OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Valla rüyaların çok güzel hayır olsun.... İlk hamileliğin olacaksa göğüslerin sinyali verir. Günden güne uçlarda kaşıntı olur sızlar falan.Benim vücut öyle alıştıki hamileliğe artık sinyal bile vermedi bunda ama diğerlerinde regle on gün kala baya bi belli ettiniz beklemekte heyecanlı valla çıkamıyorum buradan :)))

Kizlar ilk kez ovulasyon testi yapyrm bu ay ustteki silik cizgi dun yapmistim alttakini biraz once yaptim degerlendrmeliym demi ayni koyulukta sanki bn mi yanlis goruyorm

Tmam kizlar sagolun bugunu yarini degerlndrym yarinda testi tekrarlycm

Aynen olursa ilk hamileligim olacak o yüzden çok sabırsızlanıyorum yarın adet olmam gerekiyor ama hiç belirtim yok sadece şuan kasıklarımda barma var oda hiç olmaz adet olacağım zaman inş bu ay tutmuştur 15gun sonra için test yapmayı heycan ve merakla bekliyorum 5 şubat bi an önce gelmeli

Neden 15 gün sonra? Yarın bat ise haftasonu yapsana?

Ayy kizlarr bugun cok guzel bir ruya gordum ruyamda hamilelik testi yaptim ve pozitifti cok heycanliydi valla hemen ruya tabirine baktim gebelige isaretmis yaziyor ins oyle olur :)

Selam kızlar bende pco hastasıyım bu ay klomen kullandım ama doktor sağda 4 cm lik kist görünce bu aydan Ümit Yok zaten yumurtan da Yok dedi ama ben ovu testi yapmaya devam ettim ve şükür ki o koyu çizgiyi yakaladım yakaladığının gecesi silinmeye başladı zaten ve ilişki oldu sadece tek ilişki ile hamile kalma ihtimalim var mı

Eklentiler

• IMG_1734.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 47
Tek ilişkiyle hamilelik oluyor burda çok okudum canım

Zamanında olursa tam yumurtlama döneminde neden olmasın canım.Zaten önemli olan ovulasyon a denk gelmesi bir veya on farketmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…