benim sorum var : )
ben 30 günde bir regl oluyorum, bu ay ilk kez teste başladım. o yüzden de erken merken olursa kaçırmayayım bu ay ne günler oluyorum iyice öğreneyim diye reglim bittikten sonra gün aşırı test yapmaya başladım. hala daha çizgi mizgi yok. yumurtlamıyor olabilir miyim acaba?!?!?
test pahalı geldi. içinden de 5 tane çıkıyor. hay allah.... üzüldüm şimdi... peki kaçırmadıysam bu yumurtlamadığım anlamına mı geliyor?
test pahalı geldi. içinden de 5 tane çıkıyor. hay allah.... üzüldüm şimdi... peki kaçırmadıysam bu yumurtlamadığım anlamına mı geliyor?
ayyy bilemedim ki şimdi kaçmış olabilir.daha yumurtlamamış olabilirsin.yada doğurgan bir kadın bile senede bir ay yumurtlamazmış yada bu ay denk geldi
internetten alma şansın varsa eczaneden 5 tane aldığın fiyata en az 40 tane alırsın
aa ilk defa duydum bunu! gittim bu ay çalışmaya başladım desene : ))) şans : )
ay çok sağol ben bilmiyordum. öyle yapayım. 90 lira gitti çöpe
Kimlerde görülür?
Anovulatuar kanama (yumurtlama olmadan kanama olması) genellikle adet kanaması başlayan ilk yıllarda, menopozun yaklaştığı yıllarda, polikistik over hastalarında görülür. Orta yaşlarda, adetleri çok düzenli kadınlarda da senede bir defa v.b nadiren meydana gelebilir. Stres, aşırı yorgunluk v.b etkenler neden olabilir.
ay çok sağol ben bilmiyordum. öyle yapayım. 90 lira gitti çöpe
pko yok, menapoz yaklaşmadı... herhalde stresten. çok çok çok çok teşekkür ederim
90 TL mi? Çok vermişsin canım ben internetten iki farklı marka olmak üzere toplamada 60 ovu testi hediye olarakta 7 gebelik testini 59.90 TL ye aldım. Gitti gidiyor sitesinden birini surelab diğerini labquick marka aldım ertesi gün geldi hemen. Güvenebilirsin yani..
ben bu ay ikinci kez ovulasyon testi kullanıcam .28 günde bir adet oluyorum normalde ama ben mayısta 23 haftalık doğum yaptığımdan beri bir ay diğerine uymuyor, şimdi benim bu ay 24.günde lekelenmem başladı 27.günde tam olarak adetim başladı.ben hesap yaparken lekenme başladığı günümü dikkate almam gerekiyor ?
ağlasam yeridir yani! 45 liraya içinden 5 tane çıktı, ilk ay erken merken olur diye iki günde bir yapayım 2 kutu alayım dedim. 10 tane işte. soğuk su içeyim üstüne ben : ) iyi ki varsınız, çok teşekkürler
Bugun bekliyorum ama gelmedi hala insallah gelmezz normalde bugun olmam gerekiyorduBAT: beklenen adet tarihi tatlım tam tarih söyle yazayım
Inşallah olmazsın canımBugun bekliyorum ama gelmedi hala insallah gelmezz normalde bugun olmam gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?