Hadi inş sendende güzel haberleri alırız ve sırayla çoğalır hamişlerKizlar gelmedi daha yarin test yaptiraagim benden haber bekleyin insallah iyi bir haber verirm
Canim bol bol su ic ve idrarini cok tutmamaya calis, meyve ye simdi direncinin kuvvetli olmasi lazim ve c vitamini vucutta depolanamiyor her gun yemeye calisKizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
Aa senin de yarin demi insallah senden de iyi haberler vardirKızlar yarın regl günüm kasık agrilarim bacaklarima vuruyor bu normal mi yoksa üşüttüm mü?
Güzel ve olumlu düşünelim Sonucumuzda güzel olsun inşAa senin de yarin demi insallah senden de iyi haberler vardir
Canim benimde cok bacaklarima vuruyohalada sancim oluyo inşallah iyi haber aliriz sendendeKızlar yarın regl günüm kasık agrilarim bacaklarima vuruyor bu normal mi yoksa üşüttüm mü?
Oyle yapiyorum cnm insallah hemen atlatirimCanim bol bol su ic ve idrarini cok tutmamaya calis, meyve ye simdi direncinin kuvvetli olmasi lazim ve c vitamini vucutta depolanamiyor her gun yemeye calis
Svly44 umutla bekliyoruz sabah hayırlı haberler ver :)Kizlar gelmedi daha yarin test yaptiraagim benden haber bekleyin insallah iyi bir haber verirm
Gulum bol istirahat. C vitamini dayanamadiginda parolKizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
Hadi sendende yarin hayirli haberler bekliyoruz..Kizlar gelmedi daha yarin test yaptiraagim benden haber bekleyin insallah iyi bir haber verirm
Hamis haberini alinca benimde yalanci belirtilerim cikti walla.. komik...kasiklarimla bacaklarimin birlestigi yerlerim agriyor. Daha bir hafta var
Dua etmem miiiiiİnşallah dua edinnnnn
İnşallah dua edinnnnn
Hayirlisi ile inşallah ya oğlum çok istiyor adida hazir melek koyacak oglumetcez tabiside tatlımbebiş haberlerinle gelcen bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?