canımcığım o yumurta işlerini hiç bilmiyorum ne yazık ki. ben hiç yumurta takibi yaptırmadım, ilk defa bu ay ovülasyon testi yapıyorum ama senin yerinde olsam sürekli doktorumla iletişim halinde olurdum :) lütfen beni habersiz bırakma : ))
Slm bebekler misafir vardi gonderdim pasayi uyuttum geldim masilsinnniz benim bugun saymazssak 1ama olmak istemiyorum ama belirti de yokk offf
Geldim canisikız gel buraya artık bakma okuma sen onları psikolojin bozulcakaramızda bi sen varsın akıllı uslu örenbayan
Iyiyiz canim ama olmak istemiyorum yok gibi eminim yok esime bu ay test yine alalim diyorum aman bos is baksana olmadi bisey diyoiyiyiz be tatlım sende iyisen problem yok
MaviiiGeldim canisibak bebek hırka başladım ... Pembe pembe size ne renk oreyim tatlislar
Iyiyiz canim ama olmak istemiyorum yok gibi eminim yok esime bu ay test yine alalim diyorum aman bos is baksana olmadi bisey diyo
Geldim canisibak bebek hırka başladım ... Pembe pembe size ne renk oreyim tatlislar
Olumlu bir his var içimde bu ay olmazsa eğer sanki çok kısa bir süre içinde olucak senin bebiş .. Ben senin konuyu bulduğum gün bir rüya görmüştüm hayırlı bir rüyaydı sana yoruyorum onu :)Asli sende benim aklimdasin sen ne dusunuyorsun his varmi icinde
Benim adam sen o telonla cok oynuyon hayirdir diyo bende anlattim isin gucun yok mu senin diyo bu sefaramannnn adamlara kalsa zatensanki testten hamile kalıyoz test sadece gün belirliyo gerisi mukadderat
benim adama testleri gösteriyom bak kızarıyo diye.bana gösterme forumdakilere göster onlar ne derse yapıyon zaten beni damızlık niyetine kullanuyon dedi bi moralim bozuldu
Benimkide bana diyoki yalap şap yapıyoruz öyle çocuk mu olur kendini bana bırakamannnn adamlara kalsa zatensanki testten hamile kalıyoz test sadece gün belirliyo gerisi mukadderat
benim adama testleri gösteriyom bak kızarıyo diye.bana gösterme forumdakilere göster onlar ne derse yapıyon zaten beni damızlık niyetine kullanuyon dedi bi moralim bozuldu
Aynen benim kocişte şikayetlerde hatta bu hafta komple dinlen dedim zaten biliyorsunuz bu hafta başına kadar 1 gün var 1 gün dinlenme yaptık adam bıktı iyice soğumasın psikolojisi bozulmasın diye artık bu hafta rahat bırakıcam hastalığıma 3 gün kala iş başı yaptırıcam bakalım :)amannnn adamlara kalsa zatensanki testten hamile kalıyoz test sadece gün belirliyo gerisi mukadderat
Canim insalahOlumlu bir his var içimde bu ay olmazsa eğer sanki çok kısa bir süre içinde olucak senin bebiş .. Ben senin konuyu bulduğum gün bir rüya görmüştüm hayırlı bir rüyaydı sana yoruyorum onu :)
Burası uğurlu hepimiz hamiş olucaz bak görücen sakın kocişide dinleme bu ay olmazsa ovulasyon testini al gene bende alıcam yılmak yok bak millete ilk 3-4 ayda kalıyorlar bu testle olucak inşallah bizim bebişlerde :)Canim insalah
Yok karrliyim bu ay da alacagimBurası uğurlu hepimiz hamiş olucaz bak görücen sakın kocişide dinleme bu ay olmazsa ovulasyon testini al gene bende alıcam yılmak yok bak millete ilk 3-4 ayda kalıyorlar bu testle olucak inşallah bizim bebişlerde :)
Canim sen adet gununden mi sayiyosun bu 13u?benim 13. günüm zamanla kı9zarcak inş
Canim sen adet gununden mi sayiyosun bu 13u?
Benim de 14. Gun oluyor o halde himm aksama bi test daha mi yapsam acabayes tatlım adetin ilk gününden itibaren
yap aklında kalmasın bugun yarın yumoşlancaz gibi geliyo banaBenim de 14. Gun oluyor o halde himm aksama bi test daha mi yapsam acaba
yap aklında kalmasın bugun yarın yumoşlancaz gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?