ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Doğru diyorsun arkadaşım şu an doktor arayışındayim. Asıl gitmek istediğim doktor izinde ne zaman geleceği belli değil. Su an gittiğim doktor çok tatlı anlayışlı bir bayan . Annemin güvendiği doktor iyi bir doktor ama beni muayene etmedi çünkü erkek doktordu ben istemedim.ve zaten Uşakta o doktor ben izmirdeyim. Dolayısıyla şu an muayene olduğum doktoru dinleniyip çatlama iğnesi yapmayacağım. Doktorumun dediğine göre çatlama iğnesi aşılama yapılanlara yapılıyormus[/QUOTE]
sen yaptır yinede olsun ne fark eder aşılamada doktor sadece şırınga kullanıyor yöntem farklı sonuç aynı bu iğneyi yaptırırsan 2.güna kalmaz yumurtaların çatlar bak işini garantiye al test yapıyormusun

Doğru diyorsun arkadaşım şu an doktor arayışındayim. Asıl gitmek istediğim doktor izinde ne zaman geleceği belli değil. Su an gittiğim doktor çok tatlı anlayışlı bir bayan . Annemin güvendiği doktor iyi bir doktor ama beni muayene etmedi çünkü erkek doktordu ben istemedim.ve zaten Uşakta o doktor ben izmirdeyim. Dolayısıyla şu an muayene olduğum doktoru dinleniyip çatlama iğnesi yapmayacağım. Doktorumun dediğine göre çatlama iğnesi aşılama yapılanlara yapılıyormus[/QUOTE]

hadi hayırlısı o zaman. inşallah güzel haberlerini alırız : )

Erik mevsiminde ya hamiş olacaksın yada o zamana bebişin doğmuş olacak

bende ovulasyon testi kullanıyorum kızlar bugün adetin 20.günü halen çizgiler koyulasmadı bakalım ne zaman koyulaşcak sabırla bekliyorum

Rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa yorumlanırmışkızzzz güzel düşün güzel çıksın gündüz niyetine inşallah

Rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa yorumlanırmışkızzzz güzel düşün güzel çıksın gündüz niyetine inşallah

ewt eşim yırtınıyor erkek diye önce sağlıklısı olsun hayırlı olsun Allahtan bunu isterim inşallah güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…