OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bu dönemde erkekler daha bi gergin oluyor. Benim Eşimde öyleydi planlı ilişkiden hoşlanmıyorum diyordu bende sinirlenip ağlıyordum adamda haklıydı. Son dönemde trip atmaya başladı ben ağladım falan.Bence sırf bilinçli tribe giriyorlar o gün yapmamak için :) bizde sinirlenip yaklaşmayalım diye. Üst üste sürekli olunca bıkıyorlar. Gerçekten bu test olayı bizleri geriyor erkeklerede yansıyor. İstemeyerek sırf bebek için yaptığımızın farkındalar Eşimde benden çok istiyordu ama son dönem psikolojisi bozuldu resmen. Şimdide ben istemediğim için trip atıyor :) ilk 3 ay mola dedim. Senin istemediğin günlere sayarsın dedim. yani arkadaşım demem o ki sen hedefine kilitlen biraz mırıldanıcak gerçekten onlar belli etmesede psikolojileri sarsılıyor. hamile kalınca senden çok sevinecek. Yoruluyorlar akşama kadar akşam hadi diyen bir eş olunca onları anlamadığımızı,yorulduğunda bencil davrandığımızı, sırf bebek için kullanıldıklarını sanıyorlar.

Benm eşim test yapsamda yapmasamda hevesli o yönden çok takmaz ama benim o işi görev olarak yaptığımın farkında lafi çakıyor arada bir.
Valla zevk alarak yaptığımı söyleyemem zaten tenim hassas hemen tahriş oluyor acısını ben çekiyorum ama napalım mecbur.
Ama ben bu ay akillandim testleri attım artık yapmayacam dedim gizli gizli yapıyorum o bilmiyor.
Aksamlarida ben yanaşıyorum yanına tabi o dünden razı zavallım haberi bile yok.
Şimdi laf carpmalari geçti bu defada bebek bebek diye sayikliyor benimde psikolojimi bozuyo. Valla artık yoruldum ben yaaa

Yani benim Eşimde öyle istekliler ama o ay üst üste olunca sıkıldı. 12 yıllık evliyiz son bir yılda toplarsam 11 yılda o kadar olmamıştı :) sadece seks deil çok fazla bunalıma girmemede tepkiliydi.resmen hadi diyorum yüzümde bir isterik ifade yok o da bunaldı yani.

Kizlar yardim 14 gun ovulasyon gunumdu bugun yine.test yaptim 17gun yine cift cizgi gordum bu ne anlama geliyor kafam allak bullak oldu ya

Eklentiler

• IMG_20170124_004723.webp
    28 KB · Görüntüleme: 48
27 veya 28 sasmaz gunlerim canim catlatma ignesi falanda vurdurmadim

Valla normalde pik yaptığında bu kadar koyu olur. Zaten 14. günde yapmış lh artışı gebelikte olur.Ya da çok nadir yumurtlama olacaktır çünkü 10 gün önce ovulasyon yaşayanlar var ki benim geçen hamilelikte öyle oldu. İki seçenek var ya yeni yumurtlama oluyor yada hamilelik başladı inşallah ikincisidir.Zaten o koyuluk devam ederse hamilesin demektir. Ben ovulasyon testiyle 1 hafta önce öğrendim

Allahim nolur ikincisi olsunnnn 7aydir kirmizi kart yiyorum bu ay rahim filmi de cektirdim tuplerimde acik ne olur canlar dua edin ben herkese ediyorum rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

Allahim nolur ikincisi olsunnnn 7aydir kirmizi kart yiyorum bu ay rahim filmi de cektirdim tuplerimde acik ne olur canlar dua edin ben herkese ediyorum rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

Canım benim inşallah ne diyim bilirim beklemeyi emeklerinin karşılığını almanı dilerim. Allah bu ay bebişini sana göndersin inşallah.

Sayet gebelikse ki insallah oyledir bu kadar erken belirti verir mi

Sayet gebelikse ki insallah oyledir bu kadar erken belirti verir mi

Hani sizi asla yanıltmak istemem ama hormonlar erken belirti verir.Fiziksel belirtilerden önce hormon seviyeleri artmaya başlar. Tabiki doktor deilim ama burada sadece deneyimlerim ile ve 4 hamilelik yaşamış olmanın verdiği bilgilerden yola çıkarak az çok yorum yapıyorum.Artı rahim filmi çektirdiğim ay oğluma hamile kalmıştım.buda senin için bir artı . ultrasonda görülmeyen ufak tefek kapalılıkları açıyormuş ilaçlı rahim filmi.

Anladimmm canimmmm ama ben yinede umutlanmayacam cunku sonrasinda cok uzuluyorum ama bu surec gercekten fazlasiyla yipratti rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin bilgilerin icin cok tesekkur ederimm allah bin defa razi olsun umarim dedigin gibi olur ve sana mutlu haberle donerim

çok çok yıpratıcı bir süreç ama sen elinden geleni yapıyorsun.Evet fazla kaptıranca dahada yıpratıyor insanı.İnşallah hcg testinde de çift çizgi nasip olsun sana. Dua et gerisi Allah'a kalmış takdir Allah'tan. Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Adetine kaç gün var tam olarak?

Kizlar yardim 14 gun ovulasyon gunumdu bugun yine.test yaptim 17gun yine cift cizgi gordum bu ne anlama geliyor kafam allak bullak oldu ya

Adetine 10 gun varsa gebelik olur mu ki bilemedim
Ama farkli iki marka kullanmissin
Elinde mor renk olandan varsa yapabilirmisin
Cunku labaquickle o diger marka bende 3 gun arayla farkli gunlerde pik yapmisti

Adetine 10 gun varsa gebelik olur mu ki bilemedim
Ama farkli iki marka kullanmissin
Elinde mor renk olandan varsa yapabilirmisin
Cunku labaquickle o diger marka bende 3 gun arayla farkli gunlerde pik yapmisti
Canim o sondu ve bitti ama yeniden almayi dusunuyorm adetime 9gun kaldi

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum adet döngüm çok düzensiz bazen 55 günde bazen 47, 45.. Bu ay ovulasyon testi aldim bakar mısınız durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…