boncukcan canim birsey soracaktim demistin ya hamileligini ovulasyon testiyle ogrendim diye acaba nasil yaptin ilk idrarlami yaptim yoksa yumurtlama gibimi yaptin bende merak ettim yapim yarin sabah
Kızlar birsey sorabilirmiyim?
Ovulasyon testlerini bende kullaniyorum ve ortalama gunlerde pik yapiyor ve sonra siliklesiyor. Yani normal görünüyor hersey.
Merak ettiğim bu şekilde testler normal seyrinde çıkıyorsa kesinlikle yumurtlama oldu yumurtam var ve çatladı. Diyebilirmiyim? Yoksa test koyu cikip silklesse bile yumurta olusmamis olabilirmi?
Birkac sayfa geride bir arkadas doktor buay kistin var yumurtan da yok zaten diye gondermis ama.ovu.da çıktı çift cizgi yazmis. O kafami karistirdi da. Acaba doktorun bakmasimi bu test mi daha garanti?
merhaba siz bu konuda tecrübe etmişsiniz sanırım ben 3 yıldır bebek istiyorum tedavi görüyorum 2 aşılama tutmadı iki aydır doğal besinlerle deniyorum bir haftadır bulantım var sabahları ve halsizlik onun dışında hiçbir belirtim yok. dün akşam gebelik testi yaptım çok silik çıktı. bat a 1 gün var.ovulasyon testiyle öğrenildiğini yeni gördüm hiç bilmiyordum nasıl uygulayacağım 2. çizgi güvenilir mi. silikleşti falan yazmış arkadaşlar o ne demek. cevap verirseniz çok sevinirim.Ayy canım benim hep beraber sizlerle mutlu olmak benide mutlu ediyor.Amin inşallah sende hayırlısı ile kucağına alırsın.Yurt dışında bide o durum var dimi neyse regl gelmedikten sonra testlerde pozitifse beklemek bile güzel.Yeterki sağlıklı olsun.
Kizlar pembe olan gebelik testi bugun daha belirgin cikti mor olanda ovulasyon testi biraz daha koyulasmis adete 1 gun var.gebelik testi yarin tam kirmizi cikarmi acaba erken gebelik testi yapacam.
boncukcan
Aaa gerçekten mi?Hayır her ay koyulasip siliklesmesi çatladığı anlamina gelmiyormuş.
Bizzat yaşadım...
Pik yaptı ve siliklesti dedim tamam çatladı 10 gün sonra doktor randevum vardı.
Doktor dedi ki yumurtan büyümüş ama catlamadan küçülmüş ondan silikleşmiş
Canim ovulasyon 19 ocakti 20 si siliklesti yok hic silik cikmadi 3 ay once jimyasal olmustu ozamqn hic bisey hissetmiyordym ama bu defa kasik agrisi batma migde bulanmasi akinti hepsi var tek korkum yine kimyasal olmasi ozamanda test hep silik cikardi ins bi kac gune koyulasir ama yarin ne yapip ne edip kan verdirmem lazim herseyin hayirlisiCanım gebelik testin pozitif zaten belli. Sadece yeni o yüzden öyle çıkıyor. Döllenme aşamasında.Ovulasyon testi önemli deil zaten önemli olan gebelik testi.Evet yarın çok az daha koyu çıkar. Aynı yani silikte çıksa üzülme her test farklı.Ben yıllardır onlarca farklı test denedim birinde koyuyken aynı idrarda biri bariz silikti.Birde canım şimdiye kadar diğer aylarda hiç silik çıkmadı dimi regle yakın? Ayrıca ovulasyon hangi gündü?
Canim ovulasyon 19 ocakti 20 si siliklesti yok hic silik cikmadi 3 ay once jimyasal olmustu ozamqn hic bisey hissetmiyordym ama bu defa kasik agrisi batma migde bulanmasi akinti hepsi var tek korkum yine kimyasal olmasi ozamanda test hep silik cikardi ins bi kac gune koyulasir ama yarin ne yapip ne edip kan verdirmem lazim herseyin hayirlisi
sebepsiz infertilite benimki yaşım 31 o yüzden yaptırdık aşılamaları. kürlere devam ediyoruz bakalım. silik çizgi hemen çıkmadı yarım saat falan geçmişti baktığımda. işteyim eve gider gitmez ovulasyonla denicem bide. olursa haber ederim inş. Allah razı olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin oğlunu da sana bağışlasın.:)Canım merhaba, yani elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Sadece yaşadığım hamilelikler doğum bunlardan yola çıkarak cevap veriyorum.4 hamilelik yaşadım bir oğlum var bende biraz zor hamile kalıyorum ama kendi çabalarımla.Bemde fsh yüksek onuda kendim düşürüyorum. Şimdi aşılama ne için gerek görüldü hani eşitledi alakalı, sendeki yumurtlama problemi işemi alakalı?Mide bulantısı değilde en belirgin belirti göğüsler oluyor.Kasıklarda olan batmalar.Silik çizgi hemen çıktıysa vardır ama yenidir,inşallah öyledir canım.Ovulasyon testi eğer hamilelik varsa regle birkaç gün kala koyulaşır git gide t kısmı c kısmından daha koyu olur.Aslında ovulasyon testinin amacı yumurtlama olup olmadığını anlamak.Ama gebelikte lh yükselince bunun içinde kullanılıyor.Eşinde veya sende ise problem riske atmamak için ikinizde biraz gayret ederek başarabilirsiniz.Mesela ben çörek otu, bal, tarçın kürüyle ve hayıt suyu ile ilk denemelerde 2 kez hamile kaldım Çörekotu yumurtlamayı arttırıp, büyümesini ve çatlamasını sağlıyor.Hayıt hormonları dengeleyici. Birde eşinin sperm kalitesi iyi veya kötü ne olursa olsun her gece bir kaşık keçi boynuzu özü şu eczanelerde satılandan yedir.(tahta kaşıkla) Ovulasyon testi kullanacaksan baktın test koyulaşmaya başlıyor pik yapana kadar 3 gün eşine cinsel perhiz yaptır bol bolda pekmezi yedir.Ovulasyon testine reglin biter bitmez başla madem sorunlar var aşılama falan var riske atmamak için erken başla. Hergün aynı saatte 4 saat sıvı almadan bekleyip yap.Mesela sabah 11 akşam 6 gibi... Test önce silik olacak git gide koyulaşacak.ikiside aynı koyuluktayken o gün, ertesi gün, sonraki gün ilişki... Test koyulaştı gün eşin 3 gün cinsellik yaşamamış olsun.Sende dier kürlerin yanında keçiboynuzu özü pekmezi ye bol bol.Bazı detaylar var ilişki sonrası onları bilirsin zaten yazmıyım buradan.Velhasıl tüm hamileliklerimde uyguladığım herşeyi anlattım.Karışık olduysa tek tek istediğini sorabilirsin belki yanlış anladığım sorular vardır.Doktor değiliz ama birbirimize destek olucaz. Gün gelicek sende başkalarına anlatacaksın.Bebişin olunca sende birilerine anlatıp yardım edeceksin inşallah.
