ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

yorumlara bittim zaten dünya aya çıkıyo biz daha nelerle uğraşıyoz garip bi milletiz vesselam
allbaby kız doğru dedin kıızz ben çarşıya çıkıyorum birazdan spor perdelere bakacağım çocuk odasına benim bebek için çabaladığımı görsün ALLAH belki verir
kendim yaıp kendim gülüyorum ya bişi oldu bana neyse üptümm

ben dün yımırtlamışım kızlar bugün silikleşti dün gece çalıştık bu gecede çalışırım belki sonrada bırakırım gari bu işleri zaten dünkü kasık ağrımdada eser yok

kız lale-naren test yüklücez dedik bekleseneeeee bakıpta gitsene pazara heyyy allahım yaaa delü bu gıs

ben dün yımırtlamışım kızlar bugün silikleşti dün gece çalıştık bu gecede çalışırım belki sonrada bırakırım gari bu işleri zaten dünkü kasık ağrımdada eser yok
belli zaten çalıştığın ojelerin rengi değişmiş

Kizlar gunaydin bebugun agri hissediyorum bendeyok galiba yarina bu sanciyla olur bide cok afedersoniz cok gaz var ya bende onun disinda hic birsey hisseymiyorum cocuk okula gidecek utu yaoiyorum yarin buyuk ihtimalle haber veririm kirmizizilari

Merhaba Kızlar, ben bayadır sizi takip ediyorum hatta sayenizde ovulasyon testinden haberim oldu :) Biz ağustosta korunmayı bıraktık ve gerçekten hazır hissediyorum kendimi yalnız o ay biz regli bitişimin 13. 14. 15. 16. günlerinde çalıştık çünkü herkesten duyduğum yumutlama günleri buydu ama sizin sayenizde bunun herkes için geçerli olmayacağını sonradan öğrendim ve o ay reglime 5 gün kala falan kasık ağrıları akıntılar falan yaşayınca tuttu heralde diye düşünürken yumurtamın asıl o zaman çatladığını yine burda yazılanlardan tahmin ettim ve kendi vücudumu yeni anladığımı farkettim. Bu ay ovu testi alıp başladım yalnız şuan 18. günüm hala çizgi mizgi yok bide hem surelab hem labquick kullanıyorum. Aslında son bir hafta çatlayacağını tahmin ediyorum ama herkesin çoktan çizgisinin oluşup silikleşmeye başladığını görüncede panik olmadım değil bu arada bat 28 eylül diye tahmin ediyorum ama beklemek bildiğiniz gibi çok zor

Hayatım mutlaka bu gecede çalış yarında çalış ve sonra 1 gün mola 1 gün çalışma yap :)

Canım
bak burda bir arkadaş vardı hastalanmadan 4 gün önce yumurtladı Bitanesi vardı hastalandıktan 5 gün sonra yumurtladı sen hiç Kafanı yorma panikte olma Aramıza hoş geldin :) bende senle aynı fikirdeyim son hafta yumurtlayacaksın test resimlerini bizle paylaşma imkanın varsa yorum yaparız sana :)

Tabii ki ederim, iyi dileklerim sizinle olsun. Ben de ovu testiyle hamiş kaldım. Aynı zamanda yumurta takibi de yaptırmıştım, tam gününü ovu. testiyle tutturdum. Bu ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde 8 ay uğraştım.. Çok sıkıcı ve geçmek bilmeyen bir süreç , hepinizi çok iyi anlıyorum ama şunu unutmayın karı koca olarak tıbbi bi engeliniz yoksa elbette çocuğunuz olur, sıkıntı yapmayın..

canım adet döngün 26-28 gün ise adet bittikten sonraki 10 gün gün aşırı çalışmak önemli, bu aralıkta da testinle günü tespit edip o zaman 2-3 gün üst üste dengelemeye çalışıyoruz.

ben çok düzenli olduğum halde ilk bebeğime hamile kaldığım ay 19-20. günlerde yumurtladığımı görmüştüm, değişebiliyor, sonuçta hormonlara bağlı, hormonlarda dış etkenlerden çok etkileniyor..

A
Kizlar gunaydin bebugun agri hissediyorum bendeyok galiba yarina bu sanciyla olur bide cok afedersoniz cok gaz var ya bende onun disinda hic birsey hisseymiyorum cocuk okula gidecek utu yaoiyorum yarin buyuk ihtimalle haber veririm kirmizizilari
Aşkım aynen sürekli pırt yapıyorum kociş artık benle dalga geçiyor doğalgaz yerine bu kış seni kullanalım diyo

Ay çok teşekkür ederim baya moral oldu bu bana :)

Evet aslında o gün aşırı işi adet bittikten hemen sonra düzenli olsa bu kadar şeye gerek kalmaz ama malesef bi oturtamadık o düzeni benimde çarem bu testler oldu tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…