlayacak Perşembe cuma ılıskı dedı. Sımdı bu annemın Tanıdığı doktoruda demıskı catlatama ıgnesı olsun yarın . Sımdı ben klomen kullandım ya çatlatma iğnesi olması lazım yoksa iste cevırebılır doye buradan öğrendim. Klomen kullanmısken yarın gıdp çatlatmak ıgnesı alıp açıldı veya sağlık ocağından iğneyi yaptırsam dıye düşünüyorum ama kafa karışık tabı. Zararı olur mu doye korkuyorum bırı bana akıl versın.

Klomen kullanıla kesınlıkle catlatama iğnesi mı kullanmak lazım. Yumurta büyümüşler bu durumu degerlendırıp catlatama iğnesi yaptırmalıtmıyım

Iyiyiz canim ama olmak istemiyorum yok gibi eminim yok esime bu ay test yine alalim diyorum aman bos is baksana olmadi bisey diyo

amannnn adamlara kalsa zaten sanki testten hamile kalıyoz test sadece gün belirliyo gerisi mukadderat

benim adama testleri gösteriyom bak kızarıyo diye.bana gösterme forumdakilere göster onlar ne derse yapıyon zaten beni damızlık niyetine kullanuyon dedi bi moralim bozuldu

Benim adam sen o telonla cok oynuyon hayirdir diyo bende anlattim isin gucun yok mu senin diyo bu sefar
Ya anlamiyorlar ne kadar narin bir yapidayiz ahh ahhh

Benimkide bana diyoki yalap şap yapıyoruz öyle çocuk mu olur kendini bana bırakyalap şap dedigide yarım saat en az.yahu sanki 2 gün 2 gece yapıcaz tövbe tövbe

Aynen benim kocişte şikayetlerde hatta bu hafta komple dinlen dedim zaten biliyorsunuz bu hafta başına kadar 1 gün var 1 gün dinlenme yaptık adam bıktı iyice soğumasın psikolojisi bozulmasın diye artık bu hafta rahat bırakıcam hastalığıma 3 gün kala iş başı yaptırıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…