OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Bilgisi olan varmı adete yakın ovulasyon olurmu.Bat 29 ovulasyonum da bu

Eklentiler

• IMAG2167_1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar yatakta yatarken birden sag kasikta birsey kaydi gibi oldu bir irkildim resmen baktim o neydi diye cok tuaf birseydi hic basiniza boyle bisey gelen oldumu

Kizlar tekli resimdeki bugun yaptim digerleri tmam koyuydu ama bugun ki boyle siliklesme var demi dune gore

ben yine çift çizgiyi göremedim ama bu sefer hormonların değil benim hatam yoğunluktan test yapamadım bile şimdi tarih beklemece yinee herkese hayırlı ler

Merhaba 16. Gündemin dun 5. Ve son testi yaptım iki çizgide koyu idi değerlendirdik goguslerde hashasti
Bugün akıntı var yapışkan ve sulu bu gunude degerlendir melimiyim

Kizlar sabah gebelik testi yaptim ama negatif adetime 4 gun kaldi acaba birde ovi testi yapsam ondada cikiyormus

boncukcan ayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti adetime 3 gum var cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum

Belirtin varmi canim
Ilk defa bu ay hic bir belirtim olmadi tamamen hic dun aksam sadege cok kasik agrisi oldu bugunde supelenip yaptim ilk yaptimda testi hemen cikti silik cizgi ama simdi cook a fark ediliyo eskidikcemi oyle oldu acaba

Ilk defa bu ay hic bir belirtim olmadi tamamen hic dun aksam sadege cok kasik agrisi oldu bugunde supelenip yaptim ilk yaptimda testi hemen cikti silik cizgi ama simdi cook a fark ediliyo eskidikcemi oyle oldu acaba

Kan versene kuzum bi. Bende merak ettim

boncukcan ayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti adetime 3 gum var cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum

Canımmm çok sevindim  görülebilecek kadar belliyse çok silikte olsa pozitiftir.Hem gününe 3 gün var ondan öyle çıkıyor. İnşallah git gide koyulaşır.Birde başka markayla yap. Benimde geçenkinde 5 gün kala bariz negatifti, 3 gün kala çok açık çıkmıştı canım gerçekten çok sevindim devamı gelir inşallah

Testler çok farklı canım bekledikçe kuruyor ondan öyledir ay hadi inşallah

Testler çok farklı canım bekledikçe kuruyor ondan öyledir ay hadi inşallah
Cok sagol canimm dun sabah yaptim negatifti hic hayalat cizgi bile yoktu bugun cizgi belirdi gayet iyi gordum ama sonradan zor gorunmeye basladi dedigin gibi kurudukca azaliyor yarin sabah tekrar yapacam yarin haber ederim :)

Kızlaar ben de ovulasyon testine yeni başladım 2 gün oldu 7 aydır deniyoruz artık kafama takmamaya başlamıştım ama şimdi de ovu. Testine başlayınca yine kafama takmaya başladım İnşaAllah hepimizin gönlüne göre olur

Cok sagol canimm dun sabah yaptim negatifti hic hayalat cizgi bile yoktu bugun cizgi belirdi gayet iyi gordum ama sonradan zor gorunmeye basladi dedigin gibi kurudukca azaliyor yarin sabah tekrar yapacam yarin haber ederim :)
Canım test yaptın mı ben de merak ettim , okudum sizin yazdıklarınızı da inşaAllah hamilesindir

Hayırlı olsun canım, kısa sürede hayırlı haberler verirsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…