ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
Canim bol bol su ic ve idrarini cok tutmamaya calis, meyve ye simdi direncinin kuvvetli olmasi lazim ve c vitamini vucutta depolanamiyor her gun yemeye calis

Kızlar yarın regl günüm kasık agrilarim bacaklarima vuruyor bu normal mi yoksa üşüttüm mü?

Kizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
Gulum bol istirahat. C vitamini dayanamadiginda parol

Hamis haberini alinca benimde yalanci belirtilerim cikti walla.. komik...kasiklarimla bacaklarimin birlestigi yerlerim agriyor. Daha bir hafta var

Hamis haberini alinca benimde yalanci belirtilerim cikti walla.. komik...kasiklarimla bacaklarimin birlestigi yerlerim agriyor. Daha bir hafta var

al bendende o kadar içimde bişey var sanki mutluluktan sanırım yemin ederim birinin hamile olacağına çok ınancım vardı zaten ama bu kadarda içten sevineceğimi bilmiyodum. tarifsiz bişeymiş. ben tek çocuktum hiç kardeşim olmağıdı için buradaki insanlar bana çok iyi geldi çok duygulandım beeeee

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. lovelyemir ....................................BAT 20 EYLÜLBEKLEMEDE
  4. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
  5. @kediliasli .....................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  10. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  11. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  12. plasure ..........................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu ........................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
  16. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  17. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  18. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  19. 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM
  20. @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
  21. bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…