OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kızlar bugün mü testim..hala bir iki gün var gibime geliyor sizce nasıl..

Eklentiler

• 20170122_154214.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 55
Evet çok az daha koyu belki Regle yakın ovulasyon olacaktır.

Canım şuan regle 8gün kaldı buda son 3gunku hali yarın sizce pik olur mu bugün baya koyu gibi
3. Şuan biraz daha koyu

Eklentiler

• 1485088239173.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar 12 yi degerlendirdim
13 bugun ekteki gibi
Bugun mu yoksa yarin mi degerlendireyim
Pikken mi
Yoksa silinince mi
Ne dersiniz?

Seninle 2 sat aynı tarihti hatirladinmi?
Benim ovülasyon testleri silik hâlâ
Gerçi bugün yapabildim tatildeydim yapamadim inşallah o dönemde ovülasyon olmamistir ya bizde tık yoktu çünkü simdi seninkini böyle görünce içime kurt düştü

Moralini bozma canim
doktorlar ovulasyon testine hic guvenmiyor
Ben dha evvel 3 farkli markayi ayni idrarla test ettim farkli gunlerde pik yapmisti
Yani cift cizgiyi gormeyince yumurtlamadin diye dusunme bence
3 ay bende gormedim cift cizgiyi
Bu ayda goremiycem derken cikti
10-20 gun arasini gunasiri degerlendirince sperm yumurta cakismasini mutlaka tutturursun dedi dr
Olmuyorsa baska sorun vardir demisti
Yani yumurtaniz ve spermleriniz kontrol edildi ve normalse en az 6ay 10-20 arasini degerlendirin
Olmadi icine kurt düşsün

Canım şuan regle 8gün kaldı buda son 3gunku hali yarın sizce pik olur mu bugün baya koyu gibi
3. Şuan biraz daha koyu

Yarın daha koyu olacak gibi ama her ihtimale karşı bugünden itibaren gün aşırı olabilir canım riske atmamak için. Yani 1 hafta kala ovulasyon olabilir. Benim regl uzunluğu 25 gündü 14 gün öncesi Aralık 23 falan ovulasyon olması gerekirken 21 de pik yaptı yani erken veya geç olabiliyor ovulasyon. Dier hamileliğimde de regle 9 gün kala olmuştu. Değişiyor yani.

Anladım canım akşam ne olur ne olmaz ilişki olsun dedim oldu şimdi sabah yaptım silik çizgi şimdi ne oluyor bu anlamadım ben ama dün akşam koyuken acayip sağ kasıgımda batma vardı bak sabah ki olan bu

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 45

Ne bileyim canım Allah bizede en kısa zamanda nasip etsin anneliği.
Çokmu istiyoruz kafaya takiyoruz ondanmi olmuyor bilmiyorum inan.

Anladım canım akşam ne olur ne olmaz ilişki olsun dedim oldu şimdi sabah yaptım silik çizgi şimdi ne oluyor bu anlamadım ben ama dün akşam koyuken acayip sağ kasıgımda batma vardı bak sabah ki olan bu

O zaman dün pik yapmış olabilir sıvı aldıysan tam koyu çıkmamıştır. Bugün böyleyse ovulasyon olmuş renklere bakılırsa dün birliktelik olması iyi olmuş ama bugünde tam zamanı dün ve bugün yani.

Merhaba kızlar
ben şunu merak ediyorum. ovudan sonra 14 gün ya, ilk pozitif gösterdiği gün mü ? yoksa silikleşip çatlama olduktan sonra 14 gün mü ?
benim 17.gün pozitifti. bugün 31. günüm

Merhaba kızlar
ben şunu merak ediyorum. ovudan sonra 14 gün ya, ilk pozitif gösterdiği gün mü ? yoksa silikleşip çatlama olduktan sonra 14 gün mü ?
benim 17.gün pozitifti. bugün 31. günüm
Canım siliklestigi günden itibaren sayacaksin

Bu akşamda olsun diyosun yani canım ayyy hadi inş şansımı denicem yine

ben de henüz hiç koyu çizgi görmedim yumurtlamıyor muyum acaba diye düşünmeye başladım. dr nasıl yapıyor yumurta takibini her gün muayene mi lazım

ben de henüz hiç koyu çizgi görmedim yumurtlamıyor muyum acaba diye düşünmeye başladım. dr nasıl yapıyor yumurta takibini her gün muayene mi lazım

İdrarinizi yapip 3 saat mumkunse birsey icmeyip mi yaptiniz
Kacnci gundesiniz bugun
Birde dongunuz kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…