Hamilelikte olabilir yumurtlama da yarın sabah bi test yap benceBilgisi olan varmı adete yakın ovulasyon olurmu.Bat 29 ovulasyonum da bu
Az once test yaptım negatif çıktı canım.demekki bu ay adete yakın yumurtlama oluyorHamilelikte olabilir yumurtlama da yarın sabah bi test yap bence
Evet canim yumurta catlamis bugunde degerlendir mutlakaEki Görüntüle 1945464 Eki Görüntüle 1945466 Kizlar tekli resimdeki bugun yaptim digerleri tmam koyuydu ama bugun ki boyle siliklesme var demi dune gore
Bnde catlamis diye dusundum emin olamadm canim sagolEvet canim yumurta catlamis bugunde degerlendir mutlaka
boncukcan ayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti adetime 3 gum var cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum
Ilk defa bu ay hic bir belirtim olmadi tamamen hic dun aksam sadege cok kasik agrisi oldu bugunde supelenip yaptim ilk yaptimda testi hemen cikti silik cizgi ama simdi cook a fark ediliyo eskidikcemi oyle oldu acabaBelirtin varmi canim
Ilk defa bu ay hic bir belirtim olmadi tamamen hic dun aksam sadege cok kasik agrisi oldu bugunde supelenip yaptim ilk yaptimda testi hemen cikti silik cizgi ama simdi cook a fark ediliyo eskidikcemi oyle oldu acaba
boncukcan ayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti adetime 3 gum var cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum
Ilk defa bu ay hic bir belirtim olmadi tamamen hic dun aksam sadege cok kasik agrisi oldu bugunde supelenip yaptim ilk yaptimda testi hemen cikti silik cizgi ama simdi cook a fark ediliyo eskidikcemi oyle oldu acaba
Cok sagol canimm dun sabah yaptim negatifti hic hayalat cizgi bile yoktu bugun cizgi belirdi gayet iyi gordum ama sonradan zor gorunmeye basladi dedigin gibi kurudukca azaliyor yarin sabah tekrar yapacam yarin haber ederim :)Testler çok farklı canım bekledikçe kuruyor ondan öyledir ay hadi inşallah
Canım test yaptın mı ben de merak ettim , okudum sizin yazdıklarınızı da inşaAllah hamilesindirCok sagol canimm dun sabah yaptim negatifti hic hayalat cizgi bile yoktu bugun cizgi belirdi gayet iyi gordum ama sonradan zor gorunmeye basladi dedigin gibi kurudukca azaliyor yarin sabah tekrar yapacam yarin haber ederim :)
Kızlaar ben de ovulasyon testine yeni başladım 2 gün oldu 7 aydır deniyoruz artık kafama takmamaya başlamıştım ama şimdi de ovu. Testine başlayınca yine kafama takmaya başladım İnşaAllah hepimizin gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?