4 EYLÜL ? 4 EKİM ?4 eylül beni de ekleyebilirsin :) pek umudum yok bu ay ama olsun...
bat listemizin son hali kızlar
- PAPATYA_2014............................BAT 18 EYLÜL
BEKLEMEDE - SVLY44..........................................BAT 19 EYLÜL
BEKLEMEDE - ELALMAMİ...................................BAT 20 EYLÜL
- HAFİZEKBR..................................BAT 23 EYLÜL
- KEDİLİASLİ..................................BAT 24 EYLÜL
- BACKSPACE55..............................BAT 27 EYLÜL
- MASAL2010..................................BAT 27 EYLÜL
- SMYYALİ.......................................BAT 27 EYLÜL
- KECOZZ........................................BAT 27 EYLÜL
- LALE-NAREN...............................BAT 28 EYLÜL
- PLASURE......................................BAT 28 EYLÜL
- NURGULU....................................BAT 29 EYLÜL
- AFRODİT26..................................BAT 2 EKİM
- MERCİMEQUE.............................BAT 4 EKİM
- PRETTY1406.................................BAT 5 EKİM
- ALLBABY......................................BAT 6 EKİM
- BERNA83......................................BAT 6 EKİM
- 21DAMLA......................................BAT 12 EKİM
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
bende çok umutlıuyum çıkacak birilerii inşallah hepimiz oluruz tarihte bir ilk yaşanır.ç.. uğurlu topik olsun bizim ki, dünyanın her yerinden biri eklensin, her gelen hamiş olsun...kızlarrrrrr umut listemiz çoğalıyo bu ay burdan en az bir hamile çıkarcaz çok çalışın çokkkk
bende çok umutlıuyum çıkacak birilerii inşallah hepimiz oluruz tarihte bir ilk yaşanır.ç.. uğurlu topik olsun bizim ki, dünyanın her yerinden biri eklensin, her gelen hamiş olsun...
Kızlar benim karnım bozuldu ishal oldum afedersini hamiş Değilim sanırım hamişler kabız olur benim bildiğim offf
Canım sakın moralini bozma bende burası sayesinde çok umutlandım inanıorm kırmızıların gelmesine bi kaç gün kalaya kadar umudum var çünkü en yakın arkadaşım beş ay denedi olmadı sonra yumurtlama tarihinden 10 gün sonrasında hamile kalmış kendi bile şaştı kaldı hasta olmayı beklerken hamile kaldım diye bende çok umutluyummm :)
Cok sancim var pislukk geliyoInşallah olmazsın canım
4 EYLÜL ? 4 EKİM ?
kızlale-naren test yüklücez dedik bekleseneeeee bakıpta gitsene pazara heyyy allahım yaaa delü bu gıs
Kizlar gunaydin bebugun agri hissediyorum bendeyok galiba yarina bu sanciyla olur bide cok afedersoniz cok gaz var ya bende onun disinda hic birsey hisseymiyorum cocuk okula gidecek utu yaoiyorum yarin buyuk ihtimalle haber veririm kirmizizilari
Evet hastalaniyorumpisluk muu
A
Aşkım aynen sürekli pırt yapıyorumkociş artık benle dalga geçiyor doğalgaz yerine bu kış seni kullanalım diyo
Cok hafif pembemsi gelmis ve sancim cok var bi denemenin daha sonuna geldik sanırımşimdikm
hemenmi oldunmu yok deeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?