OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Maalesef bi gün öncesinde değerlendirmiştim göğüslerimde hassasiyet başladı bugün değerlendirmeyi düşünüyorum testede devam edicem bakalım belki daha koyu olur diye

Maalesef bi gün öncesinde değerlendirmiştim göğüslerimde hassasiyet başladı bugün değerlendirmeyi düşünüyorum testede devam edicem bakalım belki daha koyu olur diye

Bencede canım gün aşırı iyi olur değerlendirmen.Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Kızlar bugün böyle çıktı..daha yumurtlama olmamış galiba dmi

Eklentiler

• 20170124_152307.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 52
kizlar mrb size bir sorum var merak ediyorum simdi bu yumurtlama olduktan bi 14 gun sonra regl olunur ya normalde bazi sitelerde de genelde boyle yazar ama bazen forumlarda okuyorum iste adete uc gun kala yumurtladim ama zamaninda oldum bu nasil oluyo yada yumurtlama gec olduysa beklenen adetinde buna bagli olarak gec gelmesi gerekmiyor mu erken gelmesi durumunda da ayni erken regl gorulmesi gibi...beni bu konuda bir bilgilendirir misiniz?

Canım olması gereken o yumurtlamadan 14 gün sonra regl gerceklesmesi.
Ama benimde bazen yumurtlamadan sonra 11. Gün oluyo.
Bazen ayda 2 defa yumurtlama gerceklesebiliyor hatta bazen hiç yumurtlama olmuyor büyüyor fakat catlamiyor.
Burda duymuştum regl iken ovülasyon olan bayanlari.
Sanırım hormonal birşey bu.
Yani tıpta ki açıklaması ne bilemem ama benim doktorum bana her ay yumurtlama gerçeklesecek diye bisi yok demişti.

benim bugün de silik çıktı offf yumurtlamıyorsam vay halime her bölüme sırayla gidiyorum bi kadın doğum eksikti. eşim hastaneyi ne çok seviyorsun diyor. halbuki düzenli adet olurum. kızlar ne zormuş anne olmak

Gunnes1927 anladim canm cok sagolasinbu konular bunyeden bunyeye degisiyor demekki en azindan yumurtlamadan sonra illaki regl 14 gun sonra gelmiyormus anlamis oldum tesekkur ederim..

Ne kadardir deniyorsunuz
Yasin kacti

Kizlar normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra gogus agrisi sizi baslardi bu ay hic bir hassasiyet yok boyle birsey yasayipta hamile olanlar varmi.

Kizlar normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra gogus agrisi sizi baslardi bu ay hic bir hassasiyet yok boyle birsey yasayipta hamile olanlar varmi.

Canım hiç belirtilere odaklanma bende her ay beklerdim göğüs ağrısı, sızısı. Çünkü 2 hamilelikte o sızıyı yaşadığımdan yok demekki deilim diye düşünürken hamileymişim bu kez 4 haftalıkken falan başladı o da komple deil sadece uçları bastırınca.

Yumurtadan once ve reglden once oluyor bence
Bi yildir her belirtiyi ona yoruyorum sonra husran tabi
Testte cift cizgiyi gorene kadar hiiiiic belirtilere bakmamak lazim

Yumurtadan once ve reglden once oluyor bence
Bi yildir her belirtiyi ona yoruyorum sonra husran tabi
Testte cift cizgiyi gorene kadar hiiiiic belirtilere bakmamak lazim
Haklisin canim bende ayni 7 aydir butun hamilelik belirtileri yasadim ama hep adet oldum artik yormucam okadar kafami

Dogru diyosun canim insallah benimde bu ay seninki gibi olurda hamile oldugumu ogrenirim herseyin hayirlisi artik 7 aydir butun belirtileri yasadim ama adet oldum halbuki her ay yumurtlama gunleri degerlendirim 2,3 ay daha bekliyim doktora gidecem.sagol canim yorumun icin inan sen yorum yazdigin zaman cok mutlu oluyorum :)

İnşallah canım güzel haberler alırız sendende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…