- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
[UOTE="mercimeque, post: 36959720, member: 626059"]bence sen kendi doktorun ne diyorsa onu uygula. sonuçta seni takip eden, tahsillerini, testlerini bilen o. eğer annenin tanıdığı doktora daha çok güveniyorsan ona gitmeye başla bence. ikisi birden farklı iki tedavi öneriyorlar anladığım kadarıyla. bir tanesini seçip o doktorla yola devam etmek lazım.
[UOTE="mercimeque, post: 36959720, member: 626059"]bence sen kendi doktorun ne diyorsa onu uygula. sonuçta seni takip eden, tahsillerini, testlerini bilen o. eğer annenin tanıdığı doktora daha çok güveniyorsan ona gitmeye başla bence. ikisi birden farklı iki tedavi öneriyorlar anladığım kadarıyla. bir tanesini seçip o doktorla yola devam etmek lazım.
Gunaydin hepinize gelecegin guzel anneleri
Erik mevsiminde ya hamiş olacaksın yada o zamana bebişin doğmuş olacakgüzelim bnm bugün rüyamda ne gördüm bak inallah iyidir güzel yorumlayın güzel çıksın kolumda 2 bilenzik var ve ben onları çıkartıyorum sonra bir taşıta biniyorum ve birden bire elimde birsürü erik bulunuyor nasıl yiyorum bi bilsen böyle işte
ay cnm inşallahh nasip kısmetErik mevsiminde ya hamiş olacaksın yada o zamana bebişin doğmuş olacak
Görürsün bak birde çok fazla müjdeli haber alıcaksın sende müjdeli haberler vereceksin :)ay cnm inşallahh nasip kısmet
güzelim bnm bugün rüyamda ne gördüm bak inallah iyidir güzel yorumlayın güzel çıksın kolumda 2 bilenzik var ve ben onları çıkartıyorum sonra bir taşıta biniyorum ve birden bire elimde birsürü erik bulunuyor nasıl yiyorum bi bilsen böyle işte
kızlar herkeze günaydın bugünden itibaren herkesin testleri silikleşecek ve kendinizi yormayın ufka bakın neler gelecek hep beraber bekleyelim.....
bende ovulasyon testi kullanıyorum kızlar bugün adetin 20.günü halen çizgiler koyulasmadı bakalım ne zaman koyulaşcak sabırla bekliyorum
MERAKLA BEKLİYORUMGörürsün bak birde çok fazla müjdeli haber alıcaksın sende müjdeli haberler vereceksin :)
akşama tekrar yapıcam o zaman atayım zaten şuan işteyim :) doktora da gidicem çğleden sonra bakalım o ne dicekgeç yumurtlucan demekki tatlımhadi hayırlısı olsun bakalım resim yüklesene
sen yumurtlamadın dimi kızben daha yımırtlamadık laleeeee silikleşmesinnn
Rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa yorumlanırmışkızzzz güzel düşün güzel çıksın gündüz niyetine inşallah
sen yumurtlamadın dimi kızne hımbılsın be yımırtla artık ben çatlıcam haa
kuluçkaya yatcam artık yımırtlasam bi rahat etcem ha bugun ha yarın derken adamın tepesindeyim bende sıkıldım gari
yumurtla resim at bakalım inşallah çift gelir tavla zarı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?