ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

testler bozuk olabiliyor testin bozukmu nee
Benim testler için mi dedin caniimmss ? Yaaa farklı iki marka kullandım ben ikisinde de böyle oldu biraz silik biraz net 2 3 güne bir ve hiç tamamen silik çıkmadı şimdiye kadar silik çıkıyor ama t çizgisi hiç tamamen boş çıkmadı bi tuhaf lik var

şimdik ağlıcaaaaaaaaammmmm bu nedirrr ben okadr dua ettiiiiiiimm

Canım hamiş oluncada 2. Çizgi olabiliyor inşallah hamişsindir

şimdik ağlıcaaaaaaaaammmmm bu nedirrr ben okadr dua ettiiiiiiimm

Canım hamiş oluncada 2. Çizgi olabiliyor inşallah hamişsindir
Keşke canisi yaaaa ama 27. Gün daha 1 hafta var çıkar mı ki diysin :/ bu arada esra Erol izliyorum da çocuk sahibi olamayan bi çift var 6 yıllık evliler hiç sorun yok Muş ama olmamış yardım istiyorlar çift olarak kayseri den bi hastane sahibi aradı tüm masraflari karşılaşacağını söyledi ayyyy çok duygulandımmmmm çok sevindim

Ersa erol sevmiyorum ben eskiden severdim nedense artık sevmiyorum ben tam bir Müge anlı manyağıyım bildiğin fanatiğim 5 yıldır izlerim .. Buarada inşallah bebiş habercisidir 2.çizgi

Ersa erol sevmiyorum ben eskiden severdim nedense artık sevmiyorum ben tam bir Müge anlı manyağıyım bildiğin fanatiğim 5 yıldır izlerim .. Buarada inşallah bebiş habercisidir 2.çizgi
Ben de tam bi müge anlı manyagiydim uni.deyken ama şimdi iş var izleyemiyorum yaaaa ben de normalde çok izleyemiyorum arada izliyorum ama tam ben açınca hamilelik le ilgili bi durum denk geldi. Ben de hassaslasiyirum bu durumlarda biraz :/

kızlar üzülmeyin nolur bu ay olmadı önümüzdeki ay olur sıkmayın kendinzi ama bu süreçtede burayı bırakmayın sarılalım
Bencede yine hep birlik olalim bak misal ben alttan ustten (girip oluyorum) hastayim ama hala burayi birakmiyorum. Kocacikta icerde mutfağı topluyo hastayim diye bi bilse burda takildigimi aman Allahimmmm

Haklısın canım suan hassas olmakla merak etme pes etmek yok o bebişler gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…