Canim test yaptima dunkundrn daha belli cikti adete 2 gun varCanım test yaptın mı ben de merak ettim , okudum sizin yazdıklarınızı da inşaAllah hamilesindir
Canim test yaptima dunkundrn daha belli cikti adete 2 gun var
boncukcan canim sabah yine test yaptim dunkunden daha belli ve kaybolmadi adetime 2 gun kaldi :)
Canim ya burda kan testi yapmiyolar yurtdisindayim acaba ailr doktorumu arayip 2 hafta gecikmem var test yapiyorum cikmiyor desem yutarlarmu acaba yalanim cikmaz dimi ortaya canım çok sevindim, regl gününe kadar bekle hatta reglin birkaç gün geçince kan testi yaptır bence.
Cok tskr ederim canim hamile oldugun halde bizi yalniz birakmadin cok iyisin bende burdaki arkadaslara yardimci olacam elimden geldigi kadariyla Allah yavrularina uzun omurler saglik versin canimİlk yaptığında hissettim zaten hadi gözün aydın çok sevindim inan kendim kadar.sağ salim kucağına almanı dilerim
Adete 3 gun kala basladi canim sadece kasik agrim var ve bas agrisi baska hic bir belirti yokBelirtin varmi canim
Cok tskr ederim canim hamile oldugun halde bizi yalniz birakmadin cok iyisin bende burdaki arkadaslara yardimci olacam elimden geldigi kadariyla Allah yavrularina uzun omurler saglik versin canim
Hayırlı olsun canım, kısa sürede hayırlı haberler verirsin inşallah....[/QUOTE
İnşaAllahsizin yaşadıklarınızı gördükçe bende hevesleniyorum sizinle birlikte heyecanlanıyorum okurken. Rabbim inşaAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini
Yaa çok sevindim canım, inan ben de heyecanlandım :)Canim test yaptima dunkundrn daha belli cikti adete 2 gun var
Sagol canim darisi sizlere olsun insallah en kisa zamanda sizlerinde guzel haberlerinizi duyarizYaa çok sevindim canım, inan ben de heyecanlandım :)
Hayırlı olsun, Rabbim bi an önce kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Darısı bizlerin başına
boncukcan canim birsey soracaktim demistin ya hamileligini ovulasyon testiyle ogrendim diye acaba nasil yaptin ilk idrarlami yaptim yoksa yumurtlama gibimi yaptin bende merak ettim yapim yarin sabah
ben orda silik bir çizgi görüyorum? 12. gün çok erken değil mi? adetin bitişinden itibaren mi sayıyorsunKızlar bugn 10. Günüm geçen ay 12. Günde yumurtlamıstım ama bu ay silik çizgi bile yok birseyler tersmi gidiyo ben kuruntumu yapıyorum acaba bu ay da geçen ayda klomen kullanmıstım
Hayır ilk günden itibaren sayıyorm benm normaldede 13 14de olurdu zaten hatta geçen ay iğneye yetisemedim 13. Gün gitmistim doktora çatlamıstı bu ayda dedim 11. gün gidim garanti olsun simdide ovu testini pozitif göremedim bu testlede doktora gitmemin bi anlamı olmuoben orda silik bir çizgi görüyorum? 12. gün çok erken değil mi? adetin bitişinden itibaren mi sayıyorsun
Heray ayni olmuyor bende normalde 14.gün olur gecen ay 17de gördüm koyu cizgiyi. Bu ayda yine 14 oldu.Hayır ilk günden itibaren sayıyorm benm normaldede 13 14de olurdu zaten hatta geçen ay iğneye yetisemedim 13. Gün gitmistim doktora çatlamıstı bu ayda dedim 11. gün gidim garanti olsun simdide ovu testini pozitif göremedim bu testlede doktora gitmemin bi anlamı olmuo
Aynen değisiyo ama belirszlik kötü doktora gidcem gidemiyorumHeray ayni olmuyor bende normalde 14.gün olur gecen ay 17de gördüm koyu cizgiyi. Bu ayda yine 14 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?