Yumurtlamadan 4gun sonra hemen batma olmabilir yani canım ayy hadi inş yaadün gece rüyada erkek bebeğimin olduğunu ve onu emzirdigimi gördüm benim hep hayalimde kız olurdu ama eşim erkek ister içine mi doğdu eşimin acaba rüyamda erkekti ay ne bilim ilk defa bu ay bu kadar net belirtilerim oldu daha önce hiç belirtim yoktu
çok teşekkür ederim ilgin içinAynı koyulukta olması gerekir çizgi zaten yumurtlama olmasada çıkıyor
Sağol canımçok teşekkür ederim ilgin için
sende evladını sağlıkla kucağına al inşallah
Aynen canım aynı koyulukta değerlendir mutlakaEki Görüntüle 1944621 Kizlar ilk kez ovulasyon testi yapyrm bu ay ustteki silik cizgi dun yapmistim alttakini biraz once yaptim degerlendrmeliym demi ayni koyulukta sanki bn mi yanlis goruyorm
BENCE AYNI DERECEDE KOYULUK CANIM DEĞERLENDİR DERİMEki Görüntüle 1944621 Kizlar ilk kez ovulasyon testi yapyrm bu ay ustteki silik cizgi dun yapmistim alttakini biraz once yaptim degerlendrmeliym demi ayni koyulukta sanki bn mi yanlis goruyorm
Pik yapmis test bugunu ve yarini mutlaka degerlendir canimEki Görüntüle 1944621 Kizlar ilk kez ovulasyon testi yapyrm bu ay ustteki silik cizgi dun yapmistim alttakini biraz once yaptim degerlendrmeliym demi ayni koyulukta sanki bn mi yanlis goruyorm
Aynen olursa ilk hamileligim olacak o yüzden çok sabırsızlanıyorum yarın adet olmam gerekiyor ama hiç belirtim yok sadece şuan kasıklarımda barma var oda hiç olmaz adet olacağım zaman inş bu ay tutmuştur 15gun sonra için test yapmayı heycan ve merakla bekliyorum 5 şubat bi an önce gelmeliValla rüyaların çok güzel hayır olsun.... İlk hamileliğin olacaksa göğüslerin sinyali verir. Günden güne uçlarda kaşıntı olur sızlar falan.Benim vücut öyle alıştıki hamileliğe artık sinyal bile vermedi bunda ama diğerlerinde regle on gün kala baya bi belli ettiniz beklemekte heyecanlı valla çıkamıyorum buradan :)))
Aynen olursa ilk hamileligim olacak o yüzden çok sabırsızlanıyorum yarın adet olmam gerekiyor ama hiç belirtim yok sadece şuan kasıklarımda barma var oda hiç olmaz adet olacağım zaman inş bu ay tutmuştur 15gun sonra için test yapmayı heycan ve merakla bekliyorum 5 şubat bi an önce gelmeli
Canım adete 7gun kala yumurtlama oldu o yüzden yani gec döllenme olursa olurNeden 15 gün sonra? Yarın bat ise haftasonu yapsana?
Canım adete 7gun kala yumurtlama oldu o yüzden yani gec döllenme olursa olur
İnş canım inş hep aklımda çıkmıyor bi an bide o rüya sürekli hafizamda sürekli aklıma geldikçe gülümsüyorumİnşallah bu ay gelir canım
İnş canım inş hep aklımda çıkmıyor bi an bide o rüya sürekli hafizamda sürekli aklıma geldikçe gülümsüyorum
Canım adete 7gun kala yumurtlama oldu o yüzden yani gec döllenme olursa olur
Ayy kizlarr bugun cok guzel bir ruya gordum ruyamda hamilelik testi yaptim ve pozitifti cok heycanliydi valla hemen ruya tabirine baktim gebelige isaretmis yaziyor ins oyle olur :)
Tek ilişkiyle hamilelik oluyor burda çok okudum canımSelam kızlar bende pco hastasıyım bu ay klomen kullandım ama doktor sağda 4 cm lik kist görünce bu aydan Ümit Yok zaten yumurtan da Yok dedi ama ben ovu testi yapmaya devam ettim ve şükür ki o koyu çizgiyi yakaladım yakaladığının gecesi silinmeye başladı zaten ve ilişki oldu sadece tek ilişki ile hamile kalma ihtimalim var mı
Selam kızlar bende pco hastasıyım bu ay klomen kullandım ama doktor sağda 4 cm lik kist görünce bu aydan Ümit Yok zaten yumurtan da Yok dedi ama ben ovu testi yapmaya devam ettim ve şükür ki o koyu çizgiyi yakaladım yakaladığının gecesi silinmeye başladı zaten ve ilişki oldu sadece tek ilişki ile hamile kalma ihtimalim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?