OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Canım çörek otu bal ın işe yaradığını nasıl anladın ne faydası oldu sana

Canım çörek otu bal ın işe yaradığını nasıl anladın ne faydası oldu sana

Çörek otu ve balı kullanmadan önce 3 adet dönemimde tarlusal hapını kullanmadan adet olamamıştım. Ben önceden de mide rahatsızlığım için çörek otu kullanmıştım ve biliyorum ki birçok hastalığa şifa. Bu yüzden çörek otu ve bal kullanmaya karar verdim başladıktan sonra ilaçsız adet olabildim ilk döngüm 45 gün oldu ama çörek otunu bırakmadım devam ettim sonraki ay yine 45. Gün adet olurum diye beklerken 36. Gün oldum. 1 sene öncesine kadar ben hep 36 günde bir adet olurdum, inşaAllah eski döngüme döndüm diye seviniyorum umarım böyle devam eder :))

Canımmm inan ben hamile haberi alınca mutlu oluyorum.Ne güzel işte neticede bi sıkıntın yok. Benim gibi yani bende oğluma hamile kalamadım bir yıl sebebide yoktu. Bir kez hamile kaldım kalp atışı yoktu. Kürtaj yaptılar. Bende kendimi kürlere verdim bende işe yaradı oğlumu nasip etti Allah.. Sonra kardeşi olsun diye mücadele ettim onada kürle hamile kaldım ama 13.haftada kaybettim. Sonra bu bebeğime hamile kaldım yine kürlerle.Sonu iyi olur inşallah..Bu 4.gebelik benim ki fsh yüksek birde. Bende işe yaradıysa herkeste kullansın İstiyorum öncelikle hayıt tohumunu aktardan alıyoruz. Sabah ve akşam aç karna olacak şekilde 1 su bardağı hazır yani musluk suyu olmasın. Bir cezvede kaynattım.Su kaynağında altını kapatıp 1 tatlı kaşığı hayıtı içine atıp cezve nin ağzını çay tabağıyla falan kapattım.15 dakika falan demlenmesini bekleyip, süzüp içtim ılık bir şekilde. (hayıtı suya atmadan önce hafif ezmek gerekiyormuş) ben poşete sarıp kavanozun dibiyle ezdim iki hamileliğimde kullandığım ay hamile kaldım.İnşallah sendede işe yarar canım ya dualarım sizinle hayırlı haberlerinizi en kısa sürede alırız inşallah...

Ayy inşaAllah canım benim yaa, hayıt galiba mideye biraz dokunuyormuş bende gastrit var inş dokunmaz ama denicem :) sende inşaAllah sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın. Hayıt için adetimi bile beklemicem yarın hemen alıcam çünkü ovu. Testlerine göre benim daha pik olmadı hepsi bu fotodaki test gibi 4 gündür yapıyorum, belki bu ay bile işe yarayabilir hayıt tohumu :))

Eklentiler

• IMG_2454.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57

İnşallah canım ovu testine göre yaklaşmış sanki.. . Mideye dokunduğunu duydum ama malesef bendede gastrit vardı artı herşeyi midem hassastır soğan falan mahveder. Bende bi yan etkisi olmadı.Bir kerede nefes almadan içtim ılık olacak ama.Tadı biraz acı gelicek, kokusuda tuhaf ama ben zamanla alıştım.

O zaman ben de zorlansam da içicem :)) inşaAllah sana güzel haberler veririm :) verdiğin bilgiler için de çok çok teşekkür ederim

İnşallah canım ovu testine göre yaklaşmış.. Mideye dokunduğunu duydum ama malesef bendede gastrit vardı artı herşeyi midem hassastır soğan falan mahveder. Bende bi yan etkisi olmadı.Bir kerede nefes almadan içtim ılık olacak ama.Tadı biraz acı gelicek, kokusuda tuhaf ama ben zamanla alıştım.
O zaman ben de zorlansam da içicem :)) inşaAllah sana güzel haberler veririm :) verdiğin bilgiler için de çok çok teşekkür ederim

Canım inşallah güzel haberler alırız sendende.. Artı her zaman destek olmaya hazırım bildiğim kadar yardımcı olurum canım sende saol

Merhabalaf ben 3aylik evliyim ve cocugum olsun cok istiyorm ovulasyon testi nasil oluyor okudum fakt anlmadim anlatirmisiniz nasil kullanicam adetim dun bitti

Canım adetinin uzunluğuna göre başlıyorsun. Benim 25 günde birdi biter bitmez başladım. Sabah ilk idrarını yaptıktan sonra birkaç saat bekleyip sıvı almadan yapabilirsin idrar gece çok beklemiş olduğundan sonucu etkilermiş.O yüzden ikinci ve beklemiş idrarla ilk testini....Akşamda 5 gibi falan ikinciyi yapabilirsin. 4 saat falan sıvı alma yapacağın zaman.Test çok olursa iyi olur gitti gid.. . yordan aldım ben daha hesaplı oluyor.

Neyse iyi bari ya çok teşekkürler bilgilendirdigin icin canim. Hayırlısı Allahtan..

Bugun bat gunum pempeyle kaset olan normal gebelik testi mavi olan erken gebelik test bu tam cikti cizgi nornamlde daha net digerleri neden hala silik cikiyor bugun adet gunum boyle olan carmi hic

Eklentiler

• 20170203_080604.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 20170203_080553.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 20170203_080546.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Bugun bat gunum pempeyle kaset olan normal gebelik testi mavi olan erken gebelik test bu tam cikti cizgi nornamlde daha net digerleri neden hala silik cikiyor bugun adet gunum boyle olan carmi hic

Canım ya gidemiyorsun dimi doktora test yapmıyorlar demiştin , ama böyle de kafa karışıklığı oluyor. Bence pozitif gibi yani inşaAllah hamilesin diye düşünüyorum ama yine de emin olamıyor insan. Çünkü negatifte hayalet çizgiyi hiç görmedim ben :))

Canim simdi kan vermeye geldim ne yaptim ettim vercem simdi kan cok heycanliymis yaa :)

Valla ben de heyecanlandım :)) inşaAlah güzel haberlerini duyarız canım benim sonucu öğrenince hemen yaz bize :)
Insallah canim yaa bugun kan verirken sordum hemsireye niye burda kan testi yapmiyosunuz dedim turkiyede hep yaparlar dedim oda biz burdaki testlere kan kadar guveniyoz dedi pozitifse kesin hamilesindir dedi silik bile olsa test dedi yine kesin hamilesindir dedi yani guven testlere dedi o yuzden burda kan verdirmiyolarmis. Bunuda ogrenmis oldum :)

Merhaba dun de buraya testimi koymuştum. 17 yazanlar bugunkuler hicbir sey yazmayanlar dunkuler. Bu nedemek oluyor acaba?Iki gundur koyu çıkıyor.

16. Gun testleri de asagida;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…