- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Amin ben zaten hep öyle dua ediyorum rabbim öncelikle hiç anne olmayan arkadaşlara nasip etsinTez zamanda olur insallah en azindan bir evladin var Allah olmayanlara da nasip etsin senin yavruna da bir kardescik gelsin en kisa zamanda insallah
Kızlaaar benim daha yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti belirti aramayacağım kendimde diyorum ama dayanamıyorum :)) hamiş arkadaşlarım sizde gebeliğin ilk haftasında aşırı gaz oldu mu özellikle kasıklarda gaz sancısı, benim dün akşam başladı bende gastrit olduğu için normal karşıladım ama gece 2 gibi gaz sancısından uyandım tam kasıklarımda karnımda falan değil yatarken kitlendim resmen hareket edemedim acısından sonra bi gaz ilacı içtim ondan yarım saat sonra falan uyumuşum şuan hala acıyor kasıklarım, göğüs uçlarımda biraz hassasiyet var ama bu zaten adet öncesinde de oluyordu :)) gaz beni çok şaşırttı oldu mu sizde böyle bişey
boncukcan canımcım sence olabilir mi böyle bişey yaşadın mı ya da hiç duydun mu :)
Bende ovulasyondan sonra kasıkta yanma başladı hatta 2 gün sonra falan başladı sonra batma ve sancı oldu işte ama gaz sancısı gibiydi gece hastaneye gidecektim o kadar canımı acıttı sonra uyumuşum :)) dün ağrıyordu çok geceden kaynaklı olduğunu düşündüm bugün uyandım ağrı yoktu ama sonra ara ara batmalar başladı da adet de olacakmışım gibi yani anlayamadım :)) o çekme hissi nasıl oluyor bilmiyorum ama sızlama oluyor bazen inşaAllah bebiştendir bunlar :)boncukcan
Kasıktan bacağa doğru sanki bağlar geriliyordu. Benimde ilk ve en erken belirtim kasıkta ki tuhaf şeylerdi. Sonra göğüsler adet günü acımaya, büyümeye başladı halada aynı.Mide bulantıları zaten 7.haftada başladı. İnşallah bebiştendir dualarım hepinizle...
CANIM SENDEN HABER VARMI TEST YAPTIN MIHafta basinda yaptim belki cikar diye de o zaman da 6 gun filan vardi negatifti gecen ay kimyasal oldugunda adetime iki gun kala gorebilmistim ancak sen yaptin mi varsa kesin cikar zaten senin ki
CANIM SENDEN HABER VARMI TEST YAPTIN MI
Kızlar yorumlar mısınız testi
kızlar merhaba tekrar, ben yumurtlama geçmiştir diye düşünürken son 2 testi yapayım dedim. ikisi de fazla silik gibi geldi. sanki yum sonrası değil de öncesi gibi mi ? sizce nasıl ?
testim de yokk sipariş versem 2-3 güne gelir
Canım tebrik ederim bence bebisin gelmiş Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersinYaptim ama 1 saatlik tutabildigim mişimle gun icinde yaptimilk basta bi iz gordum var galiba dedim sonra kuruyunca cikti ama evhamlandim yine de sabah idrarimla tekrar deneyecegim bakalim fotosunu ekleyeyim ama cok beklemis hali oglen yapmistim tee
Benim de böyle olmuştu bi gün sonra netleşti çizgiler bekle canım 1 2 günKızlar bu ovulasyon testi ne diyor acaba?. İki gündür yapıyorum, hep silik vardı, bunu yaptığımda da hiç çizgi yoktu, yumurtlama yı kaçırdık galiba diyordum, sonra bu test de böyle olmuş. Yum öncesi mi acaba? Adetten sonra 16.gündeyim. Günaşırı çalıştık, birgün sekteye upradı sadece. Yumurtlama akıntısını da görmedim hiç, akıntım yoğunlaştı iki gündür ama.
Benim de böyle olmuştu bi gün sonra netleşti çizgiler bekle canım 1 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?