Hayatım mutlaka bu gecede çalış yarında çalış ve sonra 1 gün mola 1 gün çalışma yap :)
Merhaba Kızlar, ben bayadır sizi takip ediyorum hatta sayenizde ovulasyon testinden haberim oldu :) Biz ağustosta korunmayı bıraktık ve gerçekten hazır hissediyorum kendimi yalnız o ay biz regli bitişimin 13. 14. 15. 16. günlerinde çalıştık çünkü herkesten duyduğum yumutlama günleri buydu ama sizin sayenizde bunun herkes için geçerli olmayacağını sonradan öğrendim ve o ay reglime 5 gün kala falan kasık ağrıları akıntılar falan yaşayınca tuttu heralde diye düşünürken yumurtamın asıl o zaman çatladığını yine burda yazılanlardan tahmin ettim ve kendi vücudumu yeni anladığımı farkettim. Bu ay ovu testi alıp başladım yalnız şuan 18. günüm hala çizgi mizgi yok bide hem surelab hem labquick kullanıyorum. Aslında son bir hafta çatlayacağını tahmin ediyorum ama herkesin çoktan çizgisinin oluşup silikleşmeye başladığını görüncede panik olmadım değil bu arada bat 28 eylül diye tahmin ediyorum ama beklemek bildiğiniz gibi çok zor
acaba normal mi yaa sürekli pırt yapıyorum yaaa valla utançtan gebericemayyyyy aslı güldürme beniçok tatlısın yaa tabi pırt yaparken değil
normal tatlım bendede olur bat yaklaştıkça gaz yığılması patlamasıA
acaba normal mi yaa sürekli pırt yapıyorum yaaa valla utançtan gebericem
ya bi de hormonların calısma hızı da farkediyor, zaten yumurtlamadan sonra 12-36 saat diyorlar birliktelik için yani yumoş belki 5 saat yaşıycak belki 40 saat, her ay birbirini tutmuyor dolayısıyla hormonlarda değişiyor..ilk olarak aramıza hoş geldin belli ki yazdıklarımızı tek tek okuyup çokta bilgi sahibi olmuşsun aferim sana tatlım
bende ilk olarak sen gibi bilmeden burayı okuyup da her şeyi öğrendim birlikte bi yola çıktık arkadaşlarla.yumurtlama günleri değiştiğinin en güzel örneği benimdir standart hesaplamaya göre 24 eylülde yumurtlıcaktım ama ben dün yumurtladım ve edetim gayet düzenlidirben seni bat listesine alıcam güzelim birlikte mutla neşeyle bebişlerimizi beklicez. heyecan yapma ben her sorana 2.çizgi ilki kadar koyulaşınca yumurtlıcan dedim gel gör ki benimki o koyuluğa varmadan silikleşti demek ki herkesde farklı çıkıyo test markası aynı olsada
ilk olarak aramıza hoş geldin belli ki yazdıklarımızı tek tek okuyup çokta bilgi sahibi olmuşsun aferim sana tatlım
bende ilk olarak sen gibi bilmeden burayı okuyup da her şeyi öğrendim birlikte bi yola çıktık arkadaşlarla.yumurtlama günleri değiştiğinin en güzel örneği benimdir standart hesaplamaya göre 24 eylülde yumurtlıcaktım ama ben dün yumurtladım ve edetim gayet düzenlidirben seni bat listesine alıcam güzelim birlikte mutla neşeyle bebişlerimizi beklicez. heyecan yapma ben her sorana 2.çizgi ilki kadar koyulaşınca yumurtlıcan dedim gel gör ki benimki o koyuluğa varmadan silikleşti demek ki herkesde farklı çıkıyo test markası aynı olsada
Kizlar dr sira bekliyorim biraz heyecanlandirayim sizi
kan vermeye mi gittin kız? napıyon...Kizlar dr sira bekliyorim biraz heyecanlandirayim sizi
Yok ulrasonda da kirmizlar geligor dedi dr sankim ben bilmiyomkan vermeye mi gittin kız? napıyon...
bat dediginiz adet gunuyse benide yazarmisin :) bugun bas gostermesi gerekiyordu sancilar var ama daha gelmediSVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
HAFİZEKBR..................................BAT 23 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
PLASURE......................................BAT 28 EYLÜL
NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
PRETTY1406.................................BAT 5 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
BERNA83......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM
bat listemizin son hali kızlarismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Yok ulrasonda da kirmizlar geligor dedi dr sankim ben bilmiyom
A
acaba normal mi yaa sürekli pırt yapıyorum yaaa valla utançtan/QUOTE]
dBendede oluyor hele dun arabada bes kisi yolcilul yapiyoruz kendimi sikmaktan icimde patlayacaktim neredeysr her benzinlikte durdurdu :)
Bat
bat dediginiz adet gunuyse benide yazarmisin :) bugun bas gostermesi gerekiyordu sancilar var ama daha gelmedi
Kızlar yatılı misafirlerim var da giremiyorum çok nete. Okuldayim da ne dicem size ben dunle bugün evden çıkmadan ovulasyon testi yaptm. 20 21. günler yani. Testimde 2. çizgi kalin ve biraz koyu silik degil yani. Ne oluyo ben bi daha mi yimirtlicam sizce? Ne yapayim bi akil verin ne olur? Devam ediyim mi teste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?