OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Tez zamanda olur insallah en azindan bir evladin var Allah olmayanlara da nasip etsin senin yavruna da bir kardescik gelsin en kisa zamanda insallah
Amin ben zaten hep öyle dua ediyorum rabbim öncelikle hiç anne olmayan arkadaşlara nasip etsin

boncukcan canımcım sence olabilir mi böyle bişey yaşadın mı ya da hiç duydun mu :)

Bende ovulasyondan sonra kasıkta yanma başladı hatta 2 gün sonra falan başladı sonra batma ve sancı oldu işte ama gaz sancısı gibiydi gece hastaneye gidecektim o kadar canımı acıttı sonra uyumuşum :)) dün ağrıyordu çok geceden kaynaklı olduğunu düşündüm bugün uyandım ağrı yoktu ama sonra ara ara batmalar başladı da adet de olacakmışım gibi yani anlayamadım :)) o çekme hissi nasıl oluyor bilmiyorum ama sızlama oluyor bazen inşaAllah bebiştendir bunlar :) boncukcan

Kasıktan bacağa doğru sanki bağlar geriliyordu. Benimde ilk ve en erken belirtim kasıkta ki tuhaf şeylerdi. Sonra göğüsler adet günü acımaya, büyümeye başladı halada aynı.Mide bulantıları zaten 7.haftada başladı. İnşallah bebiştendir dualarım hepinizle...

Aa bak çekme mi bilmiyorum ama şöyle bişey oluyor bikaç gündür bi kasığıma kramp girer gibi oluyo 2 saniye falan arada bi alt baldırıma doğru oluyor ama ben onu üşüttüm de kramp giriyor sanıyorum inşaAllah bebiş olsun

Kızlae merhaba bgn adetimin 14. Günü test çok silik çıktı bide ara kanama gibi bişey olmş kan gördüm çamaşırımda yumurtlama kanaması olabilir mi Resim yükledm çok net değil ama çok silik bi çizgi var

Eklentiler

• IMG_1086.webp
    9 KB · Görüntüleme: 39
MERHABALAR BEN HALA ADET OLMADIM BEKLİYORUM BAKALIM DÜN TEST YAPTIM NEFATİFTİ

ŞİMDİ İSE PAZARTESİNE KADAR OLMAZSAM KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM

Hafta basinda yaptim belki cikar diye de o zaman da 6 gun filan vardi negatifti gecen ay kimyasal oldugunda adetime iki gun kala gorebilmistim ancak sen yaptin mi varsa kesin cikar zaten senin ki
CANIM SENDEN HABER VARMI TEST YAPTIN MI

CANIM SENDEN HABER VARMI TEST YAPTIN MI

Yaptim ama 1 saatlik tutabildigim mişimle gun icinde yaptim ilk basta bi iz gordum var galiba dedim sonra kuruyunca cikti ama evhamlandim yine de sabah idrarimla tekrar deneyecegim bakalim fotosunu ekleyeyim ama cok beklemis hali oglen yapmistim tee

Eklentiler

• IMG_2110.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlae merhaba bgn adetimin 14. Günü test çok silik çıktı bide ara kanama gibi bişey olmş kan gördüm çamaşırımda yumurtlama kanaması olabilir mi Resim yükledm çok net değil ama çok silik bi çizgi var

Eklentiler

• IMG_1086.webp
    9 KB · Görüntüleme: 39
kızlar merhaba tekrar, ben yumurtlama geçmiştir diye düşünürken son 2 testi yapayım dedim. ikisi de fazla silik gibi geldi. sanki yum sonrası değil de öncesi gibi mi ? sizce nasıl ?
testim de yokk sipariş versem 2-3 güne gelir

Eklentiler

• 20170211_134944.webp
    3 KB · Görüntüleme: 70

Canım bu ay daha önce yapmış mıydın ? Yani yumurtlamayı yakalayabilmiş öiydin testte ?

Canım tebrik ederim bence bebisin gelmiş Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin
Ben adet oldum bu gün sanırım tüp bebek yapacagiz bu ay olmazsa gelecek ay

Kızlar bu ovulasyon testi ne diyor acaba?. İki gündür yapıyorum, hep silik vardı, bunu yaptığımda da hiç çizgi yoktu, yumurtlama yı kaçırdık galiba diyordum, sonra bu test de böyle olmuş. Yum öncesi mi acaba? Adetten sonra 16.gündeyim. Günaşırı çalıştık, birgün sekteye upradı sadece. Yumurtlama akıntısını da görmedim hiç, akıntım yoğunlaştı iki gündür ama.

Eklentiler

• IMG_20170212_145102.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 49
Benim de böyle olmuştu bi gün sonra netleşti çizgiler bekle canım 1 2 gün

Tamm canım çok saol. Demek ki, 16-17. Günlerde yum olacak benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…