- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Bence deBugun kasiklarim agriyo zaten. Bu arada testinin resminde gozumden kacmadi ojeler cok yakismis
Hadi insallah olsun da suslersin onu dasağol bebeğim en sevdiğim şey ojedir.bayılıyorum oje sürmeye çeşit çeşit olsun hepsi benim olsunnnnnkızım olursa ben gibi kokoş olcak inşallah
Hadi insallah olsun da suslersin onu da
İç ben atarım burdankızlar bu ara bi fal baktırasım var.kahve falı bakan birileri olsa bana güzel şeyler söyelese bende dinlesem pek inanmam ama bazende baktırırım işte
gıslar ben dün yumuşlamışım bugun testlerim silikleşti...çalışmalar da tamam gerisi rabbimin takdiri :)
Hadi insallah guzel haberlerini alirizgıslar ben dün yumuşlamışım bugun testlerim silikleşti...çalışmalar da tamam gerisi rabbimin takdiri :)
Bugün yumurta takibi ıcın doktora gıttım doktor ıkı yumurta gördü bu sefer soldakı 16mmde kalmış sagdakı 21 cm olmuş bu çatlayacak Perşembe cuma ılıskı dedı. Sımdı bu annemın Tanıdığı doktoruda demıskı catlatama ıgnesı olsun yarın . Sımdı ben klomen kullandım ya çatlatma iğnesi olması lazım yoksa iste cevırebılır doye buradan öğrendim. Klomen kullanmısken yarın gıdp çatlatmak ıgnesı alıp açıldı veya sağlık ocağından iğneyi yaptırsam dıye düşünüyorum ama kafa karışık tabı. Zararı olur mu doye korkuyorum bırı bana akıl versın.
Klomen kullanıla kesınlıkle catlatama iğnesi mı kullanmak lazım. Yumurta büyümüşler bu durumu degerlendırıp catlatama iğnesi yaptırmalıtmıyım
yok canm ya zaten aşılama yaptırsakta biz eşimn sperm sayısı çook düşük olması imkansız geliyor banaBu antideprasanlik halsiz haller hamilelikten olmasın
bence sen kendi doktorun ne diyorsa onu uygula. sonuçta seni takip eden, tahsillerini, testlerini bilen o. eğer annenin tanıdığı doktora daha çok güveniyorsan ona gitmeye başla bence. ikisi birden farklı iki tedavi öneriyorlar anladığım kadarıyla. bir tanesini seçip o doktorla yola devam etmek lazım.[/QUOT
kızlar günah kınamayalım tmm olmaması gereken şeyler ama ne bilcez zamani gençleri en güvendiklerimiz derken güven yıkabiliyor biz yorum yapmayalım ALLAH şahitliğine çağırmasın bu konuyu dillendirmeyelim lütfenaileden korkan o haltı etmicek sahip çıkcak şeyinesinir oldum ya nasıl düşük yaparım diye sormuş sersem şey.suçuna ortak arıyo sanki yaparken bana sordu.her gördüğüne bacak açmıcaktı.irade denen bişey var böyle insanları görünce deliriyom yahuuuuuuuuuu
güzelim bnm bugün rüyamda ne gördüm bak inallah iyidir güzel yorumlayın güzel çıksın kolumda 2 bilenzik var ve ben onları çıkartıyorum sonra bir taşıta biniyorum ve birden bire elimde birsürü erik bulunuyor nasıl yiyorum bi bilsen böyle işteneden tatlım noldu sana enerjini kim aldı senin ooyyyyy kıyamam
kıızz nasılsıınhadi hayırlısı tatlım inşallah tutarbat'lar yakın bugün yarın bende yumuşlancam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?