kimyasal gebelik durduk yere oluyo mu ilaç tedavi yokken???O zaman tamam tam zamanı ovulasyondan 10 gün sonra çıkıyor idrar testinde zaten.Kimyasalı düşünme bendede oldu o belirti pek vermiyor.Koyulaşır kendini iyi hisset meyve ye, süt iç bekle stres yapma. Gebelik testi pozitif bundan sonrası Allah a emanet.
sebepsiz infertilite benimki yaşım 31 o yüzden yaptırdık aşılamaları. kürlere devam ediyoruz bakalım. silik çizgi hemen çıkmadı yarım saat falan geçmişti baktığımda. işteyim eve gider gitmez ovulasyonla denicem bide. olursa haber ederim inş. Allah razı olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin oğlunu da sana bağışlasın.:)
kimyasal gebelik durduk yere oluyo mu ilaç tedavi yokken???
Canimm benim yaa sende olmasan napardim bilmem iyiki varsin inan her yazdigin rahatlatiyor dogru diyosun kotu dusunmemk lazim insallah hic bir sorun olmucak yoksa boyle korkarak insan kendini geriyor artik hersey nasip kendine iyi bak canim bebisede iyi bakO zaman tamam tam zamanı ovulasyondan 10 gün sonra çıkıyor idrar testinde zaten.Kimyasalı düşünme bendede oldu o belirti pek vermiyor.Koyulaşır kendini iyi hisset meyve ye, süt iç bekle stres yapma. Gebelik testi pozitif bundan sonrası Allah a emanet.
Oluyor canım aslında ona sessiz düşük diyorlarmış.Sperm yumurtaya ulaşıyor döllenme aşamasında gebelik bozuluyor. Adet birkaç gün geçiyor kanama başlıyor. Biz sabırsızlanıp test yapınca görüyoruz biraz beklesek adet gecikti, geç adet oldum deriz. Tedaviyle ilgisi yok yani gebelik isteyen, korunmayan her kadında olur.
Canım ya ben de aana birşey sormak istiyorum :) benim son 1 senedir adetim çok düzensiz bazen 2 ayda bir o da tarlusalla bazen kendiliğinden 45 günde 35 - 36 günde oldu. Geçen ay da 36. Gün başladı kahverengi bir lekeyle hatta erken dedim çünkü 45 güne hazırlamıştım kendimi beklemediğim bi anda başlayınca gebelik testi falan yapmamıştım ama öyle bir parça düştü ki benden sancıyla birlikte heralde düşük yapıyorum dedim kayınvalideme anlattım düşük yapmışsın dedi ama acaba benimde mi kimyasal gebelikti diye düşündüm şimdi okuyunca, doktora da gitmedim geçen ay çünkü yaşın küçük daha bebek düşüneli 1 sene olmamış deyip geri gönderiyor beni :))
Aaa gerçekten mi?bunu duyduğuma hiç sevinmedim valla.. Ben de neguzel heray duzenli yumurtluyorum ve catliyo saniyodum.. O da care degil demekki yumurta takibi yaptrmak da eziyet surekli dr a mi gidilcek..
Evet canım kimyasal olabilir sancılı parça ise... Başka bir sebebide bazı aylar ufak kistler adeti geciktirip adetle atılır. Bu kistler önemsiz ufak milyonlar bunlarda neden olur. Ayrıca adetinde çok aşırı bir düzensizlik yokki. En az 15 günde en fazla 50 gün ve üzeri düzensizlikmiş.Hormonlar düzensizse yüksek veya düşükse regl düzeni bozulur.Adet olur olmaz 2. Günü hayıt tohumuna başla hormonların düzene girer.1 yıl geçince olmazsa doktorun ilk vereceği şey cyclo progynova zaten o da hayıt gibi etkileri olan bir ilaç... eşine keçi boynuzu içir sende iç eczaneden almanı tavsiye ederim. Sperm kalitesi ve hareketide önemli çünkü sende aşırı bir düzensizlik yok.Kürlerle dene derim ben. Hayıt,keçi boynuzu, çörek otu bal tarçın... Aksatmadan düzenli bir şekilde gerçekten işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?