ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ilk olarak aramıza hoş geldin belli ki yazdıklarımızı tek tek okuyup çokta bilgi sahibi olmuşsun aferim sana tatlım
bende ilk olarak sen gibi bilmeden burayı okuyup da her şeyi öğrendim birlikte bi yola çıktık arkadaşlarla.yumurtlama günleri değiştiğinin en güzel örneği benimdir standart hesaplamaya göre 24 eylülde yumurtlıcaktım ama ben dün yumurtladım ve edetim gayet düzenlidirben seni bat listesine alıcam güzelim birlikte mutla neşeyle bebişlerimizi beklicez. heyecan yapma ben her sorana 2.çizgi ilki kadar koyulaşınca yumurtlıcan dedim gel gör ki benimki o koyuluğa varmadan silikleşti demek ki herkesde farklı çıkıyo test markası aynı olsada

SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
HAFİZEKBR..................................BAT 23 EYLÜL
KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
KECOZZ.........................................BAT 27 EYLÜL
LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
PLASURE......................................BAT 28 EYLÜL
NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
PRETTY1406.................................BAT 5 EKİM
ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
BERNA83......................................BAT 6 EKİM
21DAMLA......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

ya bi de hormonların calısma hızı da farkediyor, zaten yumurtlamadan sonra 12-36 saat diyorlar birliktelik için yani yumoş belki 5 saat yaşıycak belki 40 saat, her ay birbirini tutmuyor dolayısıyla hormonlarda değişiyor..

Tatlım çok teşekkür ederim gerçekten tek tek okuyorum yazdıklarınızı uzun zamandır ve sayenizde çok bilgilendim inşallah hep beraber yaşarız bebiş haberi sevinçlerimizi ayrıca iyiki de yazmışım baya bi rahatladım çünkü çevremde kimseyle paylaşmıyorum soranlara daha zaman var diyorum ama içim içimi yiyor resmen ben testler belirginleşince koymaya başlarım fotoları :)

Bat
bat dediginiz adet gunuyse benide yazarmisin :) bugun bas gostermesi gerekiyordu sancilar var ama daha gelmedi

Kızlar yatılı misafirlerim var da giremiyorum çok nete. Okuldayim da ne dicem size ben dunle bugün evden çıkmadan ovulasyon testi yaptm. 20 21. günler yani. Testimde 2. çizgi kalin ve biraz koyu silik degil yani. Ne oluyo ben bi daha mi yimirtlicam sizce? Ne yapayim bi akil verin ne olur? Devam ediyim mi teste.

özledim canım seni yaaa devam et tabi ne olacağı belli olmaz 2. yumoşu yakalabilirsin kocişide boş bırakma dicem ama misafirin varmış

benim sorum var : )

ben 30 günde bir regl oluyorum, bu ay ilk kez teste başladım. o yüzden de erken merken olursa kaçırmayayım bu ay ne günler oluyorum iyice öğreneyim diye reglim bittikten sonra gün aşırı test yapmaya başladım. hala daha çizgi mizgi yok. yumurtlamıyor olabilir miyim acaba?!?!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…