Canım siliklestigi günden itibaren sayacaksin
Ben iki uc gundur boşa heyecan yapıyorum öyleyse canım simdi 19a 14 eklersek 33 yapıyor ve daha bugün 33 gün oldu. Ben 17.gunden hesapliyordum
Yani adet için 19dan sayacağız öyle ki canım?18.gün pik yapmış 19 da yumurta çatlamış gibi duruyor.
Yani adet için 19dan sayacağız öyle ki canım?
Teste göre öyle yani 33.gün regl olman lazım ki böyle olursa gayet düzenli bir regle sahipsin demek oluyor. ama bazı aylar hormonlar gerçekten tuhaflaşıyor.
Işte kendi çapında bi düzeni var bazen bir ay 29 günde sonraki ay 33 34 olabiliyor. Böyle uzun sürdüğü zamanlarda ben beklemekten kendimi yıpratıyorum tamam daha boyle yapmicam desem de.. hayirlisi canım teşekkürler cevaplar için ❤
Siliklestigi zaman catlamis oluyor canin ve catladigi gunden itibaren sayacaksin eger bugun yarin adet olmazssan test yapBen iki uc gundur boşa heyecan yapıyorum öyleyse canım simdi 19a 14 eklersek 33 yapıyor ve daha bugün 33 gün oldu. Ben 17.gunden hesapliyordum
Bence tam zamanımerhabalar arkadaşlar bende ilk kez yumurtlama testi deniyorum bu ay
şuan adetin 12. günündeyim dün başladım negatifti test
adet aralığım 27-29 gün aralığı erken mi başladım
18 ve 19 u değerlendirdinmi canım
Siliklestigi zaman catlamis oluyor canin ve catladigi gunden itibaren sayacaksin eger bugun yarin adet olmazssan test yap
Akşam işten gelince test yaptım ikinci çizgi aynı koyulukta olmasa da vardı bu geceyi eş geçip yarın mı çalışma olsa daha mı iyi olurBence tam zamanı
Aynı koyulukta olması gerekir çizgi zaten yumurtlama olmasada çıkıyorAkşam işten gelince test yaptım ikinci çizgi aynı koyulukta olmasa da vardı bu geceyi eş geçip yarın mı çalışma olsa daha mı iyi olur
Kızlar pik yapmış dimi artık beynim durdu bu testlerden.
Teste bakarken kocise yakalandım hani atmıştın dedi ooy ooy bakalım bu gece olacakmi
Ooo canım evet pik yapmış bugün, yarın çok önemli.
Bugün tamamdır eğer siliklesirse yarında yaparız başka da yapamam gripten ölüyorum bu ay olursa mucize olacak
Yumurtlamadan 4gun sonra hemen batma olmabilir yani canım ayy hadi inş yaaOlabilir canım benim 1 hafta kala belirtilerim başlar ama belirtiler kişiden kişiye değişebilir, hepsinde farklı belirtilerim oldu en neti bende 1 hafta önce başlayan belirtiler. Kasıkta batma, göğüsler, kasıkta çekme hissi. Bu son gebelikte regl öncesi sadece kasıkta batma ve baş dönmesi yaşadım.Dierleri 4.hafta başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?