catlamamis dimi kizlar
Yok canım yarına falan silikleşir ama pik yapmış benimde böyleydi.
Bugünü ve yarınıda değerlendir bence canım sprtm problemi yoksaBugunu esgecip yarin mi yapsam
12-13 degerlendirmwye calistim
Bugunu esgecip yarin mi yapsam
12-13 degerlendirmwye calistim
İnş canım benim dua et benim için hamişlerin duaları kabul olur derlerEvet canım dün koyuyken bugün silikleştiyse yumurta çatlamış demektir.Dün ve bugün en uygun zaman yani. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım
29 dongum bugun 14 geçen ay da gormedim koyu çizgiyi bakalım belki bir iki güne çıkar bu seferİdrarinizi yapip 3 saat mumkunse birsey icmeyip mi yaptiniz
Kacnci gundesiniz bugun
Birde dongunuz kac
İnş canım benim dua et benim için hamişlerin duaları kabul olur derler
Tamamdir kizlar tesekkurler
Dua edin bu ay olsun artik
Cok yorucu bir surecmis
Bende gittigidiyor dan almıştım canım laboquick 2. Ayda hamile kaldım öneririmKizlar bende ovulasyon testi alacam gitti gidiyordan alan varmi güvenilirmi ?
Kapida ödeme var demi canımBende gittigidiyor dan almıştım canım laboquick 2. Ayda hamile kaldım öneririm
Bide bana ovulasyon testini nasıl kullanacağımi anlatirmisin canim yani test silik oluncami koyu oluncami yumurtlama oluyo neye göre ilişki oluyo hiç yapmadim daha önce o yüzden hiç bilmiyorum nasil yapacagimiKapida ödeme var demi canım
Koyu olunca yumurtlama oluyor canım zaten testin kullanma klavuzunda anlatıyor. Gittigidiyorda kapıda ödeme yok diye biliyorum benBide bana ovulasyon testini nasıl kullanacağımi anlatirmisin canim yani test silik oluncami koyu oluncami yumurtlama oluyo neye göre ilişki oluyo hiç yapmadim daha önce o yüzden hiç bilmiyorum nasil yapacagimi
Tamam canım sağolKoyu olunca yumurtlama oluyor canım zaten testin kullanma klavuzunda anlatıyor. Gittigidiyorda kapıda ödeme yok diye biliyorum ben
29 dongum bugun 14 geçen ay da gormedim koyu çizgiyi bakalım belki bir iki güne çıkar bu sefer
Kızlar adetim daha dün bitti bugün yaptım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?