ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
HAFİZEKBR..................................BAT 23 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
PRETTY1406.................................BAT 5 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
BERNA83......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bence de Bugun kasiklarim agriyo zaten. Bu arada testinin resminde gozumden kacmadi ojeler cok yakismis

sağol bebeğim en sevdiğim şey ojedir.bayılıyorum oje sürmeye çeşit çeşit olsun hepsi benim olsunnnnn kızım olursa ben gibi kokoş olcak inşallah

kızlar bu ara bi fal baktırasım var.kahve falı bakan birileri olsa bana güzel şeyler söyelese bende dinlesem pek inanmam ama bazende baktırırım işte

gıslar ben dün yumuşlamışım bugun testlerim silikleşti...çalışmalar da tamam gerisi rabbimin takdiri :)

Eklentiler

• DSCN2719.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 39

bence sen kendi doktorun ne diyorsa onu uygula. sonuçta seni takip eden, tahsillerini, testlerini bilen o. eğer annenin tanıdığı doktora daha çok güveniyorsan ona gitmeye başla bence. ikisi birden farklı iki tedavi öneriyorlar anladığım kadarıyla. bir tanesini seçip o doktorla yola devam etmek lazım.

kızlar günah kınamayalım tmm olmaması gereken şeyler ama ne bilcez zamani gençleri en güvendiklerimiz derken güven yıkabiliyor biz yorum yapmayalım ALLAH şahitliğine çağırmasın bu konuyu dillendirmeyelim lütfen

neden tatlım noldu sana enerjini kim aldı senin ooyyyyy kıyamam
güzelim bnm bugün rüyamda ne gördüm bak inallah iyidir güzel yorumlayın güzel çıksın kolumda 2 bilenzik var ve ben onları çıkartıyorum sonra bir taşıta biniyorum ve birden bire elimde birsürü erik bulunuyor nasıl yiyorum bi bilsen böyle işte

kızlar herkeze günaydın bugünden itibaren herkesin testleri silikleşecek ve kendinizi yormayın ufka bakın neler gelecek hep beraber bekleyelim.....

[UOTE="mercimeque, post: 36959720, member: 626059"]bence sen kendi doktorun ne diyorsa onu uygula. sonuçta seni takip eden, tahsillerini, testlerini bilen o. eğer annenin tanıdığı doktora daha çok güveniyorsan ona gitmeye başla bence. ikisi birden farklı iki tedavi öneriyorlar anladığım kadarıyla. bir tanesini seçip o doktorla yola devam etmek lazım.[/QUOTE]

Doğru diyorsun arkadaşım şu an doktor arayışındayim. Asıl gitmek istediğim doktor izinde ne zaman geleceği belli değil. Su an gittiğim doktor çok tatlı anlayışlı bir bayan . Annemin güvendiği doktor iyi bir doktor ama beni muayene etmedi çünkü erkek doktordu ben istemedim.ve zaten Uşakta o doktor ben izmirdeyim. Dolayısıyla şu an muayene olduğum doktoru dinleniyip çatlama iğnesi yapmayacağım. Doktorumun dediğine göre çatlama iğnesi aşılama yapılanlara yapılıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…