Zaten zor olan bir sureci erkekler daha da zorlastiriyor
Gergin ve sinirli olan biz olmamiz gerekirken
Bir de onlarin kaprisleriyle ugrasiyoruz
Bi tek biz mi bu sureci bu kadar sorunlu geciriyoruz acaba
İnsanlar cocuklarini sevgi ve askla yapar
Biz kavgayla
Sanirim o yuzden olmuyor
Zaten zor olan bir sureci erkekler daha da zorlastiriyor
Gergin ve sinirli olan biz olmamiz gerekirken
Bir de onlarin kaprisleriyle ugrasiyoruz
Bi tek biz mi bu sureci bu kadar sorunlu geciriyoruz acaba
İnsanlar cocuklarini sevgi ve askla yapar
Biz kavgayla
Sanirim o yuzden olmuyor
Benm eşim test yapsamda yapmasamda hevesli o yönden çok takmaz ama benim o işi görev olarak yaptığımın farkında lafi çakıyor arada bir.
Valla zevk alarak yaptığımı söyleyemem zaten tenim hassas hemen tahriş oluyor acısını ben çekiyorum ama napalım mecbur.
Ama ben bu ay akillandim testleri attım artık yapmayacam dedim gizli gizli yapıyorum o bilmiyor.
Aksamlarida ben yanaşıyorum yanına tabi o dünden razı zavallım haberi bile yok.
Şimdi laf carpmalari geçti bu defada bebek bebek diye sayikliyor benimde psikolojimi bozuyo. Valla artık yoruldum ben yaaa
Kizlar yardim 14 gun ovulasyon gunumdu bugun yine.test yaptim 17gun yine cift cizgi gordum bu ne anlama geliyor kafam allak bullak oldu ya
27 veya 28 sasmaz gunlerim canim catlatma ignesi falanda vurdurmadim
Allahim nolur ikincisi olsunnnn 7aydir kirmizi kart yiyorum bu ay rahim filmi de cektirdim tuplerimde acik ne olur canlar dua edin ben herkese ediyorum rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Sayet gebelikse ki insallah oyledir bu kadar erken belirti verir miValla normalde pik yaptığında bu kadar koyu olur. Zaten 14. günde yapmış lh artışı gebelikte olur.Ya da çok nadir yumurtlama olacaktır çünkü 10 gün önce ovulasyon yaşayanlar var ki benim geçen hamilelikte öyle oldu. İki seçenek var ya yeni yumurtlama oluyor yada hamilelik başladı inşallah ikincisidir.Zaten o koyuluk devam ederse hamilesin demektir. Ben ovulasyon testiyle 1 hafta önce öğrendim
Sayet gebelikse ki insallah oyledir bu kadar erken belirti verir mi
Anladimmm canimmmm ama ben yinede umutlanmayacam cunku sonrasinda cok uzuluyorum ama bu surec gercekten fazlasiyla yipratti rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin bilgilerin icin cok tesekkur ederimm allah bin defa razi olsun umarim dedigin gibi olur ve sana mutlu haberle donerim
Adetine kaç gün var tam olarak?Anladimmm canimmmm ama ben yinede umutlanmayacam cunku sonrasinda cok uzuluyorum ama bu surec gercekten fazlasiyla yipratti rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin bilgilerin icin cok tesekkur ederimm allah bin defa razi olsun umarim dedigin gibi olur ve sana mutlu haberle donerim
Kizlar yardim 14 gun ovulasyon gunumdu bugun yine.test yaptim 17gun yine cift cizgi gordum bu ne anlama geliyor kafam allak bullak oldu ya
Canim o sondu ve bitti ama yeniden almayi dusunuyorm adetime 9gun kaldiAdetine 10 gun varsa gebelik olur mu ki bilemedim
Ama farkli iki marka kullanmissin
Elinde mor renk olandan varsa yapabilirmisin
Cunku labaquickle o diger marka bende 3 gun arayla farkli gunlerde pik yapmisti
Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
Yok valla cnm ya beklicem 1 2gun gecmesiniBelki hamilesindir gebelik testi yapsana bi varsa elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?