ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL BEKLEMEDE
  2. svly4414 ..........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. @elalmami ...................................BAT 20 EYLÜL
  4. hafizekbr ..................................BAT 23 EYLÜL
  5. Kedili0983 ..................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ..............................BAT 27 EYLÜL
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. @smyyali .......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz ........................................BAT 27 EYLÜL
  10. lale-naren ...............................BAT 28 EYLÜL
  11. plasure ......................................BAT 28 EYLÜL
  12. nurgulu ....................................BAT 29 EYLÜL
  13. A afrodit26 ..................................BAT 2 EKİM
  14. @mercimeque .............................BAT 4 EKİM
  15. P pretty1406 .................................BAT 5 EKİM
  16. allbaby ......................................BAT 6 EKİM
  17. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  18. 21DAMLA ......................................BAT 12 EKİM

bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Son düzenleme:

kızlarrrrrr umut listemiz çoğalıyo bu ay burdan en az bir hamile çıkarcaz çok çalışın çokkkk

kızlarrrrrr umut listemiz çoğalıyo bu ay burdan en az bir hamile çıkarcaz çok çalışın çokkkk
bende çok umutlıuyum çıkacak birilerii inşallah hepimiz oluruz tarihte bir ilk yaşanır.ç.. uğurlu topik olsun bizim ki, dünyanın her yerinden biri eklensin, her gelen hamiş olsun...

Kızlar benim karnım bozuldu ishal oldum afedersini hamiş Değilim sanırım hamişler kabız olur benim bildiğim offf off

ovulasyon testi konusunda tecrübesi olanlar yumurtlamadan sonra ovulasyon testim silik bile değildi bugun adetime 9 gün var yaptım silik çizgi bi anlamı var mıdır? bu arada bat 27 eylül listeye eklerseniz sevinirim..

Kizlar gunaydin bebugun agri hissediyorum bendeyok galiba yarina bu sanciyla olur bide cok afedersoniz cok gaz var ya bende onun disinda hic birsey hisseymiyorum cocuk okula gidecek utu yaoiyorum yarin buyuk ihtimalle haber veririm kirmizizilari

yoookkk haayııııırrr olaamaaaazzz.. sen bise umut olcaktııııııınnn

Selamlar millleeeetttt ben geldim işten hemen ovi yaptım fotosunu yüklüyorum zaten gebelik için olmazsa bile psikiyatri için gitmem gerekecek kafayı yicem yakın zamanda çünkü ( ben bu testi ya çözemedim ya bende bi tuhaf lik var az bi bakın

Eklentiler

• 2014-09-18 18.01.22.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